Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas  :4u:

Švenčiam penktadienį?  :yahoo:

Rūpestėli, mes irgi matėmės, taip senai tai buvo, nepažinčiau jau turbūt  :hmm:  :D​ 

Nu nieko susipažinsim iš naujo, tikiuosi :mirksiukas:

Aš tai jaučiu po darbo į lovytę ir teliką :D OMG skamba blogai bet kol kas tik to norisi :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 sausio 2020 - 14:12

Labas rytelis,

o man tai norisi dalintis laime: pagaliau penktadienis :yahoo:

Sistina, mes atrodo nepažįstamos, ar man su atmintim blogai :hmm:

Labas, Ne ne su atmintim viskas gerai :) 

Atsakyti

Labas vakaras, šiandien smagi darbo diena, bet tai per tą lietų prie žemės traukia, miegot norisi ☺️ gerai, kad rytoj į darbą tik 12 valandą 😁

Atsakyti

Labas vakaras, šiandien smagi darbo diena, bet tai per tą lietų prie žemės traukia, miegot norisi ☺️ gerai, kad rytoj į darbą tik 12 valandą 😁

Sveikutės,

mane tai vakar nuo pietų prie žemės traukė... šiandien tokie kamščiai ryte buvo...tamsu, šlapdriba...

Frofesore, o Kristij dar yra temoje kokioj?

Atsakyti
Laba,

Rupesteli 4u.gif

Klausykit, gelbeeekit mano vyra: Zuki perziurejom, ta policininka is Rubliovkos perziurejom, Olga irgi, paskutini viesbuti-virtuve irgi. Fitnes - neidomu. Ka veikt? Ka dar lengvo ziuret?
Atsakyti

Triada, Poliarny (iš to paties kanalo reklamų sakau, pati serialų nežiūriu  :rolleyes:​ )

Atsakyti

Sveikutės,

mane tai vakar nuo pietų prie žemės traukė... šiandien tokie kamščiai ryte buvo...tamsu, šlapdriba...

Frofesore, o Kristij dar yra temoje kokioj?

yra, ji likusi +-40 temoje

Atsakyti

Labas, as jau kaip Frofesore protestuoju, trepsiu kojytėm, nes dar šeštadienį pasivijau su pokalbiais nors tik patiktukus sudėjau, bet nuo vakar vakaro vėl milijonai žinučių, tai jau net nebebandysiu skaityti ir pasivyti :) būsiu kažko ne sužinojusi :) ... koks vėjas pas mus sukilęs ir lietus prasinešė :( kartais tikrai jau nejauku kas su ta gamta darosi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 13 sausio 2020 - 22:43

Labas rytas, visada galima kažko kažką paklausti, perklausti 😁 aš ir būna praleidžiu pokalbio kažkokio tarpą.  Na, bet juk natūraliai taip pat bendraujant ne viską įmanoma išgirsti kai dalyvauja daug žmonių 😁 kaip ir per meetus, vieni kiti kalba, temos vienu metu kelios ir tt. 😁

Atsakyti

Labas, as jau kaip Frofesore protestuoju, trepsiu kojytėm

trepsėk netrepsėjus, nepadės :D 

Atsakyti

trepsėk netrepsėjus, nepadės :D

Žinau, kad nieko nepritrepsesiu .) “sumins” praeinant:) 

Labas rytas, visada galima kažko kažką paklausti, perklausti 😁 aš ir būna praleidžiu pokalbio kažkokio tarpą.  Na, bet juk natūraliai taip pat bendraujant ne viską įmanoma išgirsti kai dalyvauja daug žmonių 😁 kaip ir per meetus, vieni kiti kalba, temos vienu metu kelios ir tt. 😁

Negali paklausti to ko nežinai :) tad stengiuosi nors prabėgom jeigu jau neturiu laiko skaityti :)

Atsakyti

Laba, 

O aš jau galvojau taginti tave, galvoju kiba likai tam sporte su savo treneriukais ir nauja apranga  :unsure:  :unsure: Žinosi, kaip darbus dirbt. Arba skaitai arba dirbi. Kito pasirinkimo nėra  :D  :D 

Atsakyti