Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Prisnigo.

Aptirpo.

Susitikom tarptautinės kavos ir kitų nacionalinių dalykų - šakšukos, benediktukų....Priedas  received_590963474815974.jpeg   163,29KB   1 Parsiųsta kartų

Buvo smagios ir greitai pralėkusios dvi valandos  :wub:

Atsakyti

o jau benediktų skanumas, net per foto jaučiasi :D mėėėėgstu skyyyyyyystus kiaušus  :B​  kur čia taip? 

Atsakyti
Laba,

QUOTE(rupestelis @ 2020 02 05, 07:19)
<p>ačiū už informaciją, įdomu ES reglamentai nebegalios nuo naujų o gal paliks kažką?</p>

Kol kas niekas neaisku. Yra preliminari sutartis, bet ar ji bus patvirtinta - nezinia.

Frofesore matai, tu kiausinius is karto pastebejai. As, nors ir labai megstu Benedikto kiausinius, pirmiausiai atkreipiau demesi i keptuvytes.
Ir vel praleidai svarbia info. Sugamour pusryciai siandien buvo pas panas.
Atsakyti

Frofesore matai, tu kiausinius is karto pastebejai. As, nors ir labai megstu Benedikto kiausinius, pirmiausiai atkreipiau demesi i keptuvytes.

ai nu šakšuka niekada nenugalės benediktų, bent jau mano racione :D todėl ir žvilgsnis pirma į juos :D šakšuką gundžiausi ir pati namie gaminti, bet patingėjau :D esu ragavusi abu, tai vis tik benediktai nugali :D 

praleidau, nes nieks nepranešė  :B ne visos taip neturi ką veikt, kaip jūs ten, kad viską suskaityt :D aš unread message tik pasižiūriu ir uždarau messengerį :D  dabar pas mane grįžo knygų skaitymo etapas, tai bandau tą 20 knygų sukauptą krūvą sunaikint laisvomis minutėmis :) 

Atsakyti
Pasidalink, ka skaitai idomaus.
Kai mano vaikis perejo i kita kluba ir atsirado ta musu nauja vieta plepesiams, blyn, knygas sunkiai i rankas bepaimu.
Atsakyti

Pasidalink, ka skaitai idomaus.
Kai mano vaikis perejo i kita kluba ir atsirado ta musu nauja vieta plepesiams, blyn, knygas sunkiai i rankas bepaimu.

Šiuo metu tai truputį prievartauju Peter James "Noriu, kad mirtum" . Toks ale detektyvinis romanas, tai pirmąjį trečdalį kažkaip tikrai "prievartavau", po to jau kaip ir užkabino šiek tiek, dabar trečdalis likę, tai jau kaip ir smalsu, kuo viskas baigsis :) po to bandysiu skaityti Paul Kalanithi "Įkvėpti tylą"... Įvairios pas mane knygos, mėgstu ir lėkštus, anot kitų, meilės romanus, ir jautresnes istorijas :)

beje, gal tiksliai ir nepamenu, bet ar ne tu prašei pasakyti ar patiko Kathryn Hughes "Laiškas"? Čia senokai buvo jau, minėjau, kad ruošiuos skaityti, ir lyg tu prašei pasidalinti, ar patiko. Jau senokai ją ir perskaičiau, bet ta knyga viena tokia įsimintiniausių liko mano galvoje, labai jautri ir jaudinanti istorija. Man kažkodėl patinka toks rašymo stilius, kai vienoje knygoje rašoma būtuoju ir esamuoju laiku ir gale knygos dvi ar kelios istorijos sueina į vieną.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 06 vasario 2020 - 15:51
O, Ikvepti tyla rasausi i sarasiuka. Sudomino.
Neatsimenu ir as, zinok ar klausiau del tos knygos. Grupine skleroze biggrin.gif biggrin.gif Bet, aprasymas tai labai neblogas, gal ir verta paskaityti. Rasausi irgi i sarasa.
Atsakyti

Pirmiausia "Grupinė sklerozė"  perskaičiau kaip knygos pavadinimą. Susidomėjau :D​  

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas gražų penktadienio rytą :4u:

Prašau, prašau pakvieskit ir mane į kokį susitikimą, labai lauksiu...Plyyysss :D

Kaip noriu valgyt, tokia nuotrauka apetitiška :D

Knygų ir aš neprisimenu kada skaičiau :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 07 vasario 2020 - 10:41
Rupesteli ,arba tu trolini arba nesupratai. Nesiplak i draugus.
Atsakyti

Rupesteli ,arba tu trolini arba nesupratai. Nesiplak i draugus.

O tu ko rūpiniesi? Ne tau spręsti.  :ax:​ 

Atsakyti