Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi, aš dovanas pirkti nuo spalio pradėjau, dabar ramu ramu  :rolleyes: 

Krausiu lagaminą, kažin žiemos gabaliuką išeis parvežti  :ax:​ 

Atsakyti

Aš skautų vadovėms po vyno butelį ryt nešiu. Į mokyklą nėr mados nešt. Lietuvių kalbos mokytojai tik po švenčių nunešiu ką nors skanaus valgomo, dar vaistinės ir poliklinikos kolektyvą papeniu pirktiniais sausainiais, riešutais. 

Atsakyti

Labas rytas, 

As jau matau finiso tiesiaja dovanu pirkime. 

Bus galima pradeti galvoti apie maista ant kuciu ir kaledu stalo  :unsure:  :D  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Dovanas jau visas turiu. Tas kelias, kur reikėjo.

Kalėdų patiekalais diedas pasirūpins. Aš mėsą pas mėsininką jau užsakiau. Kūčioms turiu sąrašą, tradiciškai gaminsiu, nes diedas taip nori. Uošvienė nieko nemėgsta nuo Kūčių stalo, tai jau bus midijos.

Atsakyti

O aš kūčioms negaminu. Mama viską ruošia, mano bambeklis jai padeda. Man lieka namų tvarka pasirūpinti.

Vienas kūčias nebuvom grįžę, tada gaminau, sau silkę, bambekliui šoninę  :D  

Labas lietingą rytą  :4u:​ 

Atsakyti

aš irgi Kučioms negaminu, nes kasmet 'ant gatavo' atvažiuojam :D nors šiemet turbūt teks mamai padėt, nes mini atostogos gausis savaitę, tai ir pas tėvus Kūčių išvakarėse jau išlėksim, matyt šiemet teks rankelėms pasidarbuoti :D

pas mane irgi jau visos dovanos supirktos, beliko supakuot ir psioooo  :victory2:  buvau pamiršusi, kad dar dyrikui nebuvom nupirkę, bet šįryt su kolege greit suorganizavom dovaną, ryt kurjeris atveš.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 12 gruodžio 2019 - 11:15

Dovanas pirmiausia kišiu į lagaminą  :D  Pakuosiu jau Lietuvoj  :lietuva: 

Atsakyti

as irgi kišiu į lagaminą :D bet supakuotas, nes pas mamą nelabai bus progos nepastebėtai supakuot :D 

Atsakyti

Šoninė Kūčioms  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:​ 

Atsakyti

Upjora, kucioms jus pas tevus ar tevai pas jus?

Atsakyti

Limcamca, pas mus vyro tėvai savaitei, nes dar ir gimtadienis prieš pat Kalėdas. 

Atsakyti

Šoninė Kūčioms  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:​ 
Matosi, įtikėjus motera esi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 gruodžio 2019 - 13:09