Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.


Labukas

Ner nieko graziau uz besiurbliuojsmti vyra biggrin.gif As virtuve sutvarkiau, mb visus namus siurbia mirksiukas.gif Uzsisakiau ta siurbli robota, kaip ryt turejo atvezt, bet dabar gavau sms, kad nebeturi ju.. Tsi reik kita uzsakinet..

Planu kaip ir jokiu.. Ilsesimes prie tv biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Mes eisim maudytis  :D  :D Valgyti siandien nieko gudraus, vakarykste pakepta bulviu kose su jumbo desrelemis ir burokeliu-agurku salotos. Vyras isbande sumustini, kuri lryte reklamavo, tai visai patiko, skanu. Kepsim dar. Tik sveikuoliskumo aisku, tai mazai turi: shorturl.at/orPQS

Tai sakai, kam tau siurblys, kai vyras yra?  :D  :D​ 

Atsakyti

As ir kepiau pusryciams Monte Cristo sumustinius, L Ryte perskaiciau dar lovoj guledama, visai neblogi. Dabar mb zuvi ruko, bus pietus. Dar rytdienai pagaminau makaronus su farsu seimynai valgyt. Salta lauke, su suniu pavaiksciojau, tai pasigailejau kad pirstiniu nepasiemiau.

Atsakyti

Va va, tuos pacius 😃

Atsakyti
Ir as tuo laku buvau susigadinus nagus. Ilgokai man uztruko kol jie atsistate. Gal ir gelezis kiek padejo, nes tuo metu ir gelezi geriau. Lakuojuos tik paprastu laku dabar - bedu jokiu mirksiukas.gif pfu pfu pfu

Limcamca, ka skanus valget per vyro gimtadieni bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Ar buvo sniego pas jum? Pas mum pasniguriavo, bet ant žemės nenugulė, neblogai palijo prieš tai  :ax: 

Nagai, individualu labai, bet apie savus papasakosiu. Kai išspaudžiu citrinų sultis gėrimui pvz. tos puselės neišmetu, ten dar like šiek tiek visko būna, tai vat spa nagams, susikišu ir einu pasėdėt  kokias 5-10 min. paskui vitamino E aliejum susitepu. Kai labai nušerpetoję būna, kad nekliuvinėtų nusilakuoju laku Eveline 8in1  :ax: Geriausia tai negadint nagų, aišku, na bet tai, kad gražu  :rolleyes: 

Namuose tai kaip per karą, nes prieš klijuojant plyteles sugalvojom ir stalviršį persialivuot, tai savaitgalio nebeužtenka tokiems darbams. 

Atsakyti
Labukas

LAisvadienis,tai galiu ir ilgiau pasivoliot biggrin.gif

Sniego ir pas mus nebuvo,tik lijo biggrin.gif Vakar visa diena namie prasedejom mirksiukas.gif MB dar iki kampines pardes nuejes buvo,o as net i kiemeli neislindau biggrin.gif Namus susitvarkem,valgyt pasidarem ir filmus praziurejom biggrin.gif
Siandien reiks iki maistines nulekt ir lauksiu kada siurbli atves biggrin.gif

Mano nagai gana stiprus mirksiukas.gif Nupirkau ir naujas lempas,paziurejau,tai keitus pries 3m biggrin.gif tai tikiuosi nebeatsokines tas gelis.PAprastas lakas tai ri man tik pora dienu laiko biggrin.gif O dar kai as ryskiais,tamsiais dazau,tai labai matos aptrupejimai biggrin.gif
O nelakuot biggrin.gif biggrin.gif Nu megstu as lakuotus nagus biggrin.gif


Bet tai rimtais remontais uzsiemet,Obetaciau bigsmile.gif Pasirodyk,kaip einas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 01 vasario 2021 - 11:23

Laba, 

Man irgi grazu lakuoti nagai. Ir, irgi megstu ryskiai. Bet, as dazniausiai viena, na max dviem spalvom lakuoju. Nemegstu ryskiu papuginiu nagu. O, ka jau kalbeti apie tai, kad ilgalaikis labai patogu, ypac atostogoms. Ech nu.. grozio be auku nebuna. Reikes isbandyti Obetaciau kauke nagams. Ir, laka paziurejau, ju yra keliu rusiu. Kuri tu  perki? 

Nova, per pati gimtadieni nevalgem nieko mandro. Na, pietums midijas. Vakarienei buvo suplanuota antis, bet po spa, taip apsunkom. Plepejom tai su viena gimine, tai su kita. Ir, nuvargau, nebekepiau anties. Uzsisakem kinu maisto. Tai vat, antis liko kitai dienai. Pirkau is Aldi. O, Kaledoms pirkau is Sainsburys. Tai Aldi simta kartu skanesne. 

Dariau  maisto apsipirkima, ir taip uzsimaniau idarytu papriku. Nu, mirk gyvenk, turiu suvalgyti. Beda, pas mane ju niekas nevalgo. Tai tuo paciu teks vyrui grybus idarineti. O, ka galima vaikams idaryti?? :D  :D  Nes, nu paprika gal vienas suvalgys. O, kitas gal ir gryba. Bet, po valandos tikrai saldytuva darines. 


Giega, sulaukei naujo seimos nario - siurblio?

Atsakyti
Dar ne biggrin.gif RAso 3:30-5:30 rolleyes.gif

O balandelius valgo?Puse papriku,puse balandeliu mirksiukas.gif Mesa ta pati mirksiukas.gif Ar kitaip paprikas idarineji?
As irgi ilgai sukau galva,ka vangyt padaryt...Verdu burokeliu sriuba ir padarysiu makaronus su farsu mirksiukas.gif

NA o kaip midijos gavos?Patiko?
Atsakyti

As ir darau puse puodo balandziu, kita puse papriku. MB balandziu nemegsta. Na bet tas mano darymas tai max du kartus per metus. 
As ta eveline nagu stiprikli irgi naudojau, visai patiko, reik gal vel nusipirkt.

https://www.justmylo...ner-12ml-p17854

Atsakyti

giega  nerimti tie mūsų remontai visai, pabaigtuvės po daugel metų nusmato pagaliau  :D stalviršis mūsų medinis, tai reikia ten kas kažkiek metų jį naujai alyvuot, praeitą vasarą planavom, bet tada kiemas užlindo be eilės, o dabar pagaliau apsisprendėm kas bus ant sienos tai prie tos pačios betvarkės ir stalą pertepsim, viskas neužtruktų, jei ta alyva greičiau džiūtų, o tepti tai keletą kartų reikia  :rolleyes: 

Limcamca  Heidos nuorodoj toks, kokį turėjau, o dabar pasirodo šitą turiu

eveline-cosmetics-nail-therapy-professional-sos-brittle-broken-nails-12ml-p17856

su maistu tai nepatarėja, nors balandžiai man skaniau skamba nei paprikos  :P  aš beveik visada valgyt darau tai, ko pati labiausiai noriu, o kam nepatinka tai to ir bėdos, ir rėmelį turiu tokį į temą- arba valgai kas padėta, arba lieki alkanas  :4u:  visi pas mum virtuvės kratosi, tai tuo pačiu ir visi laimingi jei kas padaro valgyt  :D  neišrankūs mes  :essen: 

Atsakyti
Va va,pas mane irgi-kas padaryta,ta ir valgyt biggrin.gif O jei nepatinka,gaminkis pats biggrin.gif Aisku ir as gaminu,ka mazdaug ir MB valgo..Jokiu baltu padazu,jokios grietines,varskes biggrin.gif Nors va jau kelinta karta kepu pyraga Sarlote,o ji is varskes ir visai tinka MB biggrin.gif


Balandeliai buna bent karta i menesi biggrin.gif KAzkaip ir megstam visai,ir vis maisto pakeitimas biggrin.gif Siaip man jau nebenesa fantazija,ka daryt valgyt...Jau taip viskas atsibode..Ir noriu tik tokiu nelegaliu patiekalu,kuriu siaip jau stengiames nebevalgyt biggrin.gif Visokiu riebiu kugeliu,zemaiciu blynu,cepelinu biggrin.gif O gymai tai dar neatidaryti biggrin.gif
Atsakyti