Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tema laisva ir neuzrakinta. Taigi dar rasyti galima.
O jei jau atvirai ,tai as nieko blogo jusu slaptajai draugijai nepadariau beje.
Atsakyti

Aišku laisva, bet ir rūpestėlis ką nori tą rašo, nereikia jai gal kamandavot.  :D​ 

Atsakyti
Tai tada prasau ir man nekomandavoti ,kaip komandavoti rupesteliui.
Atsakyti

Aleliuja. 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2020 02 07, 11:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72603243" data-time="1581066970"><div><p>Tai tada prasau ir man nekomandavoti ,kaip komandavoti rupesteliui.</p></div></blockquote><p>Aleliuja. </p>

https://lt.wikipedia.org/wiki/Aleliuja
Atsakyti

O, Ikvepti tyla rasausi i sarasiuka. Sudomino.
Neatsimenu ir as, zinok ar klausiau del tos knygos. Grupine skleroze biggrin.gifbiggrin.gifBet, aprasymas tai labai neblogas, gal ir verta paskaityti. Rasausi irgi i sarasa.

Žinok ta "Laiškas" man tikrai patiko, rekomenduoju. Dar panaši istorija yra Diane Chamberlain "Dingusi duktė", šitą irgi greit 'suvalgiau'.

Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(rupestelis @ 2020 02 07, 09:30)
<p>Knygų ir aš neprisimenu kada skaičiau blush-anim-cl.gif</p>

Rupesteli, o ka veiki laisvalaikiu? Gal filmus, serialus ziuri?

QUOTE(Frofesorė @ 2020 02 07, 10:42)
<p>Žinok ta "Laiškas" man tikrai patiko, rekomenduoju. Dar panaši istorija yra Diane Chamberlain "Dingusi duktė", šitą irgi greit 'suvalgiau'.</p>

Man pasirode girdeta autore, paguglinau, tai pasirodo as esu skaiciusi jos Pribuvejos ispazintis. Tikrai patiko. Siuzetas tai siek tiek net panasus, bet ta intriga, jo, labai idomi buvo.

Nu dabar viskas. Tikrai grisiu prie savo knygu. Kiek ten gali dulkes rinkt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 vasario 2020 - 11:48

Man pasirode girdeta autore, paguglinau, tai pasirodo as esu skaiciusi jos Pribuvejos ispazintis. Tikrai patiko. Siuzetas tai siek tiek net panasus, bet ta intriga, jo, labai idomi buvo.

Nu dabar viskas. Tikrai grisiu prie savo knygu. Kiek ten gali dulkes rinkt biggrin.gifbiggrin.gif

Dianos Chamberlain tai ne vieną esu skaičiusi, bet va pvz "Tylioji sesuo" man tokia šiaip sau pasirodė, ne tai, kad visai neįdomi, bet neįtraukė kažkaip taip, kaip "Dingusi duktė" ar "Paskutinis pabėgimas". "Pribuvėjos išpažintis" irgi turiu toj savo knygų krūvoj, vis nedaeinu iki jos :D užlenda vis kokia labiau sudominusi knyga :D 

Atsakyti
Paskutine mano perskaityta knyga buvo gan idomi. Ne itin risliai parasyta, nes tikra istorija, pasakojimas.

https://www.knygos.l...te-del-garbes-/
Atsakyti

Kokiu puikiu oru lepina vasaris!   Siunčiu kavos į Klaipėdą!!!!   Priedas  afternoon_tea_photo_on_the_terrace_wallvenue.jpg   85,61KB   0 Parsiųsta kartų       

Priedas  springat_main1.jpg   206,69KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  hotelcaferoyal_main.jpg   105,42KB   0 Parsiųsta kartų  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 vasario 2020 - 12:05

Nei mes slaptos, nei prieštaraujam dėl rašymo. Tik, kad retai kas beužsuka iš mūsų, visur suspėti yra sudėtinga. 

Atsakyti

O Alta! O kaip tu gyveni? Vis dar ten pat?

Atsakyti