Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

attachicon.gifScreenshot_20200129-164333.jpg

:B

Kai espreso porcijukę padaro į latte puodelį 

Kad cia nelabai ir latte :) puodelis :) 

Atsakyti

Sakai, didokas viedriukas?

Du susitikimai kavinėj, man dar padarė į normalius puodukus, espreso, o va antro susitikimo pašnekovui pasisekė.

Kavinė atsiprašė :) 

Atsakyti

Sakai, didokas viedriukas?

Du susitikimai kavinėj, man dar padarė į normalius puodukus, espreso, o va antro susitikimo pašnekovui pasisekė.

Kavinė atsiprašė :)

esu gavusi Mcdonalde  issinesimui esspreso  kava   dideliame    puodelyje, tai  ir atvesti spejo kol  iki lupu 'atnesiau'

O  latte,kazkaip daugiausia stiklinese pas  mus pateikia :)

established-latte.jpg

Atsakyti

Oho, "danešimas".

Man patiko Italijoje, stori putplastikiukai espreso ešsinešimui  :wub: 

O late labai dažnai pateikia žemuose plačiuose diiiiideliuose puodeliuose pas mus. Pvz. Caif kafe.

Atsakyti

Sveikutės penktadienio popietę :4u:

Frofesore, žiemos sporto ir aš nemėgstu, maniškiai vieni važiuoja su snieglente. man tai būtų kankynė jaučiu :unsure:  Bet vieną kartą per žiemą su rogutėm  nuo kokio mažesnio kalnelio būna smagu, uždedi pliusiuką ir lauki pavasario :)

Vakar dar dvi serijas Naujojo Popiežiaus pažiūrėjom, nu geras filmas, tokių gerų minčių dar pameta kaip kuo skiriasi šventoji ir kekšė, ogi niekuo, pagalvojau nugi tiesa, abi save dovanoja :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 31 sausio 2020 - 13:48

Frofesore, žiemos sporto ir aš nemėgstu, maniškiai vieni važiuoja su snieglente. man tai būtų kankynė jaučiu :unsure:  Bet vieną kartą per žiemą su rogutėm  nuo kokio mažesnio kalnelio būna smagu, uždedi pliusiuką ir lauki pavasario :)

anei žiemos sporto, anei žiemos nemėgstu :) nereik man kalniukų, nereik man rogučių, pliusiukų dėl šito reikalo nesidėlioju :D geriau tegu lyja, bile nesninga  :B  dukra tai dūsauja vis pro čiuožimo bliūdą praeidama, kad kaip norėtų nuo kalniuko, bet šitoj vietoj tai jau aš jos neužjaučiu, esu savanaudė ir net dėl vaiko sniego nenoriu :D 

Atsakyti

anei žiemos sporto, anei žiemos nemėgstu :) nereik man kalniukų, nereik man rogučių, pliusiukų dėl šito reikalo nesidėlioju :D geriau tegu lyja, bile nesninga  :B  dukra tai dūsauja vis pro čiuožimo bliūdą praeidama, kad kaip norėtų nuo kalniuko, bet šitoj vietoj tai jau aš jos neužjaučiu, esu savanaudė ir net dėl vaiko sniego nenoriu :D

Labas rytas,

gal ir nebus to sniego, tuoj jau pavasaris :) Kaip greitai bėga laikas, nu...

Yra temoj gal iš UK, įdomu, kokia situacija po brexit? Kas keičiasi, etc.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 04 vasario 2020 - 08:51
Labas rytas,

Nesikeičia niekas. Dabar yra pereinamasis laikotarpis iki metų pabaigos, viskas lieka kaip buvę. Kaip bus po Naujų metų priklauso pagal tai, kaip susitars. Derybas pradeda kitą mėnesį.

Vakar važiuodama pro parką pastebėjau žiedais apsipylusius medžius. Na, pas mus visada šiek tiek anksčiau sužydi viskas, bet ir tai nustebina. Žiedai gražiausi sukrauti, būtų čiut daugiau saulės išsiskleistų pilnai bigsmile.gif
Atsakyti

Frofesore, ar matei chat'e info, kad Terezzos reportazas jau online? Rupinuosi...  :D  :D​ 

Atsakyti

Frofesore, ar matei chat'e info, kad Terezzos reportazas jau online? Rupinuosi...  :D  :D​ 

tai aišku, kad nemačiau :B gaus velnių Terezza, kad nepraneša ir kitais kanalais  :B  einu ieškot  :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Nesikeičia niekas. Dabar yra pereinamasis laikotarpis iki metų pabaigos, viskas lieka kaip buvę. Kaip bus po Naujų metų priklauso pagal tai, kaip susitars. Derybas pradeda kitą mėnesį.

Vakar važiuodama pro parką pastebėjau žiedais apsipylusius medžius. Na, pas mus visada šiek tiek anksčiau sužydi viskas, bet ir tai nustebina. Žiedai gražiausi sukrauti, būtų čiut daugiau saulės išsiskleistų pilnai bigsmile.gif

Labas rytelis

ačiū už informaciją, įdomu ES reglamentai nebegalios nuo naujų o gal paliks kažką?

Frofesore skubu pranešti niekur neik, minusas lauke :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 05 vasario 2020 - 08:23

minusas dzin, svarbu sniego nėra :) nors į darbą šuoliuot gi vis tiek reikia, ar minusas, ar sniegas :) 

Atsakyti