Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Taip, va miegamajame tapetai jau nupirkti, kai daeisiu iki dekoro, bus klijuojami ir mėlyni su auksu akcentai, lovą nužiūrėjau 180x200 šviesią medžiaginę. 

Mažės kambarį lova stovi, rašomą stalą sūnaus medinį perdažysiu ir rožines rankenėles susuksiu 😁

Sūnus dar nežino ko nori. 

Apačioje noriu sunkių užuolaidų, naktinės bus tamsokos, tokio baklažano labiau, dieninės tiulis pienas, o tapetus rinksiu kai bus baldai pilnai sudėlioti.

Atsakyti

Skamba skaniai. Tokios sodrios spalvos šviesumoje. Lova labai tinkamo dydžio.

Ps jau dviejų komentarų sm "nepraleido iki publikavimo"

Atsakyti

Pas mane svetainėje naktinės užuolaidos antrus metus budinčios, nežinau ko noriu. Reiktų derinti prie sofos, bet ji grafiti spalvos, tai bijau, kad kambarį apsunkins. Reiks gal imti parašiuto medžiagos ir surišti, nes vis tie tik dekoratyvinę funkciją atliks.

Atsakyti

O aš be užuolaidų iš kiemo pusės. Nu ir tegul žiūri kaimynė, kai be triūsikų einam :)​ 

Atsakyti

Mes vakar siandien didiji namu valyma darem, kalnus rubu, sena istiesiama stala isboginom, trejeta  kedziu, smagu. Aisku, sventa vieta ilgai tuscia nebuna, tuoj ka nors i ju vieta nusipirksim. Bet kaip smagu atsikratyti, kvepuot lengviau net . :)

Aha, tos stiklinės ir man užkliuvo. Kodėėė plastikinės, Maja??? Mano toršeras bent jau raudonas ir metalinis. :B​ 

Stilingos uztai. :D

Mano vaikai  toki torsera nusipirke bb1dec49407f395f6967862f35bce7e8b2764cba

Atsakyti

Savaite, tavo nuoroda nerodo anei toršero su trim kėdėm išmestom, nu nieko. Taip, kad likau nemačius.

Atsakyti

Madam, spicelei tau

stilingas-vintage-sviestuvas-torseras.jp

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 01 gruodžio 2019 - 17:47

Madam, spicelei tau
Vajazus, ka gražu.Ačių :4u: 

Ir nerašik su klaidom, turi būt specijelei

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 01 gruodžio 2019 - 18:23

Atsakyti

Kai pagyvensi, tada pamatysi kur kokios spalvos ar akcento norėsis.

Man jau reikia persitapetuoti savo miegamąjį, mažę perkelti į didžiosios kambarį, mažosios kambarį "išvaikinti", pagrindinė vonia remonto prašosi. Viskas sukasi ratu...

Argi mes neplepejom kada, kad prie namo visada yra darbo, tai tas kampas, tai anas. 

Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2019 12 01, 14:44)
Mažė kokia chytra - intensyviai apsimeta, kad tiki Kalėdų seneliu bei nykštukais ir ta proga pasikabino TRIS kojines dovanėlėms  rolleyes.gif  Kad man nepasirodytų per mažai, dar sesei pakabino - nes gi nykštukai gali jos nerasti kitoje šalyje  biggrin.gif​ </p>

oi, mano toks pats chytras zukas, zinok. Bet as jau noriu isgyvendint ta "nykstuku atapa", aisku, neteisinga gal jos atzvilgiu, bo pas vyresnes panas "nykstukai ejo" kol neisvaziavo studijuot biggrin.gif ale man jau galva nenesa ka i tas kojines det be saldumynu...
Gavo sian abu Rochas advento kalendorius ryte, gana bliam, to cukraus est smile.gif
QUOTE(Eularija @ 2019 12 01, 15:49)
<p>Pas mane svetainėje naktinės užuolaidos antrus metus budinčios, nežinau ko noriu. Reiktų derinti prie sofos, bet ji grafiti spalvos, tai bijau, kad kambarį apsunkins. Reiks gal imti parašiuto medžiagos ir surišti, nes vis tie tik dekoratyvinę funkciją atliks.</p>

pas mane portjeros irgi visad paristos, niekad nebuna uztrauktos. Daba, galvoju, kai keisiu dienines, neimsiu isvis portjeru, bo mano net dienines lb daznai atitrauktos, nes niekieno langai nespokso i mane, plius kukmedziu gyvatvore jau kokiu 2.5 metro.

QUOTE(Limcamca @ 2019 12 01, 18:36)
Argi mes neplepejom kada, kad prie namo visada yra darbo, tai tas kampas, tai anas. </p>

o kas kitaip butu bute, ypac, jei jis didelis? nereiktu uzuolaidu?
Atsakyti

Galvoju, gal bute vistiek plotas mazesnis. Maziau ploto - maziau darbo. Bent jau kiemu, sodu rupintis nereikia  :D​ 

Atsakyti