Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

apie žadintuva mintis išplaukė frofesorei. Nes ji nuolat dejuoja kaip sunku kai reik vaiką suruošti į mkla, kai pačiai laisvadienis ir norisi miego. Ir ji visad lb džiaugiasi kai vaikui atostogos. Tiesiog paskaičius atrodo, kad baisi kančia kaskart tas vaiko kėlimas ir išleidimas I mkla. Tai vat ir pasiūliau išmokyti pačiai į tą mkla išeit.

Man keltis ryte visą gyvenimą yra baisus stresas. Ir man žadinti vaiką 5 kartus, kai pati galėčiau parpt, būtų visiškas košmaras. Todėl aš suprantu kad ir frofesorei panašus jausmas.

Ir žinok nesuvokiu, ko čia db reik taip pasipiktint, kai kažkas siūlo sprendimus. Gi nenori - nesinaudok. Nieks neverčia. 

Bet tai ne, prasideda išvedžiojimai apie meilę, balandžius, laimingą vaikystę, kūdikelio nesugebėjimus išgirst žadintuva ir tt. 🤣

o kalba tai ne apie tai gi. 

koks nuolat :D kelis kartus per tris metus pasibėdavojau ir jau nuolat :lol: gal tu nebenusišnekėk :) o vaikų atostogom ne aš viena džiaugiuosi, jeigu nepastebėjai dar :D kaip tu savo aukseliui iš vakaro sumuštinius darai, kad pavalgęs būtų, taip aš saviškę kėliau ir kelsiu :) abi lepinam savo vaikus, tik maniškė, dėl to, kad pati neatsikelia, nėra neatsakingesnė už taviškį, kuris valgyt nepasidaro sau. 

Atsakyti

koks nuolat :D kelis kartus per tris metus pasibėdavojau ir jau nuolat :lol: gal tu nebenusišnekėk :) o vaikų atostogom ne aš viena džiaugiuosi, jeigu nepastebėjai dar :D kaip tu savo aukseliui iš vakaro sumuštinius darai, kad pavalgęs būtų, taip aš saviškę kėliau ir kelsiu :) abi lepinam savo vaikus, tik maniškė, dėl to, kad pati neatsikelia, nėra neatsakingesnė už taviškį, kuris valgyt nepasidaro sau. 

Aš ir nesakiau kad ji neatsakingesne. Tenorėjau duot patarimą kaip išsimiegoti tau. Bet matau kad čia stepfordo moterys gi susirinkę. Tai belieka paploti 🤘

Atsakyti

Matai, Frofesorė dejuoja ir dėl to, kad ateina ruduo/žiema, kad bus šalta ir ypač dėl sniego. Kad žmogus padejuoja, ne visada reiškia, kad jam reikia patarimo. 

Oj Limca malačius :D kaip pirštu į akį :D tai dabar prašom man kaskart kalnus patarimų, kai pradėsiu skųstis sniegu, Kalėdom, blogu oru ar šiaip, kad šluota į vyro kuprą sulužo :lol: :lol: nes gi šiaip padejuoti tai negalima, jei dejuoji, tai būtina tai keisti :D 

Atsakyti

Aš ir nesakiau kad ji neatsakingesne. Tenorėjau duot patarimą kaip išsimiegoti tau. Bet matau kad čia stepfordo moterys gi susirinkę. Tai belieka paploti 🤘

Tai niekas neprašė patarimų. Pasakei ir viskas, neprivalo laikytis tavo tų patarimų, neužsiciklink, nes labai mėgsti tą daryti pastoviai, labai įkyrus tas tavo bruožas.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oj Limca malačius :D kaip pirštu į akį :D tai dabar prašom man kaskart kalnus patarimų, kai pradėsiu skųstis sniegu, Kalėdom, blogu oru ar šiaip, kad šluota į vyro kuprą sulužo :lol: :lol: nes gi šiaip padejuoti tai negalima, jei dejuoji, tai būtina tai keisti :D

Va, va, kiek kartų aš dejavus dėl blogo oro, vaje.  :D​ 

Atsakyti

Tai niekas neprašė patarimų. Pasakei ir viskas, neprivalo laikytis tavo tų patarimų, neužsiciklink, nes labai mėgsti tą daryti pastoviai, labai įkyrus tas tavo bruožas.  :rolleyes: 

O kur rašiau kad privalo? Pacituok

Atsakyti

Va, va, kiek kartų aš dejavus dėl blogo oro, vaje.  :D 

Tai apsirenk šilčiau 🤣

Atsakyti

O kur rašiau kad privalo? Pacituok

Tiesiogiai nerašei, bet toks įspūdis susidaro, kad pyksti, nes nepatiko tavo patarimas.  :D​ 

Atsakyti

Tiesiogiai nerašei, bet toks įspūdis susidaro, kad pyksti, nes nepatiko tavo patarimas.  :D 

Tai aš neatsakinga už tavo įspūdžius. Ir nepykstu nei kiek. Neturiu poreikio pykt ant nepažįstamu internetinių žmonių 

Atsakyti

Tai apsirenk šilčiau 🤣

Aš apsirengiu, nuoga nevaikštau, noriu saulės, šilumos, vasaros laukiu. 

Atsakyti

Žinok aš ne įsižeidžiau, o objektyviai matau subtilias patyčias. Manęs jokia nepažįstama internetinė persona įžeisti negali. Nes emociskai man ji nieko nereiškia. Jūs kadangi gyvai bendraujate, tai ginate subjektyviai. 

Aha. Labai matosi iš tavo postų. :rolleyes: :D

Atsakyti

tai jau patarimų kai norėsiu, tai iškart ir parašysiu- panos ką daryt, kad vaikas rytais atsikeltų???!!!! o dabar padejavau, eilinį kartą kaip tu sakai, ir viskas. ir net ne nuo manęs diskusija prasidėjo, kaip rašei, o off apie savo vaikus pirma parašė. bet tavim jau aš nebesistebiu, su tavim diskusijos niekada normalios nebūna, nes va jau ir pašaipas pradedi matyt, o kad pati kandi kaip šuo, tai nė nepastebi.

Atsakyti