Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Dabar lauksiu spalvotų sapnų  :D​ 

o kad tave baisūs košmarai užpultų!!!  :bebe:​ 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191127-165759__01.jpg   467,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Festina, o kas jam pasakė, kad Kalėdų senelis neegzistuoja? Kaip nemalonu...

Liūdna istorija. Vaikas, neturėjęs nė vieno gimtadienio, nė vienos dovanėlės po eglute  :unsure: 

Kvėpinasi kaip išprotėjęs  :oh:  Darbe žino, ar jau yra atėjęs  :lol:  Prie manęs stengiasi valdytis, drebančiom rankom 2 paspaudimai, kitaip aš kojas užversiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kalbant apie Stepforda, vazinejom apziurent namu. Ir vat vienos "community" iskart atsisakiau vyrui pareiskus, kad jauciuos kaip stepforde. Toli LT iki tokio lygio, viaukt :D

Uz Google Pixel geresnio telefono ner. Fantastiskos nuotraukos. :wub: :wub:

O del vaiku auklejimo ir budu. Tai man rodos cia kiekvienam skoniui (ir piniginei) net skitingu ir oponuojanciu profesionalu patarimus gali pritaikyti. Man buvo siulytas Ferberio metodas dickei, kurio as grieztai atsisakiau, nors mano va drauges ir kolega dare ir prisiekia. O as vat pasiskaiciau Harvardo tyrimus ir tik labiau isitikinau, kad tai jokiu budu ne man. Tai ir nesioju lialia 14 kg ir milijona kartu keliaus ir kelsiuos naktimis nes MAN taip geriau/ramiau. O ar isaugs mylinti ir protinga tai jau nezinau  :D 

Atsakyti

Blueta, kelk tą foto kur su užrašu apie nuomonę kitų 😁am patiko, tik nerandu savam archyve 🙄🥴

Atsakyti

Rykute, 27 Lap 2019 - 21:15, parašė: Blueta, kelk tą foto kur su užrašu apie nuomonę kitų 😁am patiko, tik nerandu savam archyve 🙄🥴

Priedas  FB_IMG_1503997159980.jpg   81,13KB   4 Parsiųsta kartų

Šitą?

Atsakyti

Sveikos, Stepfordo draugės  :) Patiko man šis pavadinimas  :wub:  Siūlau sekančia temą taip pavadinti  :D

attachicon.gifstepford.jpg

Elija, matai teorija dažnai skiriasi nuo praktikos. Ir viena yra mokyti aukles, mokyti svetimus vaikus ir auginti savus.

Penkis metus edukologiją krimtau, beveik 10 atidirbau su vaikais, bet savo vaikus augindama specialiai daug ko netaikau, darau savaip, nes tai intuityvi mano motinos meilė, mano vaikai, už kuriuos aš atsakinga, ir turiu savo įsivaizdavimą ką ir kaip jiems noriu, galiu duoti. 

Ber zinokis ta su aguonom kazkotais i mane panasi 😂

Atsakyti

Kitą, bet šis ir geras 🤣😂

Atsakyti

Rykute, 27 Lap 2019 - 21:15, parašė: Blueta, kelk tą foto kur su užrašu apie nuomonę kitų 😁am patiko, tik nerandu savam archyve 🙄🥴

šitą? 

Priedas  DA0F6F94-B00F-4A38-B2B3-4817439359C6.jpeg   61,78KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jo, čia lygis 🥰

Atsakyti

Tie kroksai kaip kokios gelezines kurpes, beveik nesunesiojami. Kiek taviskis nesiojo juos? :D

Mano vyTas   vakar pareiske, kad baigiasi jo darbiniai kvepalai, vos ant dugno belike, turi paversti, kad uzsipurksti. Namioka supratau. Tik teks   jam paciam issirinkti, labai jau reiklus jis kvapams. O as  internete surasiu ir kystelsiu po egle.

Vuo, kur inoringa princese :D  :D  :D 

Atsakyti

Kaip gera namie! Darau, ką noriu! Noriu - skalbiu, noriu - speltos miltų mielines bandeles kepu!

Atsakyti