Kad cia nelabai ir latte puodelis
Sakai, didokas viedriukas?
Du susitikimai kavinėj, man dar padarė į normalius puodukus, espreso, o va antro susitikimo pašnekovui pasisekė.
Kavinė atsiprašė
Sakai, didokas viedriukas?
Du susitikimai kavinėj, man dar padarė į normalius puodukus, espreso, o va antro susitikimo pašnekovui pasisekė.
Kavinė atsiprašė
esu gavusi Mcdonalde issinesimui esspreso kava dideliame puodelyje, tai ir atvesti spejo kol iki lupu 'atnesiau'
O latte,kazkaip daugiausia stiklinese pas mus pateikia
Oho, "danešimas".
Man patiko Italijoje, stori putplastikiukai espreso ešsinešimui
O late labai dažnai pateikia žemuose plačiuose diiiiideliuose puodeliuose pas mus. Pvz. Caif kafe.
Sveikutės penktadienio popietę
Frofesore, žiemos sporto ir aš nemėgstu, maniškiai vieni važiuoja su snieglente. man tai būtų kankynė jaučiu Bet vieną kartą per žiemą su rogutėm nuo kokio mažesnio kalnelio būna smagu, uždedi pliusiuką ir lauki pavasario
Vakar dar dvi serijas Naujojo Popiežiaus pažiūrėjom, nu geras filmas, tokių gerų minčių dar pameta kaip kuo skiriasi šventoji ir kekšė, ogi niekuo, pagalvojau nugi tiesa, abi save dovanoja
Frofesore, žiemos sporto ir aš nemėgstu, maniškiai vieni važiuoja su snieglente. man tai būtų kankynė jaučiu
Bet vieną kartą per žiemą su rogutėm nuo kokio mažesnio kalnelio būna smagu, uždedi pliusiuką ir lauki pavasario
anei žiemos sporto, anei žiemos nemėgstu nereik man kalniukų, nereik man rogučių, pliusiukų dėl šito reikalo nesidėlioju
geriau tegu lyja, bile nesninga
dukra tai dūsauja vis pro čiuožimo bliūdą praeidama, kad kaip norėtų nuo kalniuko, bet šitoj vietoj tai jau aš jos neužjaučiu, esu savanaudė ir net dėl vaiko sniego nenoriu
anei žiemos sporto, anei žiemos nemėgstu
nereik man kalniukų, nereik man rogučių, pliusiukų dėl šito reikalo nesidėlioju
geriau tegu lyja, bile nesninga
dukra tai dūsauja vis pro čiuožimo bliūdą praeidama, kad kaip norėtų nuo kalniuko, bet šitoj vietoj tai jau aš jos neužjaučiu, esu savanaudė ir net dėl vaiko sniego nenoriu
Labas rytas,
gal ir nebus to sniego, tuoj jau pavasaris Kaip greitai bėga laikas, nu...
Yra temoj gal iš UK, įdomu, kokia situacija po brexit? Kas keičiasi, etc.
Nesikeičia niekas. Dabar yra pereinamasis laikotarpis iki metų pabaigos, viskas lieka kaip buvę. Kaip bus po Naujų metų priklauso pagal tai, kaip susitars. Derybas pradeda kitą mėnesį.
Vakar važiuodama pro parką pastebėjau žiedais apsipylusius medžius. Na, pas mus visada šiek tiek anksčiau sužydi viskas, bet ir tai nustebina. Žiedai gražiausi sukrauti, būtų čiut daugiau saulės išsiskleistų pilnai

Frofesore, ar matei chat'e info, kad Terezzos reportazas jau online? Rupinuosi...
Frofesore, ar matei chat'e info, kad Terezzos reportazas jau online? Rupinuosi...
![]()
tai aišku, kad nemačiau gaus velnių Terezza, kad nepraneša ir kitais kanalais
einu ieškot
Labas rytas,
Nesikeičia niekas. Dabar yra pereinamasis laikotarpis iki metų pabaigos, viskas lieka kaip buvę. Kaip bus po Naujų metų priklauso pagal tai, kaip susitars. Derybas pradeda kitą mėnesį.
Vakar važiuodama pro parką pastebėjau žiedais apsipylusius medžius. Na, pas mus visada šiek tiek anksčiau sužydi viskas, bet ir tai nustebina. Žiedai gražiausi sukrauti, būtų čiut daugiau saulės išsiskleistų pilnai
Labas rytelis
ačiū už informaciją, įdomu ES reglamentai nebegalios nuo naujų o gal paliks kažką?
Frofesore skubu pranešti niekur neik, minusas lauke
minusas dzin, svarbu sniego nėra nors į darbą šuoliuot gi vis tiek reikia, ar minusas, ar sniegas