Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai butent, nemanau, kad jie durni, todel ir nesuprantu kam cia reikia mirk/gyvenk, kad atsikeltu ir statyti visokius bliudus. 

Tikrai nera sunku ir sudetinga pazadinti, kad ir 5 kartus  :P  :D

O ka taviskis pusryciams darosi pats? Bet, idomiai gaunasi, po mokyklos pasidaryti valgyti tingi, o ryte atsikelia pats ir pusrycius pasigamina? Ar nevalges eina i mokykla?

Aš jam iš vakaro padarau sumuštiniu. Arba sausų pusryčių kartais valgo. 

Nevirtuvinis mano vaikas iš esmės, jo niekad nedomino maisto gamyba. Tai ir neverčiu, nemanau kad tai būtina. 

Atsakyti

apie žadintuva mintis išplaukė frofesorei. Nes ji nuolat dejuoja kaip sunku kai reik vaiką suruošti į mkla, kai pačiai laisvadienis ir norisi miego. Ir ji visad lb džiaugiasi kai vaikui atostogos. Tiesiog paskaičius atrodo, kad baisi kančia kaskart tas vaiko kėlimas ir išleidimas I mkla. Tai vat ir pasiūliau išmokyti pačiai į tą mkla išeit.

Man keltis ryte visą gyvenimą yra baisus stresas. Ir man žadinti vaiką 5 kartus, kai pati galėčiau parpt, būtų visiškas košmaras. Todėl aš suprantu kad ir frofesorei panašus jausmas.

Ir žinok nesuvokiu, ko čia db reik taip pasipiktint, kai kažkas siūlo sprendimus. Gi nenori - nesinaudok. Nieks neverčia. 

Bet tai ne, prasideda išvedžiojimai apie meilę, balandžius, laimingą vaikystę, kūdikelio nesugebėjimus išgirst žadintuva ir tt. 🤣

o kalba tai ne apie tai gi. 

Atsakyti

Ajnu valgyt.

Transliuoti?

Maisto vieta - puikus skandinaviškas viešbutukas.

Mane tėtis lepino, išaugau puiki asmenybė. Kuo mano vaikai prastesni?

Lepinimas - ne darbų nedirbimas, o šventės lygioj vietoj padarymas arba kažkokio ekstra dalyko atnešimas gyveniman. Man miela, kai žmobės sako, kad va dėl manęs padarys VA ŠITAIP. IR PADARO. Ir aš dėl jų. O nesvarbius asmenis aš teptep, pritaikau prie savo poreikių. 

Atsakyti

Vaikus zadinu ryte buciniais. Lai turi siltus vaikystes prisiminimus, kol gali. Spes dar su tais zadintyuvais prisigyvent.
Vyresnioji, kuri dabar UK gyvena, iki siol su tokia nostalgija ir meile kalba apie tuos rytus "pas mama, kai kvepejo varsketukais is apacios" biggrin.gif

Sveikos.
Atsakyti

Na taip, be abejo už tave puikesniu asmenų gi nėra 😂. Ir vaikas, kuris sugeba savarankiškai eit mklon ir nepažadinti mamos, yra nesvarbus asmuo 🤣. Nes jei ne lepinsi kėlimu rytais tai neužaugs bei puikus nei nesijaus svarbus. 

Realiai tai net nėra argumentų į tokias pievas. Supermamyciu kliedesiai kažkokie 

Atsakyti

Vaikus zadinu ryte buciniais. Lai turi siltus vaikystes prisiminimus, kol gali. Spes dar su tais zadintyuvais prisigyvent.
Vyresnioji, kuri dabar UK gyvena, iki siol su tokia nostalgija ir meile kalba apie tuos rytus "pas mama, kai kvepejo varsketukais is apacios" biggrin.gif

Sveikos.

Ne visos turi galimybę varšketrukus darbo dienom rytais virt 

Atsakyti

Aha, jo, svarbiausia muštras namuose. Kaip iš serijos "nenešiokit leliuko, nes pripras".  :oh: O mamų žadinimą ryte išvadinti supermamyčių kliedesiais, tai jau jo, levelis :didis:

Atsakyti

Sveikos.

To tak  :wub: 

Aš irgi geriausisi atsimenu rytus, kai tėtukas sumąstydavo man padaryt sumuštinių su sūriu ir medum, arba su sviestu ir obuoliene  :wub:  Kai mamma šaukdavo pusryčiukų, tai su kokkokiom bulvių-burokėlių sultim. Ot.ra.va

Man kai būna įkvėpimas, irgi ko nors padarau kvapaus. Bandelių (dukart metuose, o atsimena!!!) arba dvi skirtingas košes išverdu. Čia jei atsikeliu ir nesikaukinu/neskaitau (labai dera tie mano moksliniai straipsniai su kokia filorga), o tiesiai virtuvėn nueinu.

Aš pelėdų pažįstu, bet atsikėlimo kančios - ne apie mane. 

Pagalvojau - nesunku man daug dalykų, jei jie yra maniškiams.

Atsakyti

Aha, jo, svarbiausia muštras namuose. Kaip iš serijos "nenešiokit leliuko, nes pripras".  :oh: O mamų žadinimą ryte išvadinti supermamyčių kliedesiais, tai jau jo, levelis :didis:

Kliedesiai ne zadinimas, o pasakymas, kad jei nelepini, tai nėra meilės ir vaikas tampa nesvarbus asmuo. 

Atsakyti

Na aš tada praktiškai didvyre mama. Nes košes sriubas ir kt maistą verdu kasdien.  Ir ne 1 kart dar. Bandelės ar pyragus kas savaitgalį kepu. Tik ne rytais. Ir niekad nemaniau kad čia kažkas ypatingo, visos moterys daugiau mažiau tą daro

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 11 26, 18:00)

Sveikos.</p></div></blockquote><p>Ne visos turi galimybę varšketrukus darbo dienom rytais virt </p>

Tai ir nesakau, kad visos. Dziaugiuos, kad turiu ir darau.
Su pirmagime tokios galimybes neturejau verysad.gif
Atsakyti
Visos dabar ša, ateinu jusu vaiku auklet. biggrin.gif
Atsakyti