Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Limcamca @ 2019 12 01, 19:11)
<p>Galvoju, gal bute vistiek plotas mazesnis. Maziau ploto - maziau darbo. Bent jau kiemu, sodu rupintis nereikia  biggrin.gif​ </p>

visokiu buna. Bute, kuriam gyvenom pries tai, buvo vienu kambariu maziau smile.gif , aisku, garazo, kiemo nebuvo, bet "grindu plotas" tai panasus smile.gif
Atsakyti

Koke raštynga katitias šiajminynke, oh, kad man tajp yšmokti gražej lėtūviškaj rašiti.

Atsakyti

Galvoju, gal bute vistiek plotas mazesnis. Maziau ploto - maziau darbo. Bent jau kiemu, sodu rupintis nereikia  :D​ 

Mazas plotas - maziau" laisvu" grindu, darbo yra  aplink baldu/kedziu kojas apeiti su siurbliu ar sluota. Pysliava. :D

Atsakyti

Koke raštynga katitias šiajminynke, oh, kad man tajp yšmokti gražej lėtūviškaj rašiti.

Verkiu :D Vat kokia tu gramatna motera. :)​ 

Atsakyti

oi, mano toks pats chytras zukas, zinok. Bet as jau noriu isgyvendint ta "nykstuku atapa", aisku, neteisinga gal jos atzvilgiu, bo pas vyresnes panas "nykstukai ejo" kol neisvaziavo studijuot biggrin.gifale man jau galva nenesa ka i tas kojines det be saldumynu...
Gavo sian abu Rochas advento kalendorius ryte, gana bliam, to cukraus est smile.gif
pas mane portjeros irgi visad paristos, niekad nebuna uztrauktos. Daba, galvoju, kai keisiu dienines, neimsiu isvis portjeru, bo mano net dienines lb daznai atitrauktos, nes niekieno langai nespokso i mane, plius kukmedziu gyvatvore jau kokiu 2.5 metro.

o kas kitaip butu bute, ypac, jei jis didelis? nereiktu uzuolaidu?

Stengiuosi kuo mažiau cukraus dėti. Bet gi laukia..'

Neturiu dieninių. Vakarui tokius lengvučius pusiau permatomus roletus užtraukiu. 

Name tai pečius, tai vanduo (turiu dabar problemą), tai vartai, tai stogas, tai lietvamzdžiai, tai tvora... apie vidų atskira kalba.

Atsakyti

Labai į temą namairemontainiekadanesibaigia.  :oh: 

Ieškau kas gali pilnai vonios kambarį atnaujinti. Tai skambinėju, namie laukiu matuotojų ir laukiu el laiškų su sąmatomis. Ir mokausi naujų dalykų - pasirodo, būna aukštesnių klozetų ir šildomų veidrodžių.  :help:  :lol: 

Vakar fotosesija buvo. Vestuvinė. Aš vėl su makiažu ir šukuosena buvau. :lol:  O sušaliau. :oh: Dvi valandas po dviem pledais šildžiausi. Užtat perfekcionistė fotografė patenkinta pagaliau. Net ant tvoros lipo kadrų gaudyti prie teatro.  :lol: 

Atsakyti

O, kaip liuks. 

Ka pirkai?

dukrai šįkart tik, visokių knygelių. pati laikiausi iš paskutiniųjų, nes namie krūūūūva knygų skaityt laukia, tai reiktų pirma tas 'suvalgyt', o tada jau naujų dairytis :D 

Atsakyti

Upjora, kokia tu istverminga. :4u:  Tai garantija, kad tikrai niekada nepamirsite nuotrauku ir kas metai issitrauksite jas pasigereti.  As savo neziurejau daugybe metu, bijau sakyt desimtmeciu.  :D

Atsakyti

Nuotakos prisiminimai  :wub: Kančioms gydyti tinka NOSTRA pledukai, 15 off (besisumuojantis) dar šiandien taiko. 

Knygų .... Pirkau. Tik Venclovos LT ISTORIJOS su 50 off nepagavau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 gruodžio 2019 - 12:32

Dar įdomiau, jei ir fotografę būtų kažkas pafotkinęs  :D 

Sėdžiu kojas ištiesus ir nežinau ką veikti. Iki pietų turėjo nebūti elektros, planavau nieko neveikti, žvakių šviesoje muzikos paklausyti  :)  Gal vis gi apsimesiu, kad jos nėra ir pasiliksiu tinginio planus, tik pagerinta versija, su internetu  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Man reikia pagalbos tų mergičkų kurios Lietuvoje lankosi operos ir baleto, dramos ar muzikiniuose teatruose. Noriu dovanų pirkti dovanų korteles. Patarkite kuris teatras geriausias, kurio repertuaras fainiausias? Miestas LT nesvarbu. 

Upjora, prisiminiau, kad jūs su vyru žiūrėjo Begėdžiai. O ar matėt Young offenders? Man vaikis užrodė, visai įdomiai žiūrisi. 

Atsakyti

Dovanų čekis - siūlau LNOBT. Platus repertuaras.

Atsakyti