Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(geliuke @ 2023 08 01, 22:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vilmabu" data-cid="73091842" data-time="1690870370"><div><p>Mergaites ,gal kas buvot prie Balatono ežero?gal kas pasidalins ispudžiais ☺️ka galima idomaus nuveikti,ar pamatyti☺️</p></div></blockquote><p>Buvau, bet mums nepatiko. Bent jau kur mes buvom, paplūdimiai mokami visi, vanduo purvinos spalvos ir dar plaukioja visokie dalykai... brr prisiminus verysad.gif Vengrijoj smagesnių vietų yra smile.gif </p>

Mes buvom užvažiavę puo Juodkalnijos skaidrios jūros, tai Balatonas labai atbaidė savo drumzlinu vandeniu ir gyvatę ten plaukiančią matėm. Never again
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 01 rugpjūčio 2023 - 22:53
Kur dabar rast gera kaina Hourglas tušiuką blakstutėm? biggrin.gif labai nusigyvenau, o saulė kaip tyčia jas visai išbalino, kaip ir plaukus. Seniai tokia blondė bebuvau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2023 08 01, 22:52)
Mes buvom užvažiavę puo Juodkalnijos skaidrios jūros, tai Balatonas labai atbaidė savo drumzlinu vandeniu ir gyvatę ten plaukiančią matėm. Never again

Būčiau vietoj pamirus blink.gif jau man tie visi šliužai tai nėr klaikiau. Italijoj bais daug salamandrų, tai ir nuo tų cypavau ištisai biggrin.gif pamenu Kroatijoj šeimininkė liepė lipt kalnan, kuris netoli mūsų namų, sako bais graži pqnorama. Sutinka ji mus ant laiptų, tipo xebra, kur susiruošėt? Mes - kalnan. Ji - su basutėm? Nu tai o kąąąą? Ten sako gyvačių yr...... blink.gif viskas, į kalną taip ir nebelipom blink.gif ir nebenoriu ir nebereik
Atsakyti
Perleidžiu S d, tiks tikrai ir M gražuolį j.crew paltuką 4u.gif 175 Eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Ant spygliaus wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(rapoja @ 2023 08 01, 23:02)
Smagu sugrįžti į smagią kompaniją  wub.gif  biggrin.gif
VITACOST kiek % kodas rolleyes.gif ?

Sveiki, kol kas skurdokai, tik 10%.

QUOTE(JMD @ 2023 08 02, 08:26)
Kur dabar rast gera kaina Hourglas tušiuką blakstutėm?  biggrin.gif labai nusigyvenau, o saulė kaip tyčia jas visai išbalino, kaip ir plaukus. Seniai tokia blondė bebuvau  biggrin.gif

Chemiskai reik dazyti, mano irgi kazkokios nuryzejusios.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2023 08 01, 22:43)

Gal teko čiupinėt? Labai patiko viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 02, 09:06)
Gal teko čiupinėt? Labai patiko viskas  wub.gif

D.Bosas su dukra reklamavo,gal kažkur dar foto yra. Gražūs,bet realiai nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 02, 09:06)
Gal teko čiupinėt? Labai patiko viskas  wub.gif

aha, aš jau irgi nusižiūrėjau, bet domina kokybė. Nes Inavati labai nuvylė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 08 02, 08:18)
D.Bosas su dukra reklamavo

Aš jumis labiau pasitikiu nei anom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2023 08 02, 08:30)
aha, aš jau irgi nusižiūrėjau, bet domina kokybė. Nes Inavati labai nuvylė  unsure.gif

Man po maxmaros geriausiai nešiojasi rudnės paltas, ir ne tik paltas. Vistik labai svarbu, iš ko audinius perka.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 08 02, 08:00)
Sveiki, kol kas skurdokai, tik 10%.
Chemiskai reik dazyti, mano irgi kazkokios nuryzejusios.

BIJAU KAD ISKRIS gabalais biggrin.gif nes blakstienom manes dievulis neapdovanojo biggrin.gif nerandu tos nuorodos amazonej. baigiasi visi mano tusiukai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 02, 08:34)
BIJAU KAD ISKRIS gabalais  biggrin.gif nes blakstienom manes dievulis neapdovanojo  biggrin.gif nerandu tos nuorodos amazonej. baigiasi visi mano tusiukai...  unsure.gif

Nuo augalinių dažų neiškristų. Kaip tik švelnios būna ir atsigavę.
Atsakyti
J.crew S d, 10 eur, nauja bet be etiketės, ax.gif
Atsakyti
6PM keliu doleriu truksta iki free ship

Moteriski Geox batai $38.95
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 rugpjūčio 2023 - 09:21