Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2023 08 02, 16:45)
wub.gif
Freepeople buna graziu boho sukneliu, tik reikia del kokybes atsirinkti, nes is mano patirties, kai kas ten nelabai kokios kokybes...  uz didesne kaina (bet gal galima rast kur su nuolaida) Ulla Johnson, Doen  ax.gif

Aciu 4u.gif
Taip, is Freepeople esu tokiu nekokiu skuduriuku gavus biggrin.gif nors nuotraukoj atrode puikiai

Einu pasiknaisiot brangesniu ax.gif
Atsakyti

Bet koks mielas sujudimas temoje, net širdis apsalo  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 08 02, 09:34)
BIJAU KAD ISKRIS gabalais  biggrin.gif nes blakstienom manes dievulis neapdovanojo  biggrin.gif nerandu tos nuorodos amazonej. baigiasi visi mano tusiukai...  unsure.gif

Cia panasus tusas su serumu kaip pas Siegel?
Atsakyti
Sujudimas tai sujudimas, ale spintoj tai konkret žanro krizė. Nėr ko apsirengt/ nėr vietos/nėr duomenų kas išgelbėtų situaciją. Užtai pėdkelnes brungias užsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2023 08 01, 18:29)
niu atrodo skirtingose šalyse gyvenam smile.gif Atvažiuokit į Kauną, temperatūra dieną apie 20 -25, maloniai šilta. Šiemet vasara labai maloniai šilta, neturiu jokių priekaištų smile.gif Ir gėlės žydi, ir terasoj pasėdim, ir saulėj pasikaitinom, o maudytis nelabai mėgstu, tai man to netrūksta.

Man lygiai tas pats ! Superinė vasara. Nei lija ištisai nei karščiai beprotiški kankina. Nuostabu biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2023 08 01, 20:04)
Maniškiai nuo 16 pradėjo nenorėti su mumis atostogauti, kaip prasidėjo meilės seilės. Vasarą po sodybas važinėjam, kartais su vaikais, o kelionės pavasarį ar rudenį. Va dukra panoro su manim į Niujorką, bet tai nežinia kaip ten univere pavasarį bus - kokie atsiskaitymai, egzai, ar kas

Tai ir aš varyčiau su mama, jei mane vežtusi biggrin.gif

QUOTE(vanesax @ 2023 08 01, 23:43)

Ačiū ! Įdomu kokybė dar

Dar turiu klausimą, o kažin kur geriausiai pirkti poilsines keliones? Domina Turkija. Labai noriu mamą spalio pradžioj nusivežti, bet nei kokį agentą kelionių žinau nei gaudausi kuri čia normali kainos/kokybės santykio agentūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 02 rugpjūčio 2023 - 21:06
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 02, 20:29)
Sujudimas tai sujudimas, ale spintoj tai konkret žanro krizė. Nėr ko apsirengt/ nėr vietos/nėr duomenų kas išgelbėtų situaciją. Užtai pėdkelnes brungias užsisakiau biggrin.gif

Kokios pedkelnes? Nuoroda galima?
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2023 08 02, 20:35)
Kokios pedkelnes? Nuoroda galima?

su -50 https://www.wolfords...038.9069.L.html
Atsakyti

Spintoj visiška krizė  :oh: Toks jausmas, kad vaikštau kaip sena boba beleką apsimuturiavusi  :lol: Man tai šalta. Džiaugiuosi, kam vasara tinka ir patinka. Planuoju ryt židinį užkurti, nes drėgmė laužo kaulus

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 08 02, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73092306" data-time="1691000981"><div><p>Sujudimas tai sujudimas, ale spintoj tai konkret žanro krizė. Nėr ko apsirengt/ nėr vietos/nėr duomenų kas išgelbėtų situaciją. Užtai pėdkelnes brungias užsisakiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Spintoj visiška krizė  doh.gif Toks jausmas, kad vaikštau kaip sena boba beleką apsimuturiavusi  lotuliukas.gif Man tai šalta. Džiaugiuosi, kam vasara tinka ir patinka. Planuoju ryt židinį užkurti, nes drėgmė laužo kaulus</p>

Man suka sąnarius ir nėr jokio noro kažką derint, ką lengviausia išsitraukt- tą ir rengiuosi.
Atsakyti
Parduodu labai smagius NYDJ šortus 12 dydį, didinti, ant manęs 10 su 107 cm klubais. Nešiojami ir mylimi.

https://www.vinted.l...sortai-bermudai
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 08 02, 21:31)
Dar turiu klausimą, o kažin kur geriausiai pirkti poilsines keliones? Domina Turkija. Labai noriu mamą spalio pradžioj nusivežti, bet nei kokį agentą kelionių žinau nei gaudausi kuri čia normali kainos/kokybės santykio agentūra.

As asmeniskai Urkis Travel rekomenduoju. Agenturos kokybe apsiriboja ties keliones pardavimu, toliau jau keliones organizatoriaus atsakomybe. ax.gif
Atsakyti