Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

labas, 

oho  taisakote pries kaledas   renkate mamiskiausia mama :)  bet  gi kieviena turite savo karunas, kuriu deimantai,  tai jusu vaiku akutes :)

Aš pagalvojau ,kad maniškei tuoj sueis 10, o dar vis labai populiari esu - net į tuliką beveik visada pas mane įlenda, nes neatidėliotinai svarbių reikalų su mama atsiranda :D

Atsakyti

mes irgi su vyru šiaip nesidovanojam per Kalėdas, bet va šiemet kažkaip 'užplaukė' man :D tipo gera noriu pabūt :D aišku, nepasikuklinsiu priminti, kad jis skolingas man dovaną :lol: 

Atsakyti

Pas mane irgi sian tinginio diena, uz tai plepasi gerai. Egles nenoriu dar matyti niekur. Kuo veliau, tuo geriau.

Atsakyti

Pas mane irgi sian tinginio diena, uz tai plepasi gerai. Egles nenoriu dar matyti niekur. Kuo veliau, tuo geriau.

aš tai jų išvis matyt nenoriu :D bet tenka, tenka...darbe jau liepė papuošt, nes " gi visi jau puošiasi", o namie dar viena skruzdėlytė zyzia kada gi puošim :D 

Atsakyti

pasakyk, kad situos  jau galima gerti, kaip gerai islaikyta konjaka, siukstu nepurkst. :D
Nesakysiu :unsure: O ką, aš ne žmogus? :B :D Gerai išlaikytas konjakas sveikatingumo tikslais. :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 27 lapkričio 2019 - 15:50

Gaile, dėl antimaliarinių. Mano skrydis ryt vakare, poryt priešpiet nusileisiu. Tai galvoju, šnd vakare ar ryt ryte pradėt?

Atsakyti

Aš pagalvojau ,kad maniškei tuoj sueis 10, o dar vis labai populiari esu - net į tuliką beveik visada pas mane įlenda, nes neatidėliotinai svarbių reikalų su mama atsiranda :D

Ooo taip, čia tas kai ateina ir pamiršta, ko norėjo, tada sako, ai žinai, aš juk tave myliu 🥰 ir stovi, laukia kol baigsiu "nesvarbius" reikalus 😁

Atsakyti

Ties, Eularija, fotkėj gal Evuksienė ten. Upjora patvirtino, kad mes buvom parūkyt kartu :D

Aiškinkis su Evuksiene, kuri ten iš jūsų.

O šiaip tai koks skirtumas  - visos gi mes vienodai idealios  :angel2:

Atsakyti

Gaile, dėl antimaliarinių. Mano skrydis ryt vakare, poryt priešpiet nusileisiu. Tai galvoju, šnd vakare ar ryt ryte pradėt?

Manau rytoj ryte

Atsakyti

Manau rytoj ryte

Ačiū.

Dabar lauksiu spalvotų sapnų  :D​ 

Atsakyti

Eglę puošiu 20 d. Arba 21.

Atsakyti

Eglės puošimo laiko valdymu kaaaaiiiiii džiaugiuosi!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 lapkričio 2019 - 16:14