Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 04, 09:50)
Blogai vertini tokį sprendimą? Aš tai neturiu nuomonės unsure.gif Todėl ir įdomu, ką kiti galvoja ir kaip po tų metų...

Nei blogai, nei gerai 😉 Kiekvienas atvejis individualus, vienareikšmiškai. Manajai asmenybei(dukrai) tas netinka, ji pati tą žino.
Iki 9 kl. visad norejo būt veterinare, nes jodineja, dievina žirgus, galėtų su jais tvarte gyvent, bet paskui persigalvojo, atsirado karinė tarnyba, policija, čia jau aš netroškau rolleyes.gif Dabar nežino, sakė, lauksim rezultatų. Neima į galvą, pradėjo dirbt ir džiaugias vasara biggrin.gif
Atsakyti
Gal netycia kas zinot koki Soulz nuolaidos koda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 liepos 2023 - 14:58
QUOTE(JMD @ 2023 07 03, 19:21)
Ot kur supermamaša  biggrin.gif kad ir statybynyks. Bile laimings save atradęs.

Pari statyba baigus ir sūnus ta pati kelią pasirinko. Patenkintas, jau su diplomu rankoj 😊

QUOTE(sollo @ 2023 07 04, 00:14)

susidariau įspūdį iš aplinkos, kad dabar madoj niekur nestot, o imt atostogas  blink.gif

Vienas blogesnių sprendimų. Pas mus kas turi akademinių skolų arba nutraukia studijas didesnė dalis po tu pasirinkimo atostogų atėję.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 07 04, 13:57)
Gal netycia kas zinot koki Soulz nuolaidos koda?

Uzsiprenumeruok ju naujienlaikrasti ir gausi 10% koda, mazoka, bet vis geriau negu nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 07 04, 15:12)
Uzsiprenumeruok ju naujienlaikrasti ir gausi 10% koda, mazoka, bet vis geriau negu nieko. smile.gif

Noriu 20 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2023 07 04, 09:43)
Mano dukra abiturientė. Nežinojo kur stoti, todėl mąstė paimti metus pertraukai, bet paskutinę minutę apsisprendė stoti į psichologiją, labai susidomėjo šia tema.

Sūnaus draugė buvo paėmusi metų pertrauką, dabar jau baigė trečią kursą VU.

Jei vaikas nežino, ką studijuoti arba nelaikė egzo, kurio reikia jo pasirinktai specialybei, pertrauka nėra blogai

Aš irgi manau, kad jei nežino ko nori, geriau padirbėti/ pakeliauti/ paieškoti savęs. Kas iš to, kad įstoja pastudijuoja geriausiu atveju metus ir meta studijas, o jei kokią skolą turi ir yra valstybės finansuojamas, tai dar ir pusę metinės studijų kainos turi grąžinti valstybei, jau nekalbant apie tai, kiek kainuoja pragyvenimas , jei studijuojama ne savo mieste. Beje, ne retas atvejis, kai tevai jau ruošiasi sveikinti savo vaikeli gavus diplomą, o vaikeliai jau senai išbraukti is studijų . Tad esu tos nuomones, kad vaikai turi patys rinktis, ka veikti po gimnazijos baigimo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 04 liepos 2023 - 16:13
QUOTE(regal @ 2023 07 04, 17:12)
Tad esu tos nuomones, kad vaikai turi patys rinktis, ka veikti po gimnazijos baigimo. 4u.gif

Blogiausia, kad nežinai, kai esi toks vidutinis. Ir po tų metų kaži, ar žinosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 04, 16:07)
Blogiausia, kad nežinai, kai esi toks vidutinis. Ir po tų metų kaži, ar žinosi unsure.gif

Nebūtinai vidutinis smile.gif Būna taip, kad ir įpusėjus gyvenimui, nesužino, ko nori. ax.gif Bet turbut jau labai retam tevai nurodinėja ką dirbti ar kaip gyventi.
Jei klausia, padiskutuoti, patarti, bet sprendimas pačiam vaikui.
Siandien kaip tik atsakinejau panelei, prasimokiusiai psichologija 1 metus, nes atrodė labai bus idomu, dabar jau nori studijuoti pedagogika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 04 liepos 2023 - 18:10
QUOTE(sollo @ 2023 07 03, 17:18)
Nu mamašos, pasidalinki ką dovanojat gražaus, įsimintino savo abiturientams  bigsmile.gif
Kaip jie nežino kur stoti, taip aš nesugalvoju kuo galėčiau nustebint  rolleyes.gif  Ko klausi, nieko nereik  unsure.gif Nu vieno dalyko reik, Žirgo❗️  biggrin.gif

Mes nieko nežadam dovanoti. Ir taip bile kiek pinigų reikės, nes tikriausiai prireiks nuomotis butą Vilniuje. O, gal turite ką pasiūlyti ar žinote kas nuomoja ar žada nuomoti dviems merginoms dviejų kambarių butą? Ir dar reikės kažkokio įpatingo kompiuterio, kur galima kurti ir įrašinėti muziką unsure.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 07 03, 17:21)
O rimtai, mamos, pasidalinkite, kur stoja vaikai, kokios mados? Aš tai turiu savo norus, bet čia mano norai biggrin.gif

Mūsiškė labai norėjo metų pertraukos, bet važiavo į pokalbį LMTA, nes kitais metais būtų kiti reikalavimai. Tikimės, kad sužinos, jog įstojo bigsmile.gif
Atsakyti
laisva J.Crew Factory Girls' smocked ruffle top,L dydzio-$8.64
https://factory.jcre...dVA-5xBSdZ0pl5w
vartotojo įkelta nuotrauka

laisvas PINK Shimmer One Shoulder One-Piece Swimsuit M dydzio,Bright Marine spalvos-$7.99
https://www.victoria...rCORVusX7V8DOWo
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Didelis ačiū komandai už basutes iš yoox 4u.gif 4u.gif 4u.gif N-E-R-E-A-L-I-O-S! Pirkau dukrai, bet jau gailiuos, kad ir sau nepasiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 05 liepos 2023 - 00:23
QUOTE(RIJADA @ 2023 07 05, 01:21)
Didelis ačiū komandai už basutes iš yoox  4u.gif  4u.gif  4u.gif  N-E-R-E-A-L-I-O-S! Pirkau dukrai, bet jau gailiuos, kad ir sau nepasiėmiau  biggrin.gif

Kokios?
Atsakyti