Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2023 07 01, 00:05)
Renadai, nuostabuuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip dar Jos kokie užsienio prodiuseriai nepagriebė  bigsmile.gif

Kokį vit D naudojat D stokai?
“Apiatj dvatcatj piatj”  doh.gif Nerasta D, geležies ir folio unsure.gif

man israse Boncel gerti 2 kartus per savaite
Atsakyti
Gražių visoms atostogų 🌺

Didžiulis ačiū Justarm wub.gif wub.gif wub.gif

Lekiam VitD gaudyt visos!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 07 01, 07:37)
Birželio 23 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Vilniuje pas Eglę keliaus siuntos kitą savaitę?
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2023 07 01, 12:34)
Vilniuje pas Eglę keliaus siuntos kitą savaitę?

Pirmadienį turėtų būti pas Eglę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 01, 05:39)
Išrašė 50.000 stiprumo, sakė likę tik pėdsakai. Ecosh yra folio, jos pas man irgi nerasta, nors geležies pakankamai.

aš Difolin vartodavau
QUOTE(ciurlionis @ 2023 07 01, 09:29)
man israse Boncel gerti 2 kartus per savaite

man irgi tą patį Boncel liepė, tik jis receptinis pasirodo, reiks vėl belstis, kad išrašytų
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2023 06 30, 23:05)
Renadai, nuostabuuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip dar Jos kokie užsienio prodiuseriai nepagriebė  bigsmile.gif

Kokį vit D naudojat D stokai?
“Apiatj dvatcatj piatj”  doh.gif Nerasta D, geležies ir folio unsure.gif

Difolin plus su geležimi, bet jeigu labai geležies trūksta turėjo išrašyti receptą kokiam Tardyferonui ar ampolėmis yra pirkti Tothema lyg vadinasi, kuri gerai pasisavina. Aš su apelsinų sultimis gerdavau, greitai geležį atstatė tiek vieni, tiek kiti. 4u.gif
Difolin puikiai per tris mėnesius vitaminą D pakėlė, nes didelė dozė pavojinga, nes gali perdozuoti, kas yra blogiau nei trūkumas (mano šeimos gydytoja sakė). 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 07 01, 10:21)
Gražių visoms atostogų 🌺

Didžiulis ačiū Justarm  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lekiam VitD gaudyt visos!!!  biggrin.gif

Ačiū ir tau gražių atostogų 4u.gif Aš jau pusiaukelėje, Rygoje, rytoj vitaminą D gaudysiu su kaupu wub.gif
Kur tu kelsi sparnus? 😊
Atsakyti
Gal kas susidūrėt su tom giluminėm nuospaudom? Būna pleistriukai, bet nesuprantu, kuriuos rinktis.
Gydžiau (čia ne sau, vaikui) su tirpalu, kurį rekomendavo dermatologė. Bet nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 01, 18:10)
Gal kas susidūrėt su tom giluminėm nuospaudom? Būna pleistriukai, bet nesuprantu, kuriuos rinktis.
Gydžiau (čia ne sau, vaikui) su tirpalu, kurį rekomendavo dermatologė. Bet nepadeda.

Aš klijuodavausi ant pado ir tą karpomą, ir tą su apvaliu žaliu prilipuku. Abu geri, gal tas karpomas "skalsesnis". Man vistiek abu reikėdavo papildomai su kitu pleistru užklijuot, kad nenusiluptų. Galiausiai, tą karpomą atsikirpdavau lygiai tiek, kiek reikia ant nuospaudos, tai ilgam užteko ir pavyko išnaikinti.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2023 07 01, 19:35)
Aš klijuodavausi ant pado ir tą karpomą, ir tą su apvaliu žaliu prilipuku. Abu geri, gal tas karpomas "skalsesnis". Man vistiek abu reikėdavo papildomai su kitu pleistru užklijuot, kad nenusiluptų. Galiausiai, tą karpomą atsikirpdavau lygiai tiek, kiek reikia ant nuospaudos, tai ilgam užteko ir pavyko išnaikinti.

Ačiū, o kurį konkrečiai naudojot? Nes pasimečiau pasiūloj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 01, 21:59)
Ačiū, o kurį konkrečiai naudojot? Nes pasimečiau pasiūloj unsure.gif

https://camelia.lt/m...4492018393.html

organizmui trūksta vit A
dar labai gerai tepti ugniažolės sultimis
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.manosvei...os-kaip-gydyti/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 01 liepos 2023 - 23:14
QUOTE(sollo @ 2023 07 01, 23:05)

Joo, kažkokį tokį, o tas karpomas toks https://camelia.lt/m...0837001331.html
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 07 01, 17:55)
Difolin plus su geležimi, bet jeigu labai geležies trūksta turėjo išrašyti receptą kokiam Tardyferonui ar ampolėmis yra pirkti Tothema lyg vadinasi, kuri gerai pasisavina. Aš su apelsinų sultimis gerdavau, greitai geležį atstatė tiek vieni, tiek kiti.  4u.gif
Difolin puikiai per tris mėnesius vitaminą D pakėlė, nes didelė dozė pavojinga, nes gali perdozuoti, kas yra blogiau nei trūkumas (mano šeimos gydytoja sakė).  4u.gif
Papildyta:
Ačiū ir tau gražių atostogų 4u.gif  Aš jau pusiaukelėje, Rygoje, rytoj vitaminą D gaudysiu su kaupu  wub.gif
Kur tu kelsi sparnus? 😊

išvykstu už kelių dienų. Varau į pietus biggrin.gif
Man po dviejų Boncelio 50 k dozių akys prasimerkė. Nors gal greičiau įsitikinimas, kad turi būt geriau. Arba kad visus tuos vitaminus pradėjau vienu kartu gert, reikalai ėmė gerėt. Nes paskutiniu metu man diena neišaušdavo. Miegas apsitvarkė šiek tiek. Jau nebemiegu visą dieną. Man reikėjo nuvairuot iki palangos ir atgal tą pačią dieną, tai aš maniau visus redbulius išgersiu pakeliui iš kolonėlių. Vos mačiau kelią. Grįžus kritau negyva. Maniau savaitę nemiegosiu po tokio kiekio šito šlamšto. O aš parpiau tik daina. Spaudimas ties žemiausia riba ir vaikštau kaip šmėkla. Užtat ėst noriu kaip žvėris biggrin.gif bet gal gavusi dozę saulės atsigausiu.
Atsakyti