Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Žodžiu, Gaile, neregėt tau senatvėje sidabruoto vandens krištolo stiklinėje ...arba judink gabaritus rytais 😅

Atsakyti

Jau kaip as nekenciu ziemos, sniego, tai ir nevengiu paburbeti kas metai.  Jau nuo lapkricio zyziu, kazkaip prakenciu gruodi, sausi, vasario gale jau pradedu matyti sviesa tunelio gale.  Ir zysiu vel, kai tik prades snigti tuo baltu Š :D Man apsirengimas silciau nepadeda, as ir  puostis ziema nenoriu.   Kuo  galima pasipuosti? Puchavyku?  Kepure? Siltu megztiniu? Megzta  vilnos suknia? Fui ant ju visu.   :laugh: 

Pavasari issiskleidzia geles ir moterys, tik pavasari. :flirt2: :D

Atsakyti

Va, va, kiek kartų aš dejavus dėl blogo oro, vaje.  :D​ 

tai daryk gi ką nors, nu!!!!  kodėl čia dejuoji :D 

Atsakyti

Žodžiu, Gaile, neregėt tau senatvėje sidabruoto vandens krištolo stiklinėje ...arba judink gabaritus rytais 😅

Piene, nors tu nepradėk, ką? :) žinom seniai, kad tu dar kandesnė būti gali, bet gal jau užteks? 

Atsakyti

pala pala, ar man su atmintim prastai, ar aš tikrai seniai oru besiskundžiau  :bigsmile: reiks pasitaisyt, kaip čia taip, apsileidau :D 

Atsakyti

Labas rytas, 

Per radiją groja kalėdinė muzika, visi perka dovanėlės, o man net keista, neįsijungia šiemet kalėdinė nuotaika ir vsio. Ankstoka dar?

Vaiko futbolas 8,30 ryto sekmadienį. Rungtynių pradžia. va čia bus VISIŠKA BERIBĖ ABSOLIUTI MEILĖ, jeigu aš jį ten nuvešiu. Nes, būti reikia 7:15. Sekmadienį  :huh2:  :frusty:  :frusty:  :frusty: 

Mano vaikai be pusryčių negali išeiti iš namų. Jie nuolat alkani. Jeigu nepavalgytų iš ryto, tai tik nuėję į mokyklą mokytojams galvas nukąstų turbūt. Valgo ryte, valgo mokykloje 11 valandą ir paskui 14 valandą pietus. Grįžta namo vėl iš karto prie šaldytuvo, o paskui dar vakarienė ir dar vakarinė arbata. O, dar tarpuose vaisiai. Žodžiu: pakliuvo man ėdrūs vaikai  :lol: 

Panos,jus dar net savo vaiku neuzauginot,kad galetumet daryti daug isvadu.Jus pacios nuspresit ka daret gerai,o ko nereikejo.

As pvz daug daryciau kitaip dabar,nes paprasciausiai nemokejau ir nezinojau.Bet tiktai meile,ne kelimasi rytais,ne maiste,ne atsidavime vaikams.

O ką darytum kitaip?

Šiaip manau visos mamos randa prie ko prikibti, kai pradeda knibinėtis ar gerai išauginau. Ypač, jeigu vaikams ne iš karto arba išvis sunkiai klostosi gyvenimo kelias. Aš pati pagal save žinau, nes nuolat keliu sau klausimą ar gerai, ar teisingai auginu. Ir jau dabar turiu pamokų kurias suprantu, kad galėjau elgtis kitaip, galėjau daryti kitaip. Kaip ir Savaitė išmokau, kad ant mano vaikų muštras neveikia. Veikia ramūs, švelnūs pokalbiai. Ir, tokie kaip jūsų su Gaile žodžiai, galima sakyti irgi užgauna, nes išauginti vaikus atsakingai absoliučiai visos nori. Ir, įsivaizduok, augini, atrodo dedi visas pastangas, o čia ateina tau ir pasako: blogai darai. 

Žinok aš ne įsižeidžiau, o objektyviai matau subtilias patyčias. Manęs jokia nepažįstama internetinė persona įžeisti negali. Nes emociskai man ji nieko nereiškia. Jūs kadangi gyvai bendraujate, tai ginate subjektyviai. 

Gali būti Gaile, kad subjektyviai. Bet, gali būti ir tai, kad bendraudamos gyvai mes žinom daugiau, kokie tai vaikai. 

Beje, tu pati dar tik vieną išauginus. Dar ne pabaiga ir tau. 

Atsakyti

Aš ir nesakiau kad ji neatsakingesne. Tenorėjau duot patarimą kaip išsimiegoti tau. Bet matau kad čia stepfordo moterys gi susirinkę. Tai belieka paploti 🤘

Na cia jau negraziai pavarei. Sakaisi matanti subtilias patycias, o pati tai nesubtiliai drebtelejai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 lapkričio 2019 - 12:46

Na cia jau negraziai pavarei. Sakaisi matanti subtilias patycias, o pati tai nesubtiliai drebtelejai.

nieko naujo, su Gaile nepamenu nė vienos normalios diskusijos. 

Atsakyti

Piene, nors tu nepradėk, ką? :) žinom seniai, kad tu dar kandesnė būti gali, bet gal jau užteks? 

Pritariau gi, tik tiek 😚

Atsakyti

Labas rytas, 

Per radiją groja kalėdinė muzika, visi perka dovanėlės, o man net keista, neįsijungia šiemet kalėdinė nuotaika ir vsio. Ankstoka dar?

Vaiko futbolas 8,30 ryto sekmadienį. Rungtynių pradžia. va čia bus VISIŠKA BERIBĖ ABSOLIUTI MEILĖ, jeigu aš jį ten nuvešiu. Nes, būti reikia 7:15. Sekmadienį  :huh2:  :frusty:  :frusty:  :frusty:

Mano vaikai be pusryčių negali išeiti iš namų. Jie nuolat alkani. Jeigu nepavalgytų iš ryto, tai tik nuėję į mokyklą mokytojams galvas nukąstų turbūt. Valgo ryte, valgo mokykloje 11 valandą ir paskui 14 valandą pietus. Grįžta namo vėl iš karto prie šaldytuvo, o paskui dar vakarienė ir dar vakarinė arbata. O, dar tarpuose vaisiai. Žodžiu: pakliuvo man ėdrūs vaikai  :lol:

O ką darytum kitaip?

Šiaip manau visos mamos randa prie ko prikibti, kai pradeda knibinėtis ar gerai išauginau. Ypač, jeigu vaikams ne iš karto arba išvis sunkiai klostosi gyvenimo kelias. Aš pati pagal save žinau, nes nuolat keliu sau klausimą ar gerai, ar teisingai auginu. Ir jau dabar turiu pamokų kurias suprantu, kad galėjau elgtis kitaip, galėjau daryti kitaip. Kaip ir Savaitė išmokau, kad ant mano vaikų muštras neveikia. Veikia ramūs, švelnūs pokalbiai. Ir, tokie kaip jūsų su Gaile žodžiai, galima sakyti irgi užgauna, nes išauginti vaikus atsakingai absoliučiai visos nori. Ir, įsivaizduok, augini, atrodo dedi visas pastangas, o čia ateina tau ir pasako: blogai darai. 

Gali būti Gaile, kad subjektyviai. Bet, gali būti ir tai, kad bendraudamos gyvai mes žinom daugiau, kokie tai vaikai. 

Beje, tu pati dar tik vieną išauginus. Dar ne pabaiga ir tau. 

Limca,nevardinsiu cia visko.Pasakojau nemazai cia,apie dukros problemas,ir kaip jas sprendziu.Daug skaitau apie tai,kokius charakterio bruozus itakoja musu auklejimas.

Dukra daug lankesi pas psichologus,ji irgi zino kur padarytos mano klaidos.

Ir ar tu isivazduoji mane rekiancia?Ar mustruojamcia vaika?

O dar manau,labai svarbu vaika auklejanat prisipazinti sau,kad buvau neteisi,klydau,nemokejau ir dometis tuo.

Atsakyti

o jūs galvojat, kad tikrai yra tokių mamų, kurios užauginusios vaikus galvoja, kad nepadarė jokių klaidų juos auginant? aš manau nė viena normali mama taip neteigs. kad ir kaip tu besistengtum, vistiek bus tų klaidų, ir gali skaityt knygas, gali klausti patarimų, vistiek kažkur paslysi... nėra tobulų žmonių, nėra tobulų mamų, kaip ir tobulų vaikų. todėl turbūt kiekviena tik stengtis gali, kad tų klaidų būtų kuo mažiau, o kaip to sieks, tai čia labai individualu.

Atsakyti

o jūs galvojat, kad tikrai yra tokių mamų, kurios užauginusios vaikus galvoja, kad nepadarė jokių klaidų juos auginant? aš manau nė viena normali mama taip neteigs. kad ir kaip tu besistengtum, vistiek bus tų klaidų, ir gali skaityt knygas, gali klausti patarimų, vistiek kažkur paslysi... nėra tobulų žmonių, nėra tobulų mamų, kaip ir tobulų vaikų. todėl turbūt kiekviena tik stengtis gali, kad tų klaidų būtų kuo mažiau, o kaip to sieks, tai čia labai individualu.

Matai,yra zmones snekantys apie savo vaikus,yra zmones dirbantys ta darba ir ziurintys i tai profesionaliai.Pvz as Sekmadieni isskrendu i Kuveita,zinai ko?Apmokintis dirbti tris aukles su trimis austistiskais vaikais,trinukais.

Zinok as turiu ziniu,kurios paremtos ne tik mano dukros auklejimu.

Lygiai kaip turiu ziniu,kaip su tuo nenesiojimu leliuku,kad nepriprastu ir kaip juos ismokinti nesikilnoti naktimis.Nerikdant ir ju ne nervuoja t.Ir kaip ismokinti juos kad jie butu pazangus ir siektu savo tikslu.Tam yra sistemos.

Atsakyti