Jau nėra dydžių
QUOTE(rudaplauke @ 2023 08 01, 21:25)

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
PREKES MUSU GROZIUI
[/color]
www.ybskin.com
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
PREKES MUSU GROZIUI
[/color]
www.ybskin.com
Prisijunkite prie lupdaziu su nuolaida

https://www.ybskin.c...oducts/lipstick
QUOTE(Breath @ 2023 08 02, 12:05)
Jungsiuos, gal kokias gražias spalvas esate pirke? Pasidalinkite;)
Childrens place perkate?
QUOTE(Sexuali @ 2023 08 02, 11:28)
Childrens place perkate?
Taip
JCREW papildoma 60% nuolaida kai kurioms sale prekems
Mes 27d iš Vln oro uosto išskristi turėjom, tai oras kažkas baisaus buvo, palikom +14 ir baisu spalio mėnesio lietų, vasara vadinas. Sėdim dbr prie +31 ir galvojam, kaip čia reiks grįžt atgal į šiaurę.... Savam pliaziuke šiemet buvau lygiai 3 kartus, nors iki pliažo su masina 5min
Gaila kai turi jūrą šalia, o pasinaudot negali, turi kažkur skrist už jūrų marių šilumos ieskot....
o man pati geriausia vasara. Ne per karsta, ir prisimaudziau ir prisideginau, o ir vejo pilnu tempu, atsikaituota 😀
QUOTE(gėlužė @ 2023 08 02, 11:21)
Jungsiuos, gal kokias gražias spalvas esate pirke? Pasidalinkite;)
Man angeleno ir abi nude spalvos labai

QUOTE(Madam V @ 2023 08 02, 10:43)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="73092161" data-time="1690961786"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.wrangler.com/shop/casey-jones-wide-leg-painter-jean-CASOPP.html?merchCategory=WRG_SALE_WOMEN&dwvar_CASOPP_color=112334682'>Koooookius dzinsus radau</a>
</p></div></blockquote><p>Jau nėra dydžių
</p>

Man visus rodo pardavime, isskyrus XS ir S

JCREW FACTORY papildoma 60% nuolaida clearance su dviem kodais
QUOTE(Lux @ 2023 08 01, 20:04)
Maniškiai nuo 16 pradėjo nenorėti su mumis atostogauti, kaip prasidėjo meilės seilės. Vasarą po sodybas važinėjam, kartais su vaikais, o kelionės pavasarį ar rudenį. Va dukra panoro su manim į Niujorką, bet tai nežinia kaip ten univere pavasarį bus - kokie atsiskaitymai, egzai, ar kas
aš turbūt neišgyvensiu arba keliaut nebenorėsiu kol jos su mumis nebevažiuos