Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aga, jei darbas trugdo plepėti, keisk/mesk darbą  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Laba, 

O aš jau galvojau taginti tave, galvoju kiba likai tam sporte su savo treneriukais ir nauja apranga  :unsure:  :unsure: Žinosi, kaip darbus dirbt. Arba skaitai arba dirbi. Kito pasirinkimo nėra  :D  :D

oi  nesakyk,siandien einu 5:30  :showoff:  :showoff:  :showoff:  :showoff:  :showoff:  :)  jeigu negrisiu neminekite bloguoju :)

svarstytinas variantas :)  bet taip gerai  niekur kitur negausiu :) o vyro taip daznai keisti nesiruosiu :lol: :lol: :lol:

Atsakyti

tai man tada dirbti reikia daugiau :D nes aš darbe tik ir paskaitau kažką, namie vapšie ne iki SM ar FB :D 

Atsakyti

Laba,

Rupesteli 4u.gif

Klausykit, gelbeeekit mano vyra: Zuki perziurejom, ta policininka is Rubliovkos perziurejom, Olga irgi, paskutini viesbuti-virtuve irgi. Fitnes - neidomu. Ka veikt? Ka dar lengvo ziuret?

Labukas visoms :4u:

Limacaca nežinau ar patiks jam, bet dabar baigėm žiūrėt Netflix Stranger Things, yra rusiškai lostfilmuose. Keistas pojūtis, kaip ir mokslinė fantastika, siaubiakas ir vaikiškas kartu :) Šito serialo 4 sezoną filmuos Lukiškių aikštėje :)

Iš rusiškų žiūrėjau Merginos ar kažkaip panašiai, bet ten gal daugiau moterims serialas :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 15 sausio 2020 - 12:01

Labukas visoms :4u:

Limacaca nežinau ar patiks jam, bet dabar baigėm žiūrėt Netflix Stranger Things, yra rusiškai lostfilmuose. Keistas pojūtis, kaip ir mokslinė fantastika, siaubiakas ir vaikiškas kartu :) Šito serialo 4 sezoną filmuos Lukiškių aikštėje :)

Iš rusiškų žiūrėjau Merginos ar kažkaip panašiai, bet ten gal daugiau moterims serialas :hmm:

O tai gal prijunkit prie FB mane, gal daugiau vyksmo ten? :4u:

Atsakyti

Labas rytas, visada galima kažko kažką paklausti, perklausti 😁 aš ir būna praleidžiu pokalbio kažkokio tarpą.  Na, bet juk natūraliai taip pat bendraujant ne viską įmanoma išgirsti kai dalyvauja daug žmonių 😁 kaip ir per meetus, vieni kiti kalba, temos vienu metu kelios ir tt. 😁

Mes mezgėjų myte NORMALIAI pasišnekam, po to keliam fotkes ir prasideda: šito nemačiau/nečiupinėjai/neragavau. VIENI PRALEIDIMAI. Bandymų būdu radom - jei susitinkam dviese, plius su nakvyne, tai PASIŠNEKAM.

Bet msg man labiau patinka. Jau vien dėl to, kad nuotraukų prievartauti nereikia, ir kad visad veikia. Argi būtumėt temoj taip pasivaikščioję su manim Paryžiuj?

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200117-010158.jpg   64,06KB   0 Parsiųsta kartų

Dieviško skanumo sūris.

Atsakyti

Gadgetuk, ne tik Paryžiuj  :rolleyes:  Net Afrikoj, su liūtais !!!  :wub: 

Kas nepatinka, kai kam nors atsakai, numeta į pokalbio pabaigą  :oh:  Tada reik ilgai važinėti, kol sugrįžti kur buvai.

Atsakyti

Kai kam nors atsakai, cituok. Tada paspaudi ant citatos ir grįžti, kur buvusi.

O su liūtais tai jooooooooooo buvo išvis ne.re.a.lu  :wub:  :angel2:  :B​ 

Atsakyti

Dailus derinys, tos basutės gaivios

Priedas  Screenshot_20200117-010611.jpg   110,07KB   0 Parsiųsta kartų

Viskas.

Sūrį tai suvalgyti reikia.

Bet, veidrodis ant durų tualete (nuomojamas būstas) rodo, kad jau kaip ir laikas ne tik grįžti į sportą, bet ir į maisto režimą. 

Atsakyti

Dailus derinys, tos basutės gaivios

Bet, veidrodis ant durų tualete (nuomojamas būstas) rodo, kad jau kaip ir laikas ne tik grįžti į sportą, bet ir į maisto režimą. 

Spalvos  :bigsmile:  bet ne basutės  :ax: 

Koks dar režimas, kai esi Paryžiuj  :irnesakyk: 

Sugrįši, gal veidrodis ne prancūziškai kalbės ir rodys  :D 

Atsakyti

Labas rytas. Vakar nuėjau miegot 10.30. Šįryt įsijungiu msg, 99+ neperskaitytų žinučių, omg, nemiegat jūs ar ką, einu skaityti.  :D​ 

Atsakyti