Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Klausyk, Fate, a baigsi tu man sapnuotis, šiąnakt vėl tave sapnavau, tik nepamenu sapno.  :hmm:  :D

Ir cia jau ne pirma karta??? :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :nail:  :nail:  :nail: Myli, turbut, mane labai :D 

Atsakyti

Mama kaprizna pas mane, bet va tėvas nežino kaip šaldytuvas atsidaro ir kaip maistas atrodo kol po nosimi nepadėtas 🤣😂

Kai mamu-zmonu nebuna, jie kazkaip stebuklingai ta suzino.

Atsakyti

Ir cia jau ne pirma karta??? :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :nail:  :nail:  :nail: Myli, turbut, mane labai :D

Nu gi taip, berods trečią, paskutinį kartą rašiau, kad išgėrei viską iki dugno. :D  O dar anksčiau, su vyru buvai, po triusikais vaikščiojai.   Vo matai kaip tave myliu, vis sapnuoju.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 04 05, 21:19)
<p>Laba. Oras tikrai puikus, tik galėtų vėjo nebūti verčiančio iš kojų, nors šiandien jau mažesnis.</p><p></p><p>Klausyk, <strong>Fate,</strong> a baigsi tu man sapnuotis, šiąnakt vėl tave sapnavau, tik nepamenu sapno.  hmm.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Geriu vyną ir žiūriu nusivylusias namų šeimininkes, faina išmanioji tv, atsisuki ir žiūri. </p>

Kas pas tave operatorius? Metausi, ar likt prie Balticum, ar pereit i Telia.
Atsakyti

Kai mamu-zmonu nebuna, jie kazkaip stebuklingai ta suzino.

Nesuzino, jei kartu gyvena dukros :D

Mergos,grand lion snd yra 12 seriju, ane? 

Jaaazau kokia sunki savaite buvo, siaubaz 😟. Noriu but namu namu šeimininke ir ramiai dau gelynus ravet :D

Atsakyti

Nesuzino, jei kartu gyvena dukros :D

Mergos,grand lion snd yra 12 seriju, ane? 

Jaaazau kokia sunki savaite buvo, siaubaz 😟. Noriu but namu namu šeimininke ir ramiai dau gelynus ravet :D

Labs.

Mano savaitė buvo sunki ir nesibaigianti.... Vakar, pirmam darbe, jau nuo ryto svajojau apie namus. Antram dar labiau. Vos nuo mašinos iki triobos parsivilkau. Per daug man event'ų gyvenime su tais savo užsiėmimais. Jau per sena. Kad taip būčiau turėjus, kai 30 buvo, tai būčiau net nejautus.

Atsakyti
As irgi kazkaip pradejau jaust ir senatve ir kad nebegaliu to ar to ar ano , jegu nebera.
Oi madam , gi turi sofa naujajam kambary. Turi laiko issirinkti. As vakar gavau ismesta foteli prie baseino bus. Tik restauruot reikia. Na ir generolui dar kur suubagaut viena biggrin.gif
Atsakyti

Laba.

Kas pas tave operatorius? Metausi, ar likt prie Balticum, ar pereit i Telia.

S plius, išmanioji televizija ir internetas 14.50 eur atrodo. Pažįstama ėjo į Balticum, Telia ir S pliusą, tai S pliusas pasiūlė pigiausiai ką jie norėjo. Pas juos ir įrangą nuomotis pigiausiai. Mes Balticume už skaitmeninę ir internetą 15 mokėjom, kaip seni klientai nieko gero nesiūlė, tai išėjom. 

Atsakyti

As irgi kazkaip pradejau jaust ir senatve ir kad nebegaliu to ar to ar ano , jegu nebera.
Oi madam , gi turi sofa naujajam kambary. Turi laiko issirinkti. As vakar gavau ismesta foteli prie baseino bus. Tik restauruot reikia. Na ir generolui dar kur suubagaut viena biggrin.gif

Tai jo, aš turiu sugaut savo. Daba esu sugavus du daiktus, gal netgi ryt važiuosiu į svetimus miestus jų nupirkt. Bile kas man nesueis.

Atsakyti
O ko kojas kilnoji , o koja beje dailiai nufotkinai madam biggrin.gif
Atsakyti

Nu gi taip, berods trečią, paskutinį kartą rašiau, kad išgėrei viską iki dugno. :D  O dar anksčiau, su vyru buvai, po triusikais vaikščiojai.   Vo matai kaip tave myliu, vis sapnuoju.  :D

Oi, nYgaliu, kiek skaitau šitą, tiek žvengiu. Nu korova, Fate, ne kitaip  :lol: 

Bokalai. Tik gėlynų aš nenoriu, geriau aš šuniukus prieglaudoj vedžiosiu.  :B  O apie ateinančią savaitę bijau net pagalvot.

Sveikos.

Šian nepakeliu kairės rankos. 2 val. vakar pas vetus prasėdėjom, briedį išžiūrėjo per visus įmanomus galus, konkrečiai banko kortelę nuskausmino. Grįžau apie 22 val. Bet gera žinia, kad briedžiui nieko blogo nerado. Šian kaupiuosi atidaryti šaltibarščių sezoną, reik vyniotis iki pardės susipirkt produktus.

Atsakyti

O ko kojas kilnoji , o koja beje dailiai nufotkinai madam biggrin.gif

Kokias tu kur kojas matai?  :hmm: 

Atsakyti