Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Siandien uzmigo musu Bartas amziams. Vezys. Gryzom is vet, tvarkau jo dezutes ir tiek liudna ant dusios..pasikasim urnele po berzeliu, gales ilsetis namuose...
Atsakyti

O Dievuliau, Nova, uzjauciu  :huh2:  :huh2:  :huh2:​  kaip netiketa... 

Atsakyti
Oi,Nova,uzuojauta 4u.gif visai blogai buvo?
Atsakyti
Si men jau suejo ar butu sueje Bartui 13 metu. Reikia paziuret, bet siandien dar nejudinsiu doku. Per paskutinius kelis men numete daug svorio. Perejom nuo sausu ant pasteto. Pasteta valge su malonumu. Tik valgymo laikas vis ilgedavo... Nu sakom, senukas jau, dantys priekiniai iskrite jau buvo. O siaip gan zvalus dar buvo. Ir I lauka iseidavo, ir i virsu laiptais uzlipdavo, ir reikalus tvarkingai dezelej padarydavo, ir zarnynas dirbo normaliai. Pries sav uzciuopem guziuka ant apatinio zandikaulio. Vakar vakare pasirode pirmi kraujo kresuliukai is burnytes. Siandien nuvezem pas vet. Neoperuojamas vezys.... prie akiu suleido vaistukus, ir viskas... Sutikom krematuot ir atsiimt pelenus.
Atsakyti

Nova, kaip liudna atsisveikint su mazaisiais seimos nariais.

Atsakyti

Nova, sunyte gal dar nepastebejo, kad kaciuko nera? Ar iesko jos?

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2020 06 16, 09:58)
<p>Nova, kaip liudna atsisveikint su mazaisiais seimos nariais.</p>


Ne tas zodis. Vakar pasikukciodama blioviau klinikoj kai pasake diagnoze. Prie akiu suleido vaistukus ir per sekunde aprimo...

QUOTE(Limcamca @ 2020 06 16, 10:16)
<p>Nova, sunyte gal dar nepastebejo, kad kaciuko nera? Ar iesko jos?</p>


Ieskojo barto is pat ryto. Ir I kiema islekia, ir po kambarius apiesko, ir i laiptus ziuri, ir I study atlekia... Nachiort kaip sunku...
Atsakyti
Labukas

Nova,kaip jus?Laikykites. Jums linksmiau,liko sau sune 4u.gif
Mes katino vis dar nepalaidojom.. Atejo ta urna,ta diena lijo lietus,paskui vis kazkokiu reikalu,urba aukstai ant sekcijos,i akis nekrrnta,taip if pasimirsta.. Bet reiks reiks.
Atsakyti

Laba,

o kiek kainuoja gyvunelio kremavimas? 
As siandien darbe covid testa dariausi, visiems privaloma tvarka, pikti visi, kai buvo pats ligos pikas daug kas slogavo, kosejo, tempos turejo, tai pyko kad i darba neiseina, reikalavo eit ir dirbt kad ir sergi, o dabar kai jau liga traukiasi, testu pripirko ir daryt privaloma. Kazkaip ta anglu valdzia su viskuo veluoja keliais menesiais.

Visa diena kepu kaneles, viena formele tik turiu, o ji kepa valanda, jau ketvirta uzstaciau, aciu D paskutine.

Atsakyti
Lygtai 150£ mokejom g.gif kazkaip nepamenu.. Ten dar urnas gali pasirinkt. Mes emem tokua kaip kardonine,ji zemej suyra.Bet labai graziai viska atsiunte(pastu) dar atvirukas toks atsisveikinimo idetas..

Siandien atvejis buvo.. Atvezu siuntini,dabar gi padet,nufotkint reik ir viskas.. Tokua pagyvenus moteris nustebus-ar tikrai man,nieko neuzsisakius.. Pasakau varda-ta verkt pradeda-vyrui kazkas atejo,o ji pries pora sav palaidojo..

Nu dabar pasakok apie kaneles biggrin.gif Praeita sav as 4dienas kepiau biggrin.gif Pirma karta uzsimaisiau dviguba porcija,puse i saldytuva,puse iskart papilsciau ir kepu-spurgos biggrin.gif Skonis geras,bet islipo is formeliu visos.. Ok,raso kad reik palaikyt bent per nakti tesla.. Kita diena kepu is tos islaikytos-tas pats,visos issipute( sodu kepimo milteliu tikrai nededu)
Is azarto nusiperku anglisku miltu.. bet ta diena kazkaip pieno ne 0,5l o puse pintos ipyliau.. Is formeliu neislipo,bet sudziuvo i sausainius,neskamus.
Ketvirta kart vel is lt miltu uzmaisiau.. Gavos beveik idealus,bet vis tiek biski lipo is formeliu. Si karta zaidziau su orkaites programom..
Vnz papasakok kaip darai.. O formeliu as dvi turiu,galiu paskolint jei kada vel kepsi,nes as dabar ilgai nebekepsiu biggrin.gif
Atsakyti

Giega, as pagal si recepta dariau https://www.sauletav...is-po-zingsnio/

laikiau saldytuve 24 val, miltai paprasti angliski, pirma porcija bande lipt truputi, bet jei palaikai orkaites dureles atidarytas, arba is vis isimi lauk, jos sugryzta atgal, sekancias kai kepiau, jau pyliau vos daugiau kaip puse formeles, tai niekur nebeislipo. 

Del siutinio tai ziauru, na bet toks gyvenimas.

Atsakyti

Priedas  6B295A05-6DC6-426D-AF30-80B524984B16.jpeg   211,54KB   0 Parsiųsta kartų

Va kokios gavosi

Atsakyti