Tai kaip nučiuožėt į darbus? Slidu ir eiti, ir važiuoti...
Labukai
Aš tai galvoju, kad šeima ir vaikystė yra tam, kad būtų meilė beigi balandžiai.
Išplėstai: aš neilgamiegis vyturys, man ryte atsikelti ir pagalvoti nesunku, vaikus išleidžiu ir ruošiuosi į darbą. Sūnus irgi normalus vyturiukas, o dukra... Sunku jai su mumis. Bet žadėjo savo namus netoliese statytis, ir gers kavą su manim ilgai ilgai.
Aš juos myliu, todėl neverčiu mokintis nebūtinų dalykų. Keltis belekada anksti visai nebūtina. Reikia mokėti planuotis savo laiką taip, kad būtų gerai ir tau, ir tau svarbiems aplinkiniams.
Jeigu tėvams sunku pajudinti apatinius gabaritus dėl vaikų, tai kodėl vaikams paskui turi norėtis tą sidabruotą vandenį krištolo stiklinėse padavinėti?
Jeigu tėvams sunku pajudinti apatinius gabaritus dėl vaikų, tai kodėl vaikams paskui turi norėtis tą sidabruotą vandenį krištolo stiklinėse padavinėti?
Ta prasme vienintelis būdas pajudinti gabaritus dėl vaikų, yra keltis ankščiau už juos? Nors ką tik teigei, kad nereik mokyt vaikų nebūtinų dalykų?
Pati sau prieštarauji
Išplėstai: aš neilgamiegis vyturys, man ryte atsikelti ir pagalvoti nesunku, vaikus išleidžiu ir ruošiuosi į darbą. Sūnus irgi normalus vyturiukas, o dukra... Sunku jai su mumis. Bet žadėjo savo namus netoliese statytis, ir gers kavą su manim ilgai ilgai.
Aš juos myliu, todėl neverčiu mokintis nebūtinų dalykų. Keltis belekada anksti visai nebūtina. Reikia mokėti planuotis savo laiką taip, kad būtų gerai ir tau, ir tau svarbiems aplinkiniams.
Nu lapadiena, pelėdoms ryte gerai niekaip negali būti. Visiškai pritariu Frofesorei.
Mane ir 12 klasėj mama žadindavo ir pusrytukus darydavo. Ir niekaip tai nesusiję su atsakomybės jausmu. Niekaip. Turiu nesveiką atsakomybės jausmą, bet su rytiniu lipimu iš lovos tai absoliučiai nesusiję. Keliuosi sunkiai, piktai ir ilgai.
Labos.
As tikrai buvau atsakinga,o nuo 11,kaip mama suparalizavo,dar ir visa namu uki peremiau.Todel labai gerai atsimenu,kad sviestas kainavo 70kapeiku,grietine 10kapeiku,duona juoda 20kapeiku.Ir kaip isvirinti katile baltus skalbinius.Taip kad kiek tos atsakomybes iskiepijam,tiek jie jos ir turi.
tu esi tu, ne visi turi būti tokie kaip tu Elija. aš tada irgi nebuvau atsakinga, anot tavęs, nes mane irgi žadino mama labai ilgai. bet aš nelaikiau ir nelaikau savęs neatsakinga, atsakingumas tikrai ne vien pagal atsikėlimą ryte juk matuojamas.
Tai kaip nučiuožėt į darbus? Slidu ir eiti, ir važiuoti...
nečiuožėm lovoj neslidu
Man atrodo čia vyksta nesusikalbėjimas. Vienos apie ratus, kitos apie vartus. Ir prašyčiau, Gadget, nebandyti iššluoti meilės iš mano šeimos ...jos pilni visi namų kampai
. Žadinu vaikus pati, ne tik tam, kad uždegčiau šviesą ar įjungčiau muziką, man tiesiog norisi iš pat ryto pas juos užsukti ir pasakyti labas rytas, dar kelis mūsų slaptus žodelius... o tai, kad jie paskui patys už save atsakingi išsiruošiant į mokyklas - tai mūsų tarpusavio santykiai ir jausmai niekaip nenukenčia.
O šiaip tai norėčiau kiekvieno ryto kaip savaitgaliais - kartais užsimiegojusią mamą prižadintų nešamos į lovą, ką tik užplikytos kavos aromatas ...o kartais vaikai jaukiai gulėdami lovoje uostų iš virtuvės sklindančio kepamų jų mėgstamų blynelių kvapą...