Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Apie Santaras. Žinau, kad dabar labai ribotai priima (priklausom jų šeimos centrui) pas LOR ir tt.
Bet po en en laiko paskambinu, sako, jūs nesate laukiančiųjų eilėje. Kaip siutas paėmė. Paskambinu dėl kito vizito - vėl ta pati dainelė. Garai iš ausų pradėjo eiti. Bet stebuklingai suveikė vizitą.
Nesuprantu, kam teisės aktuose numatyti terminai, per kiek privaloma priimti, jei tai visai neveikia praktikoje.

...

Kodėl taip šalta? huh.gif wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 gegužės 2025 - 10:57
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2025 05 07, 11:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rasamal" data-cid="73186660" data-time="1746606553"><div><p>Tai tą įtartiną pašalino extra tą pačią dieną, dabar reikalingas onkodermatologas pastoviai kontrolei, nes vis randasi nauji</p></div></blockquote><p>tai vis tiek turbut rinkciausi Santariskes. Skambinciau ir klausciau kaip papulti kontrolei.</p>

Skambinta į Santariškes, pastatė į laukiančiųjų eilę (o eilė metams į priekį)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 05 07, 06:40)

Točnai bigsmile.gif 🤣
Atsakyti

Liudna. Apsvarstykit paieskoti Kaune, nes kaip ir sakiau mes abi su drauge niekur Vln neradom operuojancio apgamus chirurgo, ne privaciai. As susinervinus issioperavau mokamai, bet jau turejau kontakta Kaune kuriuo paskui drauge ir pasinaudojo. Nuvaziuot viena karta i Kauna kainavo pigiau jai nei man 500 eur susimoket. Man reikejo gana skubiai nes dermatologei labai nepatiko man apgamas ir liepe nelaukt metus kol pateksiu pas ja i Santarus.

Atsakyti

Apie Santaras. Žinau, kad dabar labai ribotai priima (priklausom jų šeimos centrui) pas LOR ir tt.
Bet po en en laiko paskambinu, sako, jūs nesate laukiančiųjų eilėje. Kaip siutas paėmė. Paskambinu dėl kito vizito - vėl ta pati dainelė. Garai iš ausų pradėjo eiti. Bet stebuklingai suveikė vizitą.
Nesuprantu, kam teisės aktuose numatyti terminai, per kiek privaloma priimti, jei tai visai neveikia praktikoje.

...

Kodėl taip šalta? huh.gifwacko.gif

Pagal nauja valstybes mokesciu reforma, planuoja panaikinti lengvata privaciam sveikatos draudimui. Tai reiskia kad pvz mano imoneje kiekvienam darbuotojui tai papildomai kainuos 250 eur ir imone planuoja to nedengti. Vadinasi dauguma musu atsisakinesim sitos paslaugos nes ir taip uz viska jau reikia papildomai moket 10-50 proc. Taip kad ruoskimes, tuoj visi tie kurie dar eina privaciai, eis i valstybini sektoriu tai eiles pasidarys ne metus o du i prieki  :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 07 gegužės 2025 - 12:11
QUOTE(rasamal @ 2025 05 07, 12:39)

iš patirties greičiau ta eilė ateina, tik nepražiopsokit skambučio ar žinutės, būna atsisako vizitų ir trumpėja eilės.
Aš pasitikrint apgamus užsirašiau pas paprastą dermatologą, tik rugpjūčio pabaigai vietos. Gerai, kad nieko skubaus tai palauksiu.
Atsakyti
mane į santaras rudenį konsultacijai priėmė po savaitės nuo siuntimo ir dar po dviejų savaičių pašalino apgamą.
Konsultacija, tai iš esmės apžiūra ar ne be reikalo dermatologas atsiuntė ir tada paskiria datą apgamo šalinimui. Tai nuo vizito pas savo dermatologę užtrukau tris savaites iki šalinimo. Paskambino dėl rezultatų tyrimo gal po trijų savaičių (viskas gerai buvo su apgamu, gal jei blogai pasikviečia dar, nežinau).
Negi taip situacija pablogėjo nuo rudens su eilėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2025 05 07, 14:45)
mane į santaras rudenį konsultacijai priėmė po savaitės nuo siuntimo ir dar po dviejų savaičių pašalino apgamą.
Konsultacija, tai iš esmės apžiūra ar ne be reikalo dermatologas atsiuntė ir tada paskiria datą apgamo šalinimui. Tai nuo vizito pas savo dermatologę užtrukau tris savaites iki šalinimo. Paskambino dėl rezultatų tyrimo gal po trijų savaičių (viskas gerai buvo su apgamu, gal jei blogai pasikviečia dar, nežinau).
Negi taip situacija pablogėjo nuo rudens su eilėm  unsure.gif

Šiandien skambinta eilė metams į priekį (siuntimą turime, registratūroje iškart paprašė)
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2025 05 06, 18:04)
As jau pradedu bijot, kad vasariniu siemet nebeprireiks.

Žada itin karštą vasarą mirksiukas.gif
Atsakyti
VICTORIASSECRET prasidejo akcija - $20 nuo $50 nuolaida, galioja ir clearance

Melsvas RL polo $24.66
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 gegužės 2025 - 16:15
Gal kas žino kaip pakliūti pas Vaivą Mickevičienę (LOR’ą)? Privačiai nėra laikų, Santarose neįmanoma prisiskambinti 🤦‍♀️ Vaikui reikia operuoti adenoidus, bet pasimetus kuris yra bezt of ze bezt Vilniuje arba Kaune.
Atsakyti
Renkasi naujas BANANA REPUBLIC FACTORY su Style Cash
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 gegužės 2025 - 16:56