Damos 🙈🙈🙈my God geda tai kokia. Upjora-kaip tu jam isvertei?? Sakes, sakys kakxokia keista konditere 😆. Bet uzSipirkom tai nerealiai daug. Bagaze visa pilna nuo iki 🙈
Tai jeigu uzsipirkote neraliai, tai tikrai uzsi**si gamindama 😂😊🙈
As irgi tingiu dirbti. Kaledu nelaukiu, nieko nenoriu, noriu tik pavaaasariooooo! Siandien bent jau saule i langus aktyviai spigina, savaitgali tai pilko cepelino siknoj pragyvenom, naktis, plia, dvi paras tesesi.
Savaitgali gal net egle puosim, reikia gi kazkada ta padaryti.
Sveikos.
Maja kokia pisli, eina sau.
Laba.
Dirbam po biškį. Eisiu po darbo antakių atnaujint.
priminei apie antakius, pradėjau skaičiuot, reikia ir man jau gal atsinaujinimui užsirašyt, tuoj du metai bus. šakės, atrodo tik dariausi, jau du metai praėjo, kur tas laikas lekia??
aš Kalėdų laukiu vien dėl to, kad jos ateitų, praeitų, ir tada jau bus galima pavasario laukt
priminei apie antakius, pradėjau skaičiuot, reikia ir man jau gal atsinaujinimui užsirašyt, tuoj du metai bus. šakės, atrodo tik dariausi, jau du metai praėjo, kur tas laikas lekia??
Tai va, mano antakiams irgi beveik du metai buvo. Laikas lekia kaip pašėlęs.
.
As irgi tingiu dirbti. Kaledu nelaukiu, nieko nenoriu, noriu tik pavaaasariooooo!
Siandien bent jau saule i langus aktyviai spigina, savaitgali tai pilko cepelino siknoj pragyvenom, naktis, plia, dvi paras tesesi.
Savaitgali gal net egle puosim, reikia gi kazkada ta padaryti.
Sveikos.
Maja kokia pisli, eina sau.
Gražus dangus
received_452801972309727.jpeg 110,62KB
0 Parsiųsta kartų
Filosofavimui
received_455961748635284.jpeg 139,77KB
0 Parsiųsta kartų