Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2025 05 06, 14:52)
Aš ir batų nesunešioju, jie man morališkai pasensta  biggrin.gif , apsikrovus visas antrasoles, gaila mesti.

Kaip sunku mest, kai nesunešioji unsure.gif Pas mane tos pačios dilemos. Grūdu į uošvių sodą, ten ne tokie ponai gyvena, pasiima.
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.intimissimi.com
www.zumiez.com
www.uspoloassn.com - 25%
www.landsend.com - 50%
www.talbots.com
www.venus.com - 40%
www.urbanoutfitters.com
www.abercrombie.com
www.victoriassecret.com
www.bananarepublicfactory.com - Style Cash
www.columbia.com - 20%
www.nordstromrack.com
www.usa.tommy.com
www.us.puma.com
www.anntaylor.com
www.gymshark.com
www.32degrees.com
www.wrangler.com
www.armani.com
www.cupshe.com
www.uniqlo.com
www.target.com
www.talbots.com
www.bhfo.com
www.belk.com
www.6pm.com
www.ae.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com - 20%
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.misshaus.com
www.bathandbodyworks.com
www.tanforless.com - 30%
www.vitaminshoppe.com - $20 nuo $100
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 40%
www.walgreens.com - 20%
www.yesstyle.com - 15%
www.esteelauder.com
www.thebalm.com - 50%
www.lancome.com
www.vitacost.com - 15%
www.rhodeskin.com
www.iherb.com - 10%
www.misshaus.com
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2025 05 06, 18:41)
Kol kedų neturiu, gali ir neateiti  biggrin.gif
Nors labai jau norisi šilumos  unsure.gif

biggrin.gif
-
Nors aš tai tik šalčiausiais mėn be sporbų. Tokius Crew turiu (balti su rožiniaus) tai išvis "karšti", košmariškai.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2025 05 06, 21:28)
biggrin.gif
-
Nors aš tai tik šalčiausiais mėn be sporbų. Tokius Crew turiu (balti su rožiniaus) tai išvis "karšti", košmariškai.

Aš ir turiu tokius! Gavau, žiūriu, - tokie medžiaga pagrinde, net ne oda. Hmz, bus šalta rudenį. Aha, žiemą galima varyti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ir galit rekomenduot baldų restauratorių, meistrą Kaune, net nežinau kaip pavadint rolleyes.gif Tiksliau, sūnus dvimetrinis megsta pakvailioti, įsibegejęs dėt niūrką į lovą biggrin.gif Šį kart nesekmingai 🙈 😄 visiškai naujas minkštas kampas, lūžo apačioj lenta, reik, kad sutvarkytų meistras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 06 gegužės 2025 - 22:12
QUOTE(sollo @ 2025 05 06, 23:10)
Gal kas žinot ir galit rekomenduot baldų restauratorių, meistrą Kaune, net nežinau kaip pavadint  rolleyes.gif  Tiksliau, sūnus dvimetrinis  megsta pakvailioti, įsibegejęs dėt niūrką į lovą  biggrin.gif  Šį kart nesekmingai 🙈 😄 visiškai naujas minkštas kampas, lūžo apačioj lenta, reik, kad sutvarkytų meistras  ax.gif

Gafsa ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

Rekomenduokit mergaitės onkodermatologą Vilniuje

Gafsa gal Jūs ką galit rekomenduoti?
Ačiū
Atsakyti

Labas rytas

Ačiū

o kam jums jo reikia? Nes jei itariama malonoma, einate pas dermatologa ir gausite siuntima i ta vadinama zalia koridoriu. Siaip Santariskese skaitosi rimciausias centras bet ten eiles nezmoniskos, nezinau kaip ten zmones patenka. As kai reikejo tai tiesiog su siuntimu is dermatologo salinausi apgama chirurgiskai ir tada siunciau tam histologiniam tyrimui ar kazkaip. 

Atsakyti

Nes pas onkodermatologa nezinau kaip bus imanoma tiesiog is gatves papulti, nebent privaciai, bet kai as turejau problemu del vieno apgamo tai nelabai net privaciu kazka radau. Rimciausias centras Santariskiu bet ten uzsirasyti reikia skambinant tam tikrom dienom vos ne, kai as skambinau pirma menesio diena, jau laiku tam menesiui nebebuvo. Su isores siuntimais nepriima, nesvarbu kad pas ta pacia gydytoja lankiausi privaciai, nusiunte ten kur gavau siuntima  :D nesenai mano drauge ieskojo kur Vln apgama issioperuot ne privaciai tai nerado, issioperavo Kaune. As operavausi privaciai Kardiolitoj uz 500 eur. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 07, 08:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rasamal" data-cid="73186637" data-time="1746592199"><div><p>Labas rytas

Ačiū</p></div></blockquote><p>o kam jums jo reikia? Nes jei itariama malonoma, einate pas dermatologa ir gausite siuntima i ta vadinama zalia koridoriu. Siaip Santariskese skaitosi rimciausias centras bet ten eiles nezmoniskos, nezinau kaip ten zmones patenka. As kai reikejo tai tiesiog su siuntimu is dermatologo salinausi apgama chirurgiskai ir tada siunciau tam histologiniam tyrimui ar kazkaip. </p>

Tai tą įtartiną pašalino extra tą pačią dieną, dabar reikalingas onkodermatologas pastoviai kontrolei, nes vis randasi nauji
Atsakyti

Tai tą įtartiną pašalino extra tą pačią dieną, dabar reikalingas onkodermatologas pastoviai kontrolei, nes vis randasi nauji

tai vis tiek turbut rinkciausi Santariskes. Skambinciau ir klausciau kaip papulti kontrolei.

Atsakyti