Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kokius kedus perkat vasarai? Reikia idėjų, pasigirkit, pasirodykit 4u.gif . Pernai man atrodo visos gazeles pirko, kas šiemet unsure.gif ?
Atsakyti

Kokius kedus perkat vasarai? Reikia idėjų, pasigirkit, pasirodykit 4u.gif. Pernai man atrodo visos gazeles pirko, kas šiemet unsure.gif?

simet indoor gazeles pirkau

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2025 05 06, 12:15)
Kokius kedus perkat vasarai? Reikia idėjų, pasigirkit, pasirodykit  4u.gif . Pernai man atrodo visos gazeles pirko, kas šiemet  unsure.gif ?

Aš jų nespėju sunešiot, kelis kartus per sezoną užsidedu.
Atsakyti
Priminkit pataliniu parduotuves LT, kur normalios kokybės ir ne super brangios. Savashone žinau, nostra nepatinka. Google meta begalę, net galva sukasi.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2025 05 06, 14:00)
Aš jų nespėju sunešiot, kelis kartus per sezoną užsidedu.

Aš ir batų nesunešioju, jie man morališkai pasensta biggrin.gif , apsikrovus visas antrasoles, gaila mesti.
Atsakyti
Ponios, visuotine apklausa - ar jums atidaro preke, paspaudus ant nuorodos storyje?
https://www.instagra...ame_pirkti_jav/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 gegužės 2025 - 14:36
QUOTE(linamog @ 2025 05 06, 15:36)
Ponios, visuotine apklausa - ar jums atidaro preke, paspaudus ant nuorodos storyje?
https://www.instagra...ame_pirkti_jav/

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2025 05 06, 15:26)
Priminkit pataliniu parduotuves LT, kur normalios kokybės ir ne super brangios. Savashone žinau, nostra nepatinka. Google meta begalę, net galva sukasi.

Decoflux, Lonas
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2025 05 06, 13:15)
Kokius kedus perkat vasarai? Reikia idėjų, pasigirkit, pasirodykit  4u.gif . Pernai man atrodo visos gazeles pirko, kas šiemet  unsure.gif ?

Labiau patinka Samba, Gazelle kazkaip keistai vaikstant girgzda 😅
Sambas reikejo isvaiksciot, kad taptu kuno dalim 😃 pradzioje labai tryne kulnus, o dabar - pasaka kaip patogu
Atsakyti
NIKE papildoma 25% nuolaida krepsy sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2025 05 06, 12:15)

As jau pradedu bijot, kad vasariniu siemet nebeprireiks.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 05 06, 19:04)

Ir as 🥴
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 05 06, 19:04)

Kol kedų neturiu, gali ir neateiti biggrin.gif
Nors labai jau norisi šilumos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 06 gegužės 2025 - 18:50