Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nečiuožėm :D lovoj neslidu :D

Šilko reikia  :D​ 

Atsakyti

Šilko reikia  :D​ 

nereik, nemėgstu slidžių patalų :D

Atsakyti

Kas ten ką šluoja?

Aš apie save pasakoju.

Kiekviena šeima skirtinga, ir meilė beigi balandžiai visokių veislių būna. 

Atsakyti

Ir beje, to minėto sidabruoto vandens krištolo stiklinėse senatvėje iš savo vaikų nelaukiu ...tegul jie gyvens savo gyvenimus ...labai norėčiau būti įgali savimi pasirūpinti iki mirties, o jeigu bus nelemta, norėčiau į senelių namus, hospisą... tegul vaikai radę laisvą minutę mane ten retkarčiais aplankys, didesnių pageidavimų jų atžvilgiu neturiu.

Atsakyti

Piene, labai labai gražu ir šilta :wub:

Atsakyti

Grazus  jusu norai ir svajones.  Taip, puikiausia butu i seneliu namus, kad nepkrauti vargu savo vaiku, marciu ir anuku....  Bet, atejus tai tikrai senatvei ir negaliai, kas zino, ko mes tada noresime, kaip mums tada viskas atrodys... :hmm: :unsure: As jau nebesakau niekada nedarysiu, nenoresiu, nes kai tik pasakau ar pagalvoju,  tenka srebti pilnu saukstu ta, ko sakiau "niekada". :)  Grizti senatveje i "bendrabuti" ( nors as bendrike niekada negyvenau) ne kiekvienam norisi, as va db  pagalvojau, kad nenoreciau gyventi su kazkokia senute vienam kambaryje, o atskiru palociu ar isgaleciau apsimoketi? Kazin...  :D 

Sveikos, slidininkes.

Atsakyti

Labas, 

Pas mus ne slidu. Bet, bjaurus oras, vistiek. 

Tipo jei vaikas sugeba išsiruošt į mkla pats - tai yra mustravimas?🤣

Na, tavo pasiulytas variantas su senoviniu zadintuvu ir puodais, tai isvis nesamone, sakyciau. 

As tai interpretuociau ne kaip nesavarankiskuma,bet kaip atsakomybes stoka.

Vaikui dar net nebaigusiam mokyklos? 

Tai, ka ten kalbeti apie  mane, kai is 11-12 klases dar is pamoku begdavom. 

As tikrai buvau atsakinga,o nuo 11,kaip mama suparalizavo,dar ir visa namu uki peremiau.Todel labai gerai atsimenu,kad sviestas kainavo 70kapeiku,grietine 10kapeiku,duona juoda 20kapeiku.Ir kaip isvirinti katile baltus skalbinius.Taip kad kiek tos atsakomybes iskiepijam,tiek jie jos ir turi.

Tai vat, reikia ziureti bendra visuma. Tave priverte gyvenimas. Kodel manai, kad kitu vaikai nepadarytu to paties? Tiesiog nera poreikio siuo metu slaugyti tevu ir rupintis buitimi. Dar nezinia kuris vaikas bus atsakingesnis suauges. Kiti iseje is tevu  namu labai puikiai susitvarko gyvenimus. O, tie kurie neissikvailiojo vaikysteje/jaunysteje ta pradeda daryti jau budami subrende. 

Grazus  jusu norai ir svajones.  Taip, puikiausia butu i seneliu namus, kad nepkrauti vargu savo vaiku, marciu ir anuku....  Bet, atejus tai tikrai senatvei ir negaliai, kas zino, ko mes tada noresime, kaip mums tada viskas atrodys... :hmm: :unsure: As jau nebesakau niekada nedarysiu, nenoresiu, nes kai tik pasakau ar pagalvoju,  tenka srebti pilnu saukstu ta, ko sakiau "niekada". :)  Grizti senatveje i "bendrabuti" ( nors as bendrike niekada negyvenau) ne kiekvienam norisi, as va db  pagalvojau, kad nenoreciau gyventi su kazkokia senute vienam kambaryje, o atskiru palociu ar isgaleciau apsimoketi? Kazin...  :D 

Sveikos, slidininkes.

As tai viena zinau, kad tikrai nenoresiu, kad vaikai "retkarciais" aplankytu. Pasiilgstu dabar, pasiilgsiu ir suaugusiu ir ju ir anuku, jeigu tokiu bus. Tikrai nenoreciau, kad pas mane tik retkarciais uzsuktu. Noriu palaikyti rysi visada. 

Atsakyti

Žinok limcamca aš nemanau kad tie vaikai tokie durni, kad jiems reikia spec žadintuvu. Reikia tik leist jiems prisiimti atsakomybę už savo nepavelavima į pamokas ir atsibus jie kaip dideli ir su elementariu žadintuvu. Čia jūs manot kad jie negirdi žadintuvo, kad reikia 100 kart juos žadinti, belstis į duris ir tt. Žino jie, kad darysit tai, todėl ir nesikelia. Žinotų, kad čia jų darbas ir atsakomybė keltis, ta ir padarytų sėkmingai patys

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 26 lapkričio 2019 - 16:10

Neįsivaizduoju, sesių brolių dar buvo? Turbūt ir tėvukas padėjo, paprastai ir seneliai įsijungia į šį procesą. 11m. dar visai vaikas.

Nieko as neturiu.Tevas per mergas ejo,o babce and paralizuotos mamos lovos atsisedusi jai aiskino,kad kaip tu numirsi-mes tevui rasimi arba ruselka arba zyde,nes tos lietuves tai naglumo ir bjaurumo isikunijimas.

Jeigu tėvams sunku pajudinti apatinius gabaritus dėl vaikų, tai kodėl vaikams paskui turi norėtis tą sidabruotą vandenį krištolo stiklinėse padavinėti?

Manau,kad meile ne tuo matuojama.

Ir del kuriu tevai nesikelia,tikrai nera maziau mylimi.

Ir elementariai pacios issilepinot,pacios dar bandot pateikti tai kaip privaluma.Sakytumet,kad,taip-islepinau,mano,myliu,kitaip neisivaizduoju,leidziu taip elgtis.O cia dar bandot irodyti kazka tai...

O ta stikline ar taip ar taip is pareigos padavines.Duok D,kad nereiketu...

Atsakyti

Vaikus reikia lepinti. Neaišku, ką gyvenimas jiems atneš. Mintis iš interneto platybių  :) 

Lepinti turiu tik bambeklį, iškepiau pyragą, kvepia visi namai  :wub:  

Atsakyti

Atejau atsipalaiduot, paskaiciau apie savarankiskuma :D Mano pana savarankiska, nes as - tingine  :P  Kelias ji 5, pazadina ir mane 6; pati savo namu darbais pasirupina (aleliuja, pagaliau!). As tai tik retklarciais perziuriu, paklausineju, ir leidziu egzistuoti :rolleyes:.

Uzsikimso man vakar pieno latakas, nu tu blyn pries sventes; laukiu gydytojos instrukciju, ka daryt. 

Atsakyti

Žinok limcamca aš nemanau kad tie vaikai tokie durni, kad jiems reikia spec žadintuvu. Reikia tik leist jiems prisiimti atsakomybę už savo nepavelavima į pamokas ir atsibus jie kaip dideli ir su elementariu žadintuvu. Čia jūs manot kad jie negirdi žadintuvo, kad reikia 100 kart juos žadinti, belstis į duris ir tt. Žino jie, kad darysit tai, todėl ir nesikelia. Žinotų, kad čia jų darbas ir atsakomybė keltis, ta ir padarytų sėkmingai patys

Tai butent, nemanau, kad jie durni, todel ir nesuprantu kam cia reikia mirk/gyvenk, kad atsikeltu ir statyti visokius bliudus. 

Tikrai nera sunku ir sudetinga pazadinti, kad ir 5 kartus  :P  :D 

O ka taviskis pusryciams darosi pats? Bet, idomiai gaunasi, po mokyklos pasidaryti valgyti tingi, o ryte atsikelia pats ir pusrycius pasigamina? Ar nevalges eina i mokykla?

Atsakyti