Screenshot_20191114-115752__01.jpg
Na, na, savaičike, ką jumi vyTas dyyyrba?
O jusu vyTai nesikvepina?
Jis pas mane "nasialnyka", turi savo dideli kabineta, kur vienas sedi, jam galima.
Screenshot_20191114-115752__01.jpg
Na, na, savaičike, ką jumi vyTas dyyyrba?
O jusu vyTai nesikvepina?
Jis pas mane "nasialnyka", turi savo dideli kabineta, kur vienas sedi, jam galima.
Tie kroksai kaip kokios gelezines kurpes, beveik nesunesiojami. Kiek taviskis nesiojo juos?
Mano vyTas vakar pareiske, kad baigiasi jo darbiniai kvepalai, vos ant dugno belike, turi paversti, kad uzsipurksti. Namioka supratau. Tik teks jam paciam issirinkti, labai jau reiklus jis kvapams. O as internete surasiu ir kystelsiu po egle.
Nu, jauciu kokie 7 metai. Tikrai nesunesiojami. Bet, jau reikia nauju, nes padas isplonejes visiskai. Sudroze savo klumpes
vyyyskas, gerai savaite
mano vyras irgi turi darbinius ir išeiginius kvepalus
darbiniai skaitosi tai tie kasdieniniai, nes nu kasdien į darbą juk ir eina
o išeiginiai jau gi kokie ir kvapo aštresnio būna, ar šiaip prObangesni
Antrus (iseiginius) as jam parupinau, jie tokie macni, kad uch, bet man patinka, visada primenu, kad turi gi gerus, pasipurksk, pamirsai, ar ka? Jis turi savo megstamus kasdieninius, tu tai nepamirsta, o maniskiai matyt, nelabai, dar ir paciaudi, nabagutis, nuo ju.
Mano Upjoras irgi nesikvėpintu, jei ne aš. Tik deziku ir dušo želė kvepia kasdien.
Festina, o kas jam pasakė, kad Kalėdų senelis neegzistuoja? Kaip nemalonu...
Bliamba, kaip šiandien tingiu. Po darbo pas stomatologę lėkti, bet vistiek tingiu. Jau ir laiptus pas klientus nusėdėjau betapšnodama ekraną.