o kas ten per Senia&Fedia serialas? čia toj nuorodoj, kur Pinot įdėjo. ir dar trys sezonai!
Mes dar iš rusiškų žiūrim Žuki, Olga, Fitnes. Žuki pirmą sezoną pažiūrėjom, trys jaunuoliai pakliūna į gūdų rusišką kaimą(metams atlikti karinę tarnybą), žodžiu su MB žvengėm iki ašarų. Olga, tai apie moterį, kuri augina du vaikus viena, dar rūpinasi pijoku tėvu, turi seserį, žodžiu iš pradžių sunkiai suprasdavau kai kuriuos išsireiškimus, nes ten jei kalba žargonais, bet paskui įkirtau, pažiūrėjom tris sezonus, tai žiauriai geras. Fitnes, tai man atrodo nuo kuchnios kūrėjų irgi neblogas.
o kas ten per Senia&Fedia serialas? čia toj nuorodoj, kur Pinot įdėjo. ir dar trys sezonai!
Žiūrėjom keletą serijų, tai šiaip sau, neužkabino.
Mes dar iš rusiškų žiūrim Žuki, Olga, Fitnes. Žuki pirmą sezoną pažiūrėjom, trys jaunuoliai pakliūna į gūdų rusišką kaimą(metams atlikti karinę tarnybą), žodžiu su MB žvengėm iki ašarų. Olga, tai apie moterį, kuri augina du vaikus viena, dar rūpinasi pijoku tėvu, turi seserį, žodžiu iš pradžių sunkiai suprasdavau kai kuriuos išsireiškimus, nes ten jei kalba žargonais, bet paskui įkirtau, pažiūrėjom tris sezonus, tai žiauriai geras. Fitnes, tai man atrodo nuo kuchnios kūrėjų irgi neblogas.
nuorodas prašyčiau
nu reiks žvilktelt kas ten per serialas. žodžiu dabar vėl "sėsiu" ant serialų
Zuki ir mes ziurejom - nu lb geras 😆laukiam kito sezono. Dar Poliarnij geras. O Olga negaliu ziuret, man pati aktore lb antipatiska
O cia su tais virejais is kuchnios ar viebuciu?
jie ir kuchnioj buvo, ir viešbutyje
Labas rytas.
nuorodas prašyčiau
Žuki
http://kinotochka.cl...n-2019-all.html
Olga
https://serioss.com/serial/Olga.html
Fitnes
https://serioss.com/serial/Fitnes.html
Zuki ir mes ziurejom - nu lb geras 😆laukiam kito sezono. Dar Poliarnij geras. O Olga negaliu ziuret, man pati aktore lb antipatiska
Poliarnij irgi žiūrėjom, neblogas. Nu man Olga turbūt vienas geriausių serialų, Kuo daugiau žiūri, tuo vis labiau patinka ir norisi vis žiūrėti ir žiūrėti.
Aha, savo versliuką sukti pradėjo. Šiaip žiūrėti galima, bet nėra kažkas tokio vau.
ačiūūū!
Labas rytas
Pinotijai aciu uz nuoroda Vakar su MB jau paziurejom 3 serijas. Kol kas labai neuzkabino, matyt bus issikvepe bajeriukai pas rezisieriu. Bet, ziuresim toliau.
Labai sudomino Laukines Orchidejos rekomendacijos. Aciu! Susirasiau viska.
Nežinau jokios Vyrtuvės, bet Olga visai tiko prie šilkmoherio ;)
Labas