Ateis tas laikas ir priprasit. Mums irgi buvo tragedija, bet kai atsirado antros pusės labai vaikų interesai pasikeitė. Bet va ateina laikas ir jau nori su mumis keliauti, nes gi kelionės iš tėvų kišenės maloniau.
Kai ne per karšta ir man patinka, bet šį vasara jau biski ir per šalta, realiai be megztuko nelabai kur išeit gali, vėsoka. Pliažas likęs kažkur praeity O va MB tai išvis katastrofa, golfus dėvi, nes jam pastoviai vėjai gerklę su pučia jis kaip driežas prie +30 kaifuoja ant saulės parkrites
Eikit švilpt su tokia ''vasara'' šalti rytai, šalti vakarai, sode visas derlius pradeda elgtis kaip rudenį, voratinkliai visur nuo liepos vidurio žvengėm su draugėm pliaže- deginsimės tol, kol peršalsim
Kur ieskoti boho stiliaus vasariniu suknyciu geros kokybes? Ir gal uzmatet baltu marskinuku stiliaus, neiliemenuotu? Kad dirziuku butu galima susirist😀
Kur ieskoti boho stiliaus vasariniu suknyciu geros kokybes? Ir gal uzmatet baltu marskinuku stiliaus, neiliemenuotu? Kad dirziuku butu galima susirist😀
Freepeople buna graziu boho sukneliu, tik reikia del kokybes atsirinkti, nes is mano patirties, kai kas ten nelabai kokios kokybes... uz didesne kaina (bet gal galima rast kur su nuolaida) Ulla Johnson, Doen
Kai ne per karšta ir man patinka, bet šį vasara jau biski ir per šalta, realiai be megztuko nelabai kur išeit gali, vėsoka. Pliažas likęs kažkur praeity O va MB tai išvis katastrofa, golfus dėvi, nes jam pastoviai vėjai gerklę su pučia jis kaip driežas prie +30 kaifuoja ant saulės parkrites