Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Damos 🙈🙈🙈my God  geda tai kokia. Upjora-kaip tu jam isvertei?? Sakes, sakys kakxokia keista konditere 😆. Bet uzSipirkom tai nerealiai daug. Bagaze visa pilna nuo iki 🙈

Tai jeigu uzsipirkote neraliai, tai tikrai uzsi**si gamindama 😂😊🙈

Atsakyti

Kol kas net nenoriu pagalvot 🙈

Atsakyti

Va va, tiksliai pasakyta, kaip į žvaigždutes žažiūrėjus.

Atsakyti

O aš po darbų pietų miegelio nulūžau, labas rytas, ką veiksim 🥴🤨🥳🤯

Atsakyti

kaip tingiuuuuu dyyyyyyyrbt  :rolleyes: 

ka jūs? 

Atsakyti

Laba.

Dirbam po biškį. Eisiu po darbo antakių atnaujint.

Atsakyti

Šiandien laisva diena, vešiu į namą daiktų, po truputį reikia vežtis viską, tai nesijaus to kraustymosi 🥴

Atsakyti

As irgi tingiu dirbti. Kaledu nelaukiu, nieko nenoriu, noriu tik pavaaasariooooo! :cry2: Siandien bent jau saule i langus aktyviai spigina,   savaitgali tai  pilko cepelino siknoj pragyvenom, naktis, plia,  dvi paras tesesi. :D Savaitgali gal net egle puosim, reikia gi kazkada  ta padaryti.  :D  Sveikos. 

Maja kokia pisli, eina sau.  :laugh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 16 gruodžio 2019 - 12:13

Laba.

Dirbam po biškį. Eisiu po darbo antakių atnaujint.

priminei apie antakius, pradėjau skaičiuot, reikia ir man jau gal atsinaujinimui užsirašyt, tuoj du metai bus. šakės, atrodo tik dariausi, jau du metai praėjo, kur tas laikas lekia?? 

aš Kalėdų laukiu vien dėl to, kad jos ateitų, praeitų, ir tada jau bus galima pavasario laukt :D 

Atsakyti

priminei apie antakius, pradėjau skaičiuot, reikia ir man jau gal atsinaujinimui užsirašyt, tuoj du metai bus. šakės, atrodo tik dariausi, jau du metai praėjo, kur tas laikas lekia?? 

Tai va, mano antakiams irgi beveik du metai buvo. Laikas lekia kaip pašėlęs. 

Atsakyti

As irgi tingiu dirbti. Kaledu nelaukiu, nieko nenoriu, noriu tik pavaaasariooooo! :cry2: Siandien bent jau saule i langus aktyviai spigina,   savaitgali tai  pilko cepelino siknoj pragyvenom, naktis, plia,  dvi paras tesesi. :D Savaitgali gal net egle puosim, reikia gi kazkada  ta padaryti.  :D  Sveikos. 

Maja kokia pisli, eina sau.  :laugh:

:flirt2:  :nail:  :brunette:​ 

Atsakyti

Gražus dangus

Priedas  received_452801972309727.jpeg   110,62KB   0 Parsiųsta kartų

Filosofavimui

Priedas  received_455961748635284.jpeg   139,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti