Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O ką, puiki diena, geras skaičius, o mėnulio kokia grožybė  :wub:​ 

Atsakyti

man tai irgi dzin ta trylikta, mano špokė gimus tryliktą dieną, tai man išvis laimingas šis skaičius :D 

Atsakyti

Rykute, nea, anglas. 

Aš netikiu tom tryliktom. Turi būti gera diena šiandien. Ypač mano diedui. 

Atsakyti

As gal irgi neturiu dovanu? Nors gal turiu,  martelei turi ateiti kvepalai, ir vyrui jau pastomate  sala buteliukas. Tuoj begsiu,   tiksliau, nuklibinksciuosiu   pasiimti.   Anytelei bus papildai   (nors ji kaprizinga, tai jai sitie  neskanus, tai anais ji atsirugsta). Nieko, dovanotam arkliui i dantis neziurima, siugers, kur bezdes.....ania? :D  Kitiems giminaiciams dar neturiu, nera jegu ir noro galvoti. Kazkas valgomo/geriamo bus.

Sveikos.  :)

Atsakyti

Laba, 

Savaite, man irgi zinok toks ispudis apie ta naujausia seriala. Pvz vakar su vyru paziurejom 9-10 serijas, ne karto net sypsenos neisspaude. Nu, matysim toliau. 

O, tas Olga serialas vyrams tinkamas ar moteriskas labiau?  :hmm:  :hmm:​ Mat serialus renku mums abiems, tikslinuosi kas kam tinka. 

Atsakyti

nu kažkam ir Shameless serialas neįdomus, durnas, o man tai vienas laukiamiausių serialų kasmet :) 

Atsakyti

Tai kad ta nauja Kuchnia ne is gero gyvenimo  pratesta, tarsi  noreta kazka  padaryti, pinigu susizerti, grazintas nagijevas ir pora kitu aktoriu, bet gavosi sudukas, nejuokinga,   o buvo toks geras humoras  anose virtuves serzonuose. Ech, gal grando tesinys nenuvils?

Olga seimyninis, jokiais budais ne moteriskas, jokiu ten seiliu meiliu ir pn briedu. :) Dar siulau Ivanovy i ivanovy paziureti,  tinka smagiam  vakaro atsipalaidavimui. Irgi seimyninis, geras humoras, aktoriai superiniai.  Na, gal pati pradzia kaip daznai buna, kol isivaziuoja, gali   sunkiau eiti, bent man taip neretai buna, bet jei uzkabina, tai ilgam.

Begedziai yra geris.  Nespeju as su serialais, vis atidedu  atidedu.... bet buna kai uzsedu, tai kozna vakare po didele doze. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 13 gruodžio 2019 - 14:01

Tai kad ta nauja Kuchnia ne is gero gyvenimo  pratesta, tarsi  noreta kazka  padaryti, pinigu susizerti, grazintas nagijevas ir pora kitu aktoriu, bet gavosi sudukas, nejuokinga,   o buvo toks geras humoras  anose virtuves serzonuose. Ech, gal grando tesinys nenuvils?

Olga seimyninis, jokiais budais ne moteriskas, jokiu ten seiliu meiliu ir pn briedu. :) Dar siulau Ivanovy i ivanovy paziureti,  tinka smagiam  vakaro atsipalaidavimui. Irgi seimyninis, geras humoras, aktoriai superiniai.  Na, gal pati pradzia kaip daznai buna, kol isivaziuoja, gali   sunkiau eiti, bent man taip neretai buna, bet jei uzkabina, tai ilgam.

Begedziai yra geris.  Nespeju as su serialais, vis atidedu  atidedu.... bet buna kai uzsedu, tai kozna vakare po didele doze. :D

Ivanovus žiurėjau per TV3 kai rodė, tik nežinau kiek ten sezonų, gal du kokie buvo, trečio matyt dar nemačiau. neblogas tikrai, bet didelio įspūdžio nepaliko.

Šiaip reto serialo tęsiniai yra labai geri, visi daugmaž kuo daugiau sezonų, tai truputį "nusivažiavę" būna, taip jau yra. Išimčių pasitaiko, bet rečiau.

Atsakyti

Su Mb visus rusiškus serialus žiūrim. Tik kuchnia aš viena pažiūrėjau, paskui Mb pasiūliau, patiko, užsikabino irgi.  :D

Laba. 

Atsakyti

mano vyras pamenu kažkokį serialą rusišką žiūrėjo, pavadinimo nepasakysiu, gal ir klausiau, bet nepamenu :) nu bet žinokit tiek žvengimo pas jį būdavo, kad man vien klausantis juokas imdavo :D iki užsikukčiojimo net raitydavosi :D reiks užklaust, koks ten buvo :) 

Atsakyti

Policininkas iš Rubliovkos, va šitą žiūrėjo

Atsakyti

Deja, taip, visi tęsiniai niekam tikę. Pamenu, kaip juokėmės iš pirmo sezono Rezidentų. Vėliau, jau pradėjo nervinti to daktaro ištisas rėkimas ir kažkurio sezono net nebaigėm žiūrėti. 

Atsakyti