Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

laisva J.Crew Factory Girls' smocked ruffle top,L dydzio-$8.64
https://factory.jcre...dVA-5xBSdZ0pl5w
vartotojo įkelta nuotrauka

laisvas Thermacell Original Mosquito Repellent Refill,120 hour-$36
https://www.thermace...7KQrF23RH7_6Nhw

laisvi PINK Shimmer One Shoulder One-Piece Swimsuit S ir M dydziu,Bright Marine spalvos-$7.99
https://www.victoria...rCORVusX7V8DOWo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 02, 07:46)
išvykstu už kelių dienų. Varau į pietus  biggrin.gif
Man po dviejų Boncelio 50 k dozių akys prasimerkė. Nors gal greičiau įsitikinimas, kad turi būt geriau. Arba kad visus tuos vitaminus pradėjau vienu kartu gert, reikalai ėmė gerėt. Nes paskutiniu metu man diena  neišaušdavo. Miegas apsitvarkė šiek tiek. Jau nebemiegu visą dieną. Man reikėjo nuvairuot iki palangos ir atgal tą pačią dieną, tai aš maniau visus redbulius išgersiu pakeliui iš kolonėlių. Vos mačiau kelią. Grįžus kritau negyva. Maniau savaitę nemiegosiu po tokio kiekio šito šlamšto. O aš parpiau tik daina. Spaudimas ties žemiausia riba ir vaikštau kaip šmėkla. Užtat ėst noriu kaip žvėris  biggrin.gif bet gal gavusi dozę saulės atsigausiu.

Aš jau pietuose, vartausi, vitaminą D gaudau, lauke 30, bet man nekaršta, nes vėjelis pučia biggrin.gif
Šaunu, kad akyse šviesiau po Boncelio 4u.gif Atsigausi mirksiukas.gif Vis tas stresas suėda mūsų vitaminus, nes organizmas patirdamas stresą jų nepasisavina.
Atsakyti
Man tai iš pietų reikės vitaminų visokių, išskyrus D. Gerai, kad į darbą ne iš kart. Tokia nusikalus jaučiuos.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 07 02, 18:27)
Man tai iš pietų reikės vitaminų visokių, išskyrus D. Gerai, kad į darbą ne iš kart. Tokia nusikalus jaučiuos.

Varei non stopu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 02, 20:42)
Varei non stopu?  biggrin.gif

Nepasakyčiau, kad labai. Kas antrą dieną kažkur važiavom. Bet po vieno pusdienio vaikštant po griuvėsius plieskiant saulei, tokią migreną turėjau, kokios jau senai neatsimenu. Po jūros, saulės ir bangų lavonėlis toks tampu. O kur dar energijos pilną 8 metę ganyt visur. Senatvė 😊
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 07 02, 20:42)
Po jūros, saulės ir bangų lavonėlis toks tampu.

Kaip poetas Žiedelis surimavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 07 02, 20:42)
Nepasakyčiau, kad labai. Kas antrą dieną kažkur važiavom. Bet po vieno pusdienio vaikštant po griuvėsius plieskiant saulei, tokią migreną turėjau, kokios jau senai neatsimenu.  Po jūros, saulės ir bangų lavonėlis toks tampu. O kur dar energijos pilną 8 metę ganyt visur. Senatvė 😊

Kur buvot? bigsmile.gif aš tokį patį 12metį turiu 🙈 mama varom, mamaaaaa nu vaaaaarom!!!!! Aš vakare kaip laps griūnu biggrin.gif šiemet jau pareiškė, aš nefotkinsiu ir nefilmuosiu biggrin.gif čia jam kartais duodavau užduotį, kai varai serpantinais ir aš turiu žiūrėt į kelią, jam per langą matyt vii slėniai ir kalnai fantastikiniai, tai paprašydavau nufotkint. Tai DĖVE DĖVE koks susireikšminęs dabar biggrin.gif nepaprašysi gi matai jo, nes iš anksto savo valią išreiškė. Tik pasakiau, kad tada grūsiu sėdėt galan nes naudos iš jo prieky zyziančio nėr, tada bais greit atsikeitė savo valias nr nevalias. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 07 02, 21:57)
Kaip poetas Žiedelis surimavai  biggrin.gif

Tiksliai biggrin.gif biggrin.gif
Kipre vis dar. Pakeliui namo.
Atsakyti

Kas galite parekomenduoti pulmunologa, mamai vanduo kaupiasi 

Atsakyti

Vilnius gavo 805, dalybos šiandien nuo 14 iki 16 val ir nuo 19 iki 21 val. Apmokėjusios gali pasiskambinti!

Atsakyti
Nu mamašos, pasidalinki ką dovanojat gražaus, įsimintino savo abiturientams bigsmile.gif
Kaip jie nežino kur stoti, taip aš nesugalvoju kuo galėčiau nustebint rolleyes.gif Ko klausi, nieko nereik unsure.gif Nu vieno dalyko reik, Žirgo❗️ biggrin.gif
Atsakyti
O rimtai, mamos, pasidalinkite, kur stoja vaikai, kokios mados? Aš tai turiu savo norus, bet čia mano norai biggrin.gif
Atsakyti