Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

attachicon.gifScreenshot_20191114-115752__01.jpg

Na, na, savaičike, ką jumi vyTas dyyyrba?

O jusu vyTai nesikvepina?

Jis pas mane  "nasialnyka", turi savo dideli kabineta, kur vienas sedi, jam galima.

Atsakyti

Frofesore, praktišką dovaną vyrui išrinkai.  :victory2:

aš gi praktiška moteris :D retai prireikia, bet geras dalykas, ypač kai jis sekmadieniais dirba, tai jei kur šeštadienį pasisvečiuojam, tai bus gerai ryte pasitikrint, ar gerai svečiavomės ar ne :D 

Atsakyti

Mano kvepinasi til kai einam kur kartu. Dėl manęs. Į darbą negali, nes yra mokinių, kuriuos neįprastas mokytojo kvapas gali dirginti ir sukelti šalutinį poveikį.

Bleu de Chanel jam taip tinka, toks seksualus kvapas. 

Atsakyti

Tie kroksai kaip kokios gelezines kurpes, beveik nesunesiojami. Kiek taviskis nesiojo juos? :D

Mano vyTas   vakar pareiske, kad baigiasi jo darbiniai kvepalai, vos ant dugno belike, turi paversti, kad uzsipurksti. Namioka supratau. Tik teks   jam paciam issirinkti, labai jau reiklus jis kvapams. O as  internete surasiu ir kystelsiu po egle.

Nu, jauciu kokie 7 metai. Tikrai nesunesiojami. Bet, jau reikia nauju, nes padas isplonejes visiskai. Sudroze savo klumpes  :D​ 

Atsakyti

vyyyskas, gerai savaite  :B mano vyras irgi turi darbinius ir išeiginius kvepalus :B  darbiniai skaitosi tai tie kasdieniniai, nes nu kasdien į darbą juk ir eina :D o išeiginiai jau gi kokie ir kvapo aštresnio būna, ar šiaip prObangesni :D 

Atsakyti

vyyyskas, gerai savaite  :B mano vyras irgi turi darbinius ir išeiginius kvepalus :B  darbiniai skaitosi tai tie kasdieniniai, nes nu kasdien į darbą juk ir eina :D o išeiginiai jau gi kokie ir kvapo aštresnio būna, ar šiaip prObangesni :D

Antrus (iseiginius) as jam parupinau, jie tokie macni, kad uch, bet man patinka, visada primenu, kad turi gi gerus, pasipurksk,  pamirsai, ar ka?  :lol:  Jis turi savo megstamus kasdieninius, tu tai nepamirsta, o maniskiai matyt, nelabai, dar ir paciaudi, nabagutis,  nuo ju.  :lol: 

Atsakyti

Mes su vyru kalėdinėm dovanom nesikeičiam, tik namiškiams ruošiam. Be to, jis netiki kalėdų seneliu  :unsure:  :oh:  užtai lieka be dovanų  :lol: 

Jam labiau patinka, kai aš kasdienybėj palepinu. Vakar pyragu, šiandien karbonadais  :D  Tyyyngiu negaliu  :rolleyes:  Einu mėsos plaktuku pamojuosiu  :bash:  :lol:​ 

Atsakyti

Nu blyn, mano Oragins nesikvėpina. Kvepalai jo jaučiu kokių 20-25 metų išlaikymo. :D

Atsakyti

Ties, Eularija, fotkėj gal Evuksienė ten. Upjora patvirtino, kad mes buvom parūkyt kartu :D

Atsakyti

Mano Upjoras irgi nesikvėpintu, jei ne aš. Tik deziku ir dušo želė kvepia kasdien. 

Festina, o kas jam pasakė, kad Kalėdų senelis neegzistuoja? Kaip nemalonu...

Bliamba, kaip šiandien tingiu. Po darbo pas stomatologę lėkti, bet vistiek tingiu. Jau ir laiptus pas klientus nusėdėjau betapšnodama ekraną.

Atsakyti

Nu blyn, mano Oragins nesikvėpina. Kvepalai jo jaučiu kokių 20-25 metų išlaikymo. :D

pasakyk, kad situos  jau galima gerti, kaip gerai islaikyta konjaka, siukstu nepurkst. :D

Atsakyti

kas čia per tingėjimo diena? :D man darbe reikia eglę papuošt, bet nestovi rankos ant nieko, tai palauks ta eglė dar  :B​ 

Atsakyti