Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

gal mano draugui? :D Pasiskunde, kad siandien moteriske I bamperi ivaziavo...bet jis paleido ja..nepilde deklaracijos... Sakau ot durnius :D

paklausk, ar butu paleides, jei butu koks vaikinas ivaziaves :D 

Atsakyti

Jo, kazkoks blogas laikas...

Blogas, blogas. Masinoms. Sparna apibraiziau....

Atsakyti

...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 balandžio 2019 - 15:53

Blogas, blogas. Masinoms. Sparna apibraiziau....

kaip mano vyras pasakytu- ner ko ziopsot, kai uz vairo esi :D 

Atsakyti

gal mano draugui? :D Pasiskunde, kad siandien moteriske I bamperi ivaziavo...bet jis paleido ja..nepilde deklaracijos... Sakau ot durnius :D

Nea, moteriškė buvo 😁

Atsakyti

Na va, pirmą kartą man taip per visą stažą vairavimo :) žioplė 

Atsakyti

As tai pasakyciau, kad ner ko vairuot kai chierovai jautiesi. Nu cia man

Atsakyti

Na va, pirmą kartą man taip per visą stažą vairavimo :) žioplė 

oj, mano vyras tai bjaurus vairavimo prasme :D sake jei kas jam leistu, tai jis is puses vairuotoju teises atimtu, nes jau tokiu ziopliu gatvese pilna :D jau kiek as prisiklausau kartais, kai salia sedziu :lol: siaip pats tai tikrai per 16 metu vairavima ne menkiausios avarijos nera turejes, nesnekant kad ne tik pats niekur neivaziavo, nenubrozdino, bet yra porasyk isvenges susidurimo, kai jau beveik jo masinai bum turejo buti del kito vairuotojo kaltes. isivaizduoju, kad man masinos ne neduotu vairuot, jei teises tureciau :lol: kadangi zino, kaip sekmingai su tevo masina i garaza ikaliau :D 

Atsakyti

Bet kokie superiniai orai pastarąsias dienas  :wub: 

Rytoj mama pas brolį skrenda, tai turesiu prižiūrėti tėvą 😁 žodžiu, būsiu kaip turinti 3 vaikus  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

Bet kokie superiniai orai pastarąsias dienas  :wub: 

Rytoj mama pas brolį skrenda, tai turesiu prižiūrėti tėvą 😁 žodžiu, būsiu kaip turinti 3 vaikus  :unsure:  :D 

Gal atvirksciai - pailsesi. Man atrodo, kad mama mazesnis vaikas uz teti. 

Atsakyti

Laba. Oras tikrai puikus, tik galėtų vėjo nebūti verčiančio iš kojų, nors šiandien jau mažesnis.

Klausyk, Fate, a baigsi tu man sapnuotis, šiąnakt vėl tave sapnavau, tik nepamenu sapno.  :hmm:  :D 

Geriu vyną ir žiūriu nusivylusias namų šeimininkes, faina išmanioji tv, atsisuki ir žiūri. 

Atsakyti

Gal atvirksciai - pailsesi. Man atrodo, kad mama mazesnis vaikas uz teti. 

Mama kaprizna pas mane, bet va tėvas nežino kaip šaldytuvas atsidaro ir kaip maistas atrodo kol po nosimi nepadėtas 🤣😂

Atsakyti