Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gera minti davei, issiguglinau, kad yra Klp ju taskai, vaziuosiu pakalbet.

Prašykit nuolaidos. Mes buvom Bige, konsultantė prakonsultavo, pasakė kainą, MB sako, gal kokia nuolaida būtų, tai sako aš pasakysiu vadybininkei(ar kam ten) jums pasuks ir gal ką pasiūlys, tai va paskambino ir pasiūlė geresnę kainą. Mes dar Balticum klientai esam pasakėm, kad mums reikia sutartį nutraukti, apie mėn tai užtruks(sumokėjom už suteiktas nuolaidas, mėn mokesčius), tai sako, ateis meistras pajungs, nes nuo interneto eina televizija, ir kad nebūtų taip skaudu, mokesčius pradėsit mokėti nuo birželio mėn, porą mėnesių suteikė nemokamai, va kokie šaunuoliai, jei nori galiu jos numerį duot? 

Atsakyti

Special for Orage

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 06 balandžio 2019 - 09:18

Special for Orage
:hmm:​ 

A vo, liaška aCirado.  :didis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 06 balandžio 2019 - 09:19
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 04 06, 10:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72405206" data-time="1554534201"><div><p>Gera minti davei, issiguglinau, kad yra Klp ju taskai, vaziuosiu pakalbet.

</p></div></blockquote><p>Prašykit nuolaidos. Mes buvom Bige, konsultantė prakonsultavo, pasakė kainą, MB sako, gal kokia nuolaida būtų, tai sako aš pasakysiu vadybininkei(ar kam ten) jums pasuks ir gal ką pasiūlys, tai va paskambino ir pasiūlė geresnę kainą. Mes dar Balticum klientai esam pasakėm, kad mums reikia sutartį nutraukti, apie mėn tai užtruks(sumokėjom už suteiktas nuolaidas, mėn mokesčius), tai sako, ateis meistras pajungs, nes nuo interneto eina televizija, ir kad nebūtų taip skaudu, mokesčius pradėsit mokėti nuo birželio mėn, porą mėnesių suteikė nemokamai, va kokie šaunuoliai, jei nori galiu jos numerį duot? </p>

Gali duot, aciu. ax.gif
O pas jus namie vienas televizorius? Nes pas mus vienas Sony naujesnis ir Sharp mazesnis, vyro bernautinis, reiks kazkaip padaryt, kad abu kazka rodytu.
Madam kaip gracingai bateli iskelus, miau, nu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 balandžio 2019 - 09:33

Labas rytas, mane pamiros klientė, nėščia, pykti negaliu 😁 

Man orai super, daug daugiau laiko lauke praleidžiu ir sportui vietos, laiko atsiranda daugiau, nes dienos ilgesnės. 

Noriu nagų raudonų, o abi mano manikiūro meistrės nedirba.... 

Atsakyti

Gali duot, aciu. ax.gif
O pas jus namie vienas televizorius? Nes pas mus vienas Sony naujesnis ir Sharp mazesnis, vyro bernautinis, reiks kazkaip padaryt, kad abu kazka rodytu.
Madam kaip gracingai bateli iskelus, miau, nu biggrin.gif

Į mesendžerį parašysiu. Pas mus trys tv. Vienam išmanioji, kitiems paprasta, bet galima pasidaryt kaip nori. Jeigu antram skaitmeninė, tai kažkiek prisideda mokestis, bet mums vienam užtenka, kad būtų išmanioji, kiti ne taip svarbu. 

Atsakyti

Aš gyvendama be TV jau n metų, kažkaip poreikio jam ir neatsirado 😁

Atsakyti
Dabar galvoju - kas ta internetine televizija isvis.
Mes turim tv ir interneta . Tai be jokiu dar kitu reikalu ziurim ir tv kanalus , netflixa , na uz ta reikia atskirai moket , bet visokiu tv yra ir internete .
Kazkaip kazko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 04 06, 10:50)
Į mesendžerį parašysiu. Pas mus trys tv. Vienam išmanioji, kitiems paprasta, bet galima pasidaryt kaip nori. Jeigu antram skaitmeninė, tai kažkiek prisideda mokestis, bet mums vienam užtenka, kad būtų išmanioji, kiti ne taip svarbu. 

Oi, super, man svarbu, kad antram nors kazka rodytu, ismanioji nebutina.

Alta, ismaniosios privalumas - ziuri laidas, filmus be reklamu, gali sustabdyti norimu momentu, gali atsisukti anksciau rodyta laida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 balandžio 2019 - 12:35

,,,,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 balandžio 2019 - 14:25

Laba,

Va, kaip geltonuoja pas mus, nors pavasari skelbiu saltu  :unsure: 

56368733_691478651271739_891458931447876

Alta, Netflixas yra viena is internetiniu TV. Dar, Amazon. Pvz emigrantas.tv irgi internetine, lietuviska, rusiska tv galima ziureti. 

Nauja TV nesenai pakabinom, tai vaikai nesitraukia. Kol atsibos. O, siaip tai nedaug mes jo ziurim. 

Atsakyti
Jauciu kazka ne taip parasiau. Turim tv deze imtuva ir interneta , na modema ,kaip cia pavadinus. Jokiu atskiru tv signalu gaudytuvo neturim.
Bet kiek suprantu ta internetine tv tai tik atskira aplikacija .
Na vienzo DNS yra sudetingas reikalas ir kaip ant ekrano atsiranda paveikslelis man dar neaisku .
Bet ai tiek to.
Atsakyti