Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas  :4u:

Pinotijai aciu uz nuoroda  :4u: Vakar su MB jau paziurejom 3 serijas. Kol kas labai neuzkabino, matyt bus issikvepe bajeriukai pas rezisieriu. Bet, ziuresim toliau. 

O man visai nieko :)  aišku, nepalyginsi su pirmom kuchnios serijom, bet man vistiek patiko  :)​ 

Atsakyti

O man visai nieko :)  aišku, nepalyginsi su pirmom kuchnios serijom, bet man vistiek patiko  :)​ 

Oi aš ką tik prisijuokiau 6-oj serijoj.   Man irgi patinka.

Atsakyti

Salam Aleikum mamzes.

Gal prie vietos Tarnaites uzrasus kuri esat uzmacius.Man trecio sezono reikia.Du persiurejau pries metus.

Atsakyti

Baigiau stalo dažymo etapą, liko viena kėdė nesurinkta, lauksiu kol virtuvę montuos vyrai ir surinks kėdę 😁 užbliūrinau vaizdą per langus, kad nesimatytų vietovės ☺️

Pridėta:

Atsakyti

Olgos pažiūrėjau kelias serijas, jau taip šaržuota, kad uch. Smarki ta Olga.

Atsakyti

Blyn, kaip išsisukti nuo dovanų pirkimo 🙄🤭😁🤷

Atsakyti

Blyn, kaip išsisukti nuo dovanų pirkimo 🙄🤭😁🤷

pasislėpti per Kalėdas ir pasirodyt tik po trijų karalių :D gal bus pamiršę :D 

Atsakyti

pasislėpti per Kalėdas ir pasirodyt tik po trijų karalių :D gal bus pamiršę :D

Bijau, kad suras 😂🤣

Atsakyti

aš tik brolio dukrytei dar nenupirkusi, bet žinau ko reikia, kur yra, reikia tik nuvažiuot nupirkt :) tai čia kaip ir ne bėda :D vyrui jau net ir padovanojau, ką ten po egle kiši :D tai kaip vaikas su nauju žaisliuku žaidėsi su tuo alkotesteriu :lol: išgėrė pora butelių alaus ir po 30min pūtė, po to ėjo man rodyt ir sakyt- va va, gi sakiau, kad po poros alaus dar galiu vairuot! :lol: 

Atsakyti

Bijau, kad suras 😂🤣

o tu gerai pasislėpk! pvz kokioj Ispanijoj :D 

Atsakyti

Šiandien man nervai nelaiko, reikia simboliškai šokių vadovei su Kalėdomis pasveikinti. Tai prasidėjo nesąmonių karuselė, tai vienoms tas netinka, kitoms tas... O idėjos nei vienos nepateikia, nei viena aišku nenori nei pinigų surinkti, nei nuvažiuot nupirkti, bet vis vien viskas blogai 🤷🙈😠

Atsakyti

Liustra kaip iš dainos [url="https://youtu.be/2vjPBrBU-TM"]https://youtu.be/2vjPBrBU-TM[/url]

Priedas  received_429413454669288.jpeg   87,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti