Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Limcamca, pas mus vyro tėvai savaitei, nes dar ir gimtadienis prieš pat Kalėdas. 

Ooo tai netrumpai. Neatsibosta tau sveciai taip ilgai sokinet aplink ar nesijaucia nuovargio?

Atsakyti

Šoninė Kūčioms  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:​ 

Aga  :rolleyes:  Jam galima  :irnesakyk:​  Tik uošvė, kad ir labai myli, bet mėsos neduoda per kūčią  :D 

Atsakyti

Ooo tai netrumpai. Neatsibosta tau sveciai taip ilgai sokinet aplink ar nesijaucia nuovargio?

Pavargstu, bet jie faini abu yra. Tėvukui patinka senus filmus su sūnumi žiūrėt, į meno galerijas eiti, ar į pub kokio įdomesnio alučio. Mes su uošviene per shopping prasilekiam, planuojam vėl į antikvariatą didžiulį lėkti dienai dviese. Valgysim šeštadienį restorane, sekmadieniui ji atsiveš jau pagamintą mėsos pyragą, pirmadienį aš gaminsiu, antradienį Kūčios, trečiadienį diedas paukštį keps, po to jau ten kita mėsa bus jiedama. Ir viskas. Ir nėr savaitės. 

Taip pat jie daug laiko pas lėlę palėpėje praleidžia. Močiutė jau išmoko Playstation žaisti.  :) :rolleyes: 

Aga  :rolleyes:  Jam galima  :irnesakyk:​  Tik uošvė, kad ir labai myli, bet mėsos neduoda per kūčią  :D

Ragana ta bambeklio uošvė... :unsure:​ 

Atsakyti

šoninė Kūčioms būtų pats tobuliausias patiekalas man :lol: tokia liesesnė ir gerai paskrudinta, niam niam, net berašant seilės bėgt pradėjo :D 

Atsakyti

Ragana ta bambeklio uošvė... :unsure:​ 

Pati geriausia ir mylimiausia, Mama  :wub:  Vienintelis žmogus, taip vadinamas  :)​ 

Atsakyti

Taip pat jie daug laiko pas lėlę palėpėje praleidžia. Močiutė jau išmoko Playstation žaisti.  :) :rolleyes:

O čia tai lyyygis  :victory2:​ Tu pati moki su juo žaist? Aš kartais galvoju, kad gerai, jog negimiau dabartiniais laikais. Kad ir kaip nuoširdžiai bandau susigaudyt kokiame jų žaidime - nesusiorientuoju, nors tu ką. 

Atsakyti

Sveikos gyvos, kurios  cia lankotes. :4u:  Mano koja gereja sparciai, tuoj vel gyvensiu. :D

ai čia siųsti reikia? o nėra online?

savaite, tu gal online žiūri?

jo, as visada tik online, filmus vyras siunciasi, tada per tv ziurim namu kina isijunge bet jau 100 metu nebuvome to dare, tik dulkes tie visi naujamadingi rakandai renka.

Paziurejau naujos kuchnios 6 serijas, vos istempiau, daugiau netraukia ziureti. Humoro nulis, ne tik kad nesijuokiau, bet graudinausi nuo bezdarno siuzeto, sudas ne serialas, dristu pareiksti. Nusivaziavo.  Neziuresiu.

Olga labai neblogas serialas, jau 4 sezono seniausiai laukiu. Gal ir bus kada?  dar prie to pacio Ivanovai smagiai ziurisi, 4 sezona pabaigiau lovos rezime. Tie tai nenusivaziavo, ir toliau varo, geros, smagios situacijos, pakelia upa. :D

Kaledas teks ruosti, o gerai butu atsifutbolinti.  :B 

Atsakyti

Oi, aš dovanas pirkti nuo spalio pradėjau, dabar ramu ramu  :rolleyes:

Krausiu lagaminą, kažin žiemos gabaliuką išeis parvežti  :ax:​ 

Buk zmogus, nevezk, ka? Turekis ten ta savo sniega, kam skubinti reikala? Bus gi sito Š ir pas mus, dziugu tik, kad dar kol kas ne kvapo.

Atsakyti

nu va matai kaip skirtingai, savaite, o man visai susižiūrėjo ta nauja Kuchnia, kiek yra visas peržiūrėjau. ne tokios, kaip Kuchnios pradžioj, sutinku, bet vistiek žiūrisi man :) 

Atsakyti

Buk zmogus, nevezk, ka? Turekis ten ta savo sniega, kam skubinti reikala? Bus gi sito Š ir pas mus, dziugu tik, kad dar kol kas ne kvapo.

Taigi aš pas jus nebūsiu (išskyrus oro uostą), į dzūkiją irgi negalima biškutį žiemos ???  :unsure:​ 

Atsakyti

Taigi aš pas jus nebūsiu (išskyrus oro uostą), į dzūkiją irgi negalima biškutį žiemos ???  :unsure:​ 

Nebent  tas sniegas Dzukijoje ir liks, ir  ne metro uz jos ribu. :D

Atsakyti

Sniego man atsiuskit :D :D

Zo, visos kokios apsisopinusios. As sesei turiu, vaiukams turiu, mamai sese pirks. Like teciui ir vyrui. Teciui sumasciau, o vat vyrui visai be ideju. Ner pas mane simet kaledu nuotaikos kazkaip.

Atsakyti