QUOTE(Eularija @ 2019 12 01, 14:44)
Mažė kokia chytra - intensyviai apsimeta, kad tiki Kalėdų seneliu bei nykštukais ir ta proga pasikabino TRIS kojines dovanėlėms

Kad man nepasirodytų per mažai, dar sesei pakabino - nes gi nykštukai gali jos nerasti kitoje šalyje

</p>
oi, mano toks pats chytras zukas, zinok. Bet as jau noriu isgyvendint ta "nykstuku atapa", aisku, neteisinga gal jos atzvilgiu, bo pas vyresnes panas "nykstukai ejo" kol neisvaziavo studijuot

ale man jau galva nenesa ka i tas kojines det be saldumynu...
Gavo sian abu Rochas advento kalendorius ryte, gana bliam, to cukraus est
QUOTE(Eularija @ 2019 12 01, 15:49)
<p>Pas mane svetainėje naktinės užuolaidos antrus metus budinčios, nežinau ko noriu. Reiktų derinti prie sofos, bet ji grafiti spalvos, tai bijau, kad kambarį apsunkins. Reiks gal imti parašiuto medžiagos ir surišti, nes vis tie tik dekoratyvinę funkciją atliks.</p>
pas mane portjeros irgi visad paristos, niekad nebuna uztrauktos. Daba, galvoju, kai keisiu dienines, neimsiu isvis portjeru, bo mano net dienines lb daznai atitrauktos, nes niekieno langai nespokso i mane, plius kukmedziu gyvatvore jau kokiu 2.5 metro.
QUOTE(Limcamca @ 2019 12 01, 18:36)
Argi mes neplepejom kada, kad prie namo visada yra darbo, tai tas kampas, tai anas. </p>
o kas kitaip butu bute, ypac, jei jis didelis? nereiktu uzuolaidu?