Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, 

Paskutiniu metu as skaitau beveik TIK vakarais, nes darbo metu neimanoma spet  :lol:  :lol: Arba man patinka variantas, kai darbo  metu viena kita zinute, o zinai, kad vakare jau pasipils, arba ryte po nakties paspaudi, ir sukasi ekrane... kalbos vyksta. 

Labukas visoms :4u:

Limacaca nežinau ar patiks jam, bet dabar baigėm žiūrėt Netflix Stranger Things, yra rusiškai lostfilmuose. Keistas pojūtis, kaip ir mokslinė fantastika, siaubiakas ir vaikiškas kartu :) Šito serialo 4 sezoną filmuos Lukiškių aikštėje :)

Iš rusiškų žiūrėjau Merginos ar kažkaip panašiai, bet ten gal daugiau moterims serialas :hmm:

Aciu uz pastangas Rupesteli, nelabai musu stiliaus filmas. 

O tai gal prijunkit prie FB mane, gal daugiau vyksmo ten? :4u:

Rupesteli, deja, negalesim to padaryti. Mes FB jau visos gyvai pazistamos, susibendrave, pasitikime viena kita, draugaujam artimai. Yra daug atviru pokalbiu, ir daug foto, ne tik musu, bet ir artimu zmoniu, namu. Tad, tikrai negalime priimti tu, kurie nori tik paplepeti. Nes, pas mus deja, ne anoniminiai pokalbiai. Sorry, jeigu skamba kaip nepasitikejimas  :4u:​ 

Atsakyti

Rupesteli, deja, negalesim to padaryti. Mes FB jau visos gyvai pazistamos, susibendrave, pasitikime viena kita, draugaujam artimai. Yra daug atviru pokalbiu, ir daug foto, ne tik musu, bet ir artimu zmoniu, namu. Tad, tikrai negalime priimti tu, kurie nori tik paplepeti. Nes, pas mus deja, ne anoniminiai pokalbiai. Sorry, jeigu skamba kaip nepasitikejimas  :4u:​ 

Labas rytas :4u:

Gaila, aišku, ką padarysi, čia Jūsų apsisprendimas :) Aišku keista kad nuspręsta, jog aš noriu "tik paplepėti", dalyvaudavau susitikimuose. Na bet jei jau turit FB kur bendraujat, ar turi prasmės ši tema? Džiaugiuosi už jus, kad jau susibendravote, ir pasitikite viena kita, smagu :wub: Gero savaitgalio :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 17 sausio 2020 - 10:58

Viskas turi prasmę, net Trumpo šukuosena.

O sm tinka žymutėms sudėti.

The Good Fight labai geras serialas, mačiau tris serijas. Apie advokatus/investuotojus/bigbitch juristę pagrindinėj rolėj (jai apie 60+, žiauriai gera aktorė).

Dar netyčia atostogų režimu žiūriu IP PIROGOVA, apie konditerę. To omg sezoną paveizėjau! Serijos trumpos. Užkrėtėt.

Pirmą sezoną dyvijaus nafik bantik na golovu, jeigu karčiukai išdraikyti per 2/3 veido. Antram sezone nusiėmė, bet kazkokį varnalizdį užsišiaušė. Charakteriai neplokšti.

Žiemio, Paryžiuj šlapia ir streikai. Kurie manęs anikaip neveikia, nes gyvenu tobulais vaikščiojimo atstumais nuo visko, kas man įdomu.

Atsakyti

Žiemio skaityt žiemuoooo.

Cituoju Salomėją, pritaikytą prie oro sąlygų. Vakar ėjau pro gėlių parduotuvę, ant gėlių krito vakarėjanti šviesa rafaelišku pluoštu, net sustojau ir fotografavau ne iš karto.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Gaila, aišku, ką padarysi, čia Jūsų apsisprendimas :) Aišku keista kad nuspręsta, jog aš noriu "tik paplepėti", dalyvaudavau susitikimuose. Na bet jei jau turit FB kur bendraujat, ar turi prasmės ši tema? Džiaugiuosi už jus, kad jau susibendravote, ir pasitikite viena kita, smagu :wub: Gero savaitgalio :4u:

Na, jau prieš kiek metų tai buvo? Nėra nuspręsta, net nesprendėm, čia aš už visas atsakiau, tiesą sakant. Tiesiog tiesa yra tokia, kad mes esam draugės, uždaras mūsų ratas. Nebe diskusijų, aptarimų ar pletkų tema. 

O ar turi prasmės ši tema? Tai norisi klausimu ir atsakyti: ar reikia ieškoti čia prasmės? 

Atsakyti

The Good Fight labai geras serialas, mačiau tris serijas. Apie advokatus/investuotojus/bigbitch juristę pagrindinėj rolėj (jai apie 60+, žiauriai gera aktorė).

O, va šitas man patiktų, vyrui nelabai  :lol: Reiks vienai pasižiūrėti. 

Per kur tu žiūri?

Atsakyti

Per sesę. Kažkuri EN platforma, toli Netflix, toli dar kažkas.

Atsakyti
Neturiu Netflixo, turiu Amazon. Tai sitame jauciu tureciau rast.
Atsakyti
:mirksiukas:

Na, jau prieš kiek metų tai buvo? Nėra nuspręsta, net nesprendėm, čia aš už visas atsakiau, tiesą sakant. Tiesiog tiesa yra tokia, kad mes esam draugės, uždaras mūsų ratas. Nebe diskusijų, aptarimų ar pletkų tema. 

O ar turi prasmės ši tema? Tai norisi klausimu ir atsakyti: ar reikia ieškoti čia prasmės? 

Ok, paklausiu kitaip, o ar yra galimybių pakliūti į uždarą draugių ratą, nebūtinai tuojau pat, gal kada nors  :D Tikiuosi neatsakysit vėl klausimu :mirksiukas: Nes sutikit, čia jūs tikrai mažai bendraujat, na kaip ir logiška, nes ko eiti čia jei yra draugių chatas...

Nu ir prisivalgiau per pietus, tuoj sprogsiu regis, reiks eit pas kolegę burbulų, kvietė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 17 sausio 2020 - 13:50

A vot atsakymo į šitą, tai aš tikrai nuoširdžiai nežinau. 

Ką valgei? 

Atsakyti

A vot atsakymo į šitą, tai aš tikrai nuoširdžiai nežinau. 

Ką valgei? 

Ojjj, geriau nepasakot, labai negerai valgiau: šaldytų cepelinų, dar prieš tai sumuštinių, skubėjau prisikimšau, bet taip viskas nesisekė, neperregistravo pas kitą daktarę, paskui kitoj gydymo įstaigoj nesulaukiau daktarės, žodžiu ką planavau, nepavyko padaryti... 

įtariu nuplauks mano -1 kg :unsure: bet kolegės balzamas žiauriai geras, islandiškas, panašus į pertusiną :D

Ką jūs šiandien, savaitgalį planuojat, aš vis noriu į kokias mišias, keista, bet jaučiu poreikį tam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 17 sausio 2020 - 14:15

Šaldytų cepelinų  :D  Užsimaniau ledų, o nėra  :unsure:​  ir oras toks, kad... šiandien nekišiu nosies į lauką. 

Atsakyti