Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 03, 16:21)
O rimtai, mamos, pasidalinkite, kur stoja vaikai, kokios mados? Aš tai turiu savo norus, bet čia mano norai biggrin.gif

Kol kas nestoja niekur maniskis, bet kadangi toj srity dirbu, tai galiu pasakyt, kad mados tos pacios smile.gif medicina, informatika, is socialiniu mokslu: teise, psichologija, ekonomika - bendriau kalbant . Tiesa, siais metais truputeli padidėjęs susidomėjimas humanitariniais mokslais .
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2023 07 03, 17:18)
Nu mamašos, pasidalinki ką dovanojat gražaus, įsimintino savo abiturientams  bigsmile.gif
Kaip jie nežino kur stoti, taip aš nesugalvoju kuo galėčiau nustebint  rolleyes.gif  Ko klausi, nieko nereik  unsure.gif Nu vieno dalyko reik, Žirgo❗️  biggrin.gif

Mes davėm pingų, nes nešiojamą kompą mokslams pirkosi, tai praktiška dovana ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 03, 17:21)
O rimtai, mamos, pasidalinkite, kur stoja vaikai, kokios mados? Aš tai turiu savo norus, bet čia mano norai biggrin.gif

Mano sūnus į orlaivių pilotavimą įstojo Vilniaus Tech, pirmą kursą baigė. Pats sumąstė, nors prieš tai apie fizikos mokslus galvojo.

Jo daug klasiokų į It įstojo, mechanikos inžinerjją, jo klasė tiksliukai buvo. Iš paralelinių klasių į mediciną, kažkas veterinariją rinkosi.

Bet dauguma rinkosi studijas Lietuvoje, tik vienetai iš jų mokyklos išvažiavo studijuoti į užsienį.
Čia apie Klaipėdos Ažuolyno gimnaziją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 03 liepos 2023 - 18:12
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 03, 17:21)

Ot kur supermamaša biggrin.gif kad ir statybynyks. Bile laimings save atradęs.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 03, 19:21)
Ot kur supermamaša  biggrin.gif kad ir statybynyks. Bile laimings save atradęs.

Tai ir tik patariamasis balsas, nes tikrai noriu, kad pats rastų save. Nes kol kas jam tik PC žaidimai rūpi.
Atsakyti
gal kuri turit šiuos ecco sneakeriukus 7,5 dydį ir norėtumėt keistis į 8 dydį arba parduodate 7,5 dydį
https://www.amazon.c...r/dp/B08DB3Y6Q3
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 03, 19:21)
Ot kur supermamaša  biggrin.gif kad ir statybynyks. Bile laimings save atradęs.

aš tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif Amats dabar madoj ir naudoj mirksiukas.gif Sakau džiaugsiuos jei matysiu, kad kaifuoji, kad ir bandeles kepdama wub.gif Gana, su sūnum biški perlenkiau lazdą su ta mokslų svarba, aišku rinkosi pats, dirba pagal specialybę, bet yra liekamieji reiškiniai.
Dabar dauguma jaunimo nežino ko nori gyvenime, o kai dar gimnazijoj atėjusi psichologė ateina pravest tipo motyvacinių pokalbių, pareiškia, kad nestresuokit jei nežinot, o imkit akademines unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 03, 18:21)

susidariau įspūdį iš aplinkos, kad dabar madoj niekur nestot, o imt atostogas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 03 liepos 2023 - 23:12
QUOTE(sollo @ 2023 07 03, 23:14)
aš tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif Amats dabar madoj ir naudoj  mirksiukas.gif Sakau džiaugsiuos jei matysiu, kad kaifuoji, kad ir bandeles kepdama  wub.gif  Gana, su sūnum biški perlenkiau lazdą su ta mokslų svarba, aišku rinkosi pats, dirba pagal specialybę, bet yra liekamieji reiškiniai.
Dabar dauguma jaunimo nežino ko nori gyvenime, o kai dar gimnazijoj atėjusi psichologė ateina pravest tipo motyvacinių pokalbių, pareiškia, kad nestresuokit jei nežinot, o imkit akademines  unsure.gif
Papildyta:

susidariau įspūdį iš aplinkos, kad dabar madoj niekur nestot, o imt atostogas  blink.gif

Man tie visi profesiniai orientavinai gūdžius sovietų laikus primena, kai mano auklėtoja atėjo ir pareiškė, kad į jokią univerą aš nestosiu o būsiu siuvėja. Tai ačiū dievui dvyliktoj klasėj buvo sausio 13 ir man nebereikėjo būt siuvėja. Galėjau varyt į Vokietyną ir mokytis. Bet mes tada buvom apskritai kitokie, tūkstantį kart stipresni ir motyvuotesni ir užsispyrimo velniško turėjom. Dabar tokių vienetai. Per daug laisvės irgi negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2023 07 04, 00:14)

susidariau įspūdį iš aplinkos, kad dabar madoj niekur nestot, o imt atostogas  blink.gif

Blogai vertini tokį sprendimą? Aš tai neturiu nuomonės unsure.gif Todėl ir įdomu, ką kiti galvoja ir kaip po tų metų...
Atsakyti
Labai įdomi ir aktuali tema apie stojimus drinks_cheers.gif
Maniškei liko dar trys metai.Kalbėti,galvoti pats laikas.Paskutiniu laiku kalba apie psichologojos mokslus ax.gif Kitų variantų nežino/neturi...
Vyresnioji LSMU rezidentė,bet nuo rudens dar + mokysis psichoterapijos mokslų.

Metus nestoti - turbūt labai individualu,nuo asmenybės priklauso,nėra vienos tiesos.Ir visokių pavyzdžių/patirčių būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 04 liepos 2023 - 10:14
Mano dukra abiturientė. Nežinojo kur stoti, todėl mąstė paimti metus pertraukai, bet paskutinę minutę apsisprendė stoti į psichologiją, labai susidomėjo šia tema.

Sūnaus draugė buvo paėmusi metų pertrauką, dabar jau baigė trečią kursą VU.

Jei vaikas nežino, ką studijuoti arba nelaikė egzo, kurio reikia jo pasirinktai specialybei, pertrauka nėra blogai
Atsakyti
Gaila, didoki... ax.gif
Tommy Hilfiger 6,5 dydžio moteriški laisvalaikio kedukai wub.gif
Lengvi, patogūs, galėsite plauti skalbimo mašinoje mirksiukas.gif
Parduodu už tiek, kiek mokėjau (70 eurų ) arba keičiu į 6 dydį :

https://usa.tommy.co...y=Tier_18482887

Rašykite a.ž. , atsiųsiu daugiau foto
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 04, 08:50)
Blogai vertini tokį sprendimą? Aš tai neturiu nuomonės unsure.gif Todėl ir įdomu, ką kiti galvoja ir kaip po tų metų...

Metų pertrauka, jeigu vaikui reikia dar kažkokio egzamino išsilaikyti, būtina, bet čia individualu. Kitas po tos pertraukos gali ir visai noro neturėti kur nors stoti, jeigu pertraukos metu nesimokė, o uždarbiavo, nori ir toliau dirbti. Kitam sunkiau po pertraukos stojamuosiuose, o kitas gal kaip tik pasitempė per tą pertrauką, susikoncentravęs į reikiamus mokslus ir lengviau įstoti į norimą universitetą. Taip kad čia niekas nenuspės, kam naudinga ta pertrauka, kam tik blogiau.
Atsakyti