apie žadintuva mintis išplaukė frofesorei. Nes ji nuolat dejuoja kaip sunku kai reik vaiką suruošti į mkla, kai pačiai laisvadienis ir norisi miego. Ir ji visad lb džiaugiasi kai vaikui atostogos. Tiesiog paskaičius atrodo, kad baisi kančia kaskart tas vaiko kėlimas ir išleidimas I mkla. Tai vat ir pasiūliau išmokyti pačiai į tą mkla išeit.
Man keltis ryte visą gyvenimą yra baisus stresas. Ir man žadinti vaiką 5 kartus, kai pati galėčiau parpt, būtų visiškas košmaras. Todėl aš suprantu kad ir frofesorei panašus jausmas.
Ir žinok nesuvokiu, ko čia db reik taip pasipiktint, kai kažkas siūlo sprendimus. Gi nenori - nesinaudok. Nieks neverčia.
Bet tai ne, prasideda išvedžiojimai apie meilę, balandžius, laimingą vaikystę, kūdikelio nesugebėjimus išgirst žadintuva ir tt. 🤣
o kalba tai ne apie tai gi.
koks nuolat kelis kartus per tris metus pasibėdavojau ir jau nuolat
gal tu nebenusišnekėk
o vaikų atostogom ne aš viena džiaugiuosi, jeigu nepastebėjai dar
kaip tu savo aukseliui iš vakaro sumuštinius darai, kad pavalgęs būtų, taip aš saviškę kėliau ir kelsiu
abi lepinam savo vaikus, tik maniškė, dėl to, kad pati neatsikelia, nėra neatsakingesnė už taviškį, kuris valgyt nepasidaro sau.