QUOTE(rapoja @ 2023 07 04, 11:11)
Labai įdomi ir aktuali tema apie stojimus
Metus nestoti - turbūt labai individualu,nuo asmenybės priklauso,nėra vienos tiesos.Ir visokių pavyzdžių/patirčių būna.
QUOTE(Lux @ 2023 07 04, 11:43)
Mano dukra abiturientė. Nežinojo kur stoti, todėl mąstė paimti metus pertraukai, bet paskutinę minutę apsisprendė stoti į psichologiją, labai susidomėjo šia tema.
Jei vaikas nežino, ką studijuoti arba nelaikė egzo, kurio reikia jo pasirinktai specialybei, pertrauka nėra blogai
Mano sūnus išvis po 12 klasių niekur nestojo ir "ilsino smegenis" 3metus

Padirbo, pajuto eurą kišenėj ir išvis nebenorėjo niekur mokytis, sakė studijuoja tik kvailiai

Galiausiai kaip nekvalifikuotas darbuotojas suprato, pamatė, kad visad reiks dirbt be didesnių perspektyvų, nes visur prašo popierėlio, visur atsimuša kaip į sieną ir ką, būdamas virš 20m įstojo, dabar yra savo kurse vyriausias

Liko 1 metai ir jau dabar patenkintas, kad nepuolė po mokyklos mokytis belekur, kad tik patenkint tėvų lūkesčius. Išlaukė, išturėjo, suprato ir pamatė ko nori, ko reikia ir dabar turės tai, ko nori pats, o ne mama-tete
Net ir aš pati būdama 40+ pasibaigiau antrą bakalaurą, nes po mokyklos stojau kad tik stot, nes nu visi kažkur sulindo. Bet kai reikėjo pagal specialybę dirbt, tai kas rytą kratydavo nuo minties apie darbą. Dabar esu savo rogėse, labai džiaugiuosi pasibaigus naujus mokslus. Todėl manau mokytis niekad nevėlu, galima po mokyklos ir 5m nesimokyt, visad spės, aišku tik įsivažiuot bus sunkiau, bet juk viskas įmanoma
QUOTE(RIJADA @ 2023 07 05, 15:28)
Kokios gerulės....