Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Čiur manes ten nera. As taip gyvenime nesirengiau ir nesirengiu, pustos geletos sukneles ir aukstakulniai ne man.   As greiciau Dzoana iki jos sustepfordejimo, paprasta tamsiaplauke kelneta moteryte. :D 

O beje, kodel cia susirinke Stepfordo moterys, a, gaile?  :D Kad negvildename socialiniu , buitiniu problemu, kad pas mus neva viskas puiku, visada viskuo patenkitos, tobulai sypsomes?  :lol:  Tai  gi jau temoje viesai paaiskino moterys, kad tikras, nepagrazintas  gyvenimas vyksta uzdarame FB. 

Na vat lb tiksliai apibūdinai :D. Aš gi ir rašau apie sm o ne fb

Atsakyti

Nu kaip nėra. Tu man iš kairės, ta su perlų karoliais.

:lol: 

Atsakyti

Tu išeliminuota iš mūsų miesto, nes tu ne tokia. 

O aš tai rengiuosi. Ir šiandien taip  :flirt2:

Taip, as ne tokia. :ax: :rolleyes: Bet ka ten "iseliminuoti", jei niekada ir nebuvau "isieliminavusi".  :D 

Atsakyti

Na mano netobuli vaikai tikiuosi atleis savo netobulai mamai ir paduos to vandens iš krano bent granionoj stiklinėj 😂

Aš norėčiau netobulai tobulų burbulų, kad paduotų vietoje vandens  :lol:​ 

Atsakyti

Aš norėčiau netobulai tobulų burbulų, kad paduotų vietoje vandens  :lol:​ 

Gausi is priziurincio personalo  deguonies kauke ar "linksminanciu duju", nebereiks jokiu  burbulu. :B

Atsakyti

Aš ta antra iš dešinės, iškirptė giliausia ir dar praskiepas ant leškos🤫😁🥰  Geriau šypsena iki ausų, nei surauktas veidas panašus į subinę 🥳

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 27 lapkričio 2019 - 14:29

bet kadangi mes tobulos, tai mes niekada nepasensim ir to vandens pačios atsinešim :lol: arba ne tik vandens :D 

Atsakyti

Gausi is priziurincio personalo  deguonies kauke ar "linksminanciu duju", nebereiks jokiu  burbulu. :B

Dujos gerai, dar jei kas receptą zolytei išrašytų... Nes kai prasideda senatvinis marazmas, nepakenks jau niekas 😁🥴🍹🍸

Atsakyti

Pamiršau parašyti, kad aš čiur ta per vidurį, kur sijonas su aguonom  :angel2:​ 

Nespêjau!!!!

Atsakyti

Aš su Orage išėjau. Rūkyt norėčiau, bet negaliu, tai geriu vandenį su citrina kol ji rūko. Su tympom ir darbiniu bliuzonu. Ir kroksais.  :wub: 

Lengviausia yra dalinti patarimus ir auklėti svetimus vaikus.  :D Ane, Linamog?  :flirt2:​ 

Atsakyti

Limcamca, ačiū  :ploja2:  

Lempą gavau mažės šiandien, bet narkozė mano smegenims tikrai pakenkė per daug. Gaunu žinutę, kad šiandien gausiu siuntinį, o neprisimenu, kad būčiau ką užsakius ar pirkusi, visą vakarą masčiau kas ten do siuntinys, šiandien ir neprisiminiau, atvežė, paėmiau ir tik atidarius prisiminiau kai vienaragį su distanciniu pamačiau  :taika:  :lol:​ 

Atsakyti

aš ta tau iš dešinės su geltona suknele :D nes gi aukščiausia :D 

Ir dar nespêjau.

Nu tada nu

Infotošopykiettttttt

Priedas  Screenshot_20191126-074117__01.jpg   175,7KB   0 Parsiųsta kartų

Žiema gi!

O fb indêsiu, kokia dryža taškuota sêdžiu.

Vysks, derybos baigtos.

Dugkas kam nors aktualuS? Brauksiu po 15 min.

Atsakyti