Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(maja32 @ 2019 04 08, 11:05)
Koks nerealus lietaus kvapas. Man grynai vasara pakvipo</p><p>Sedziu, laukiu, kada plaukuosenai priims.

As issitepiau soliariumo kremais, minsiu i Akropoli pakept. Noreciau dar i filma, bet man tinkamu laiku sudukus terodo.

QUOTE(Blueta @ 2019 04 08, 11:12)
<p>Megaujuos paskutine savaite. Ir žinot ką? Atrodė, noriu noriu namo jau, o va arteja laikas išskrist ir darosi gailoka 😊 pripratau, ėmiau dėvėt tailandietiškus rūbus, pamėgau jų maistą. 😀 Sveikos.

Radai savo sirdies sali.

QUOTE(evuxiene @ 2019 04 08, 11:24)
<p><span>Buon </span><em> džiorno, damutės smile.gif</em><em> Sveika gyva, su prašviesėjusia galvą grįžau į tuos pačius rūpesčius tongue.gif</em><em> </em></p><p><em>Buvo smagu, daug patirčių, pirmų kartu, bet su orais žiauriai nepasisekė, sulijom sušalom, LT tuo metu šilčiau buvo cool.gif</em><em> </em></p><p><em>Kodėl tiek mažai pliurpiat hmm.gif</em><em> </em></p>

Dziorno dziorno, ziurejau orus pas jus, pagalvojau, kad ne kazka. Su kuo leket?
Atsakyti

As issitepiau soliariumo kremais, minsiu i Akropoli pakept. Noreciau dar i filma, bet man tinkamu laiku sudukus terodo.

Radai savo sirdies sali.

Dziorno dziorno, ziurejau orus pas jus, pagalvojau, kad ne kazka. Su kuo leket?

Vienu zo. Lb susiparinau. Plaukai kuokstais slenka. Jau kokias kelias sav. Kaip yik sian gavau cienas ampules. Pavarysiu 3 men kursa. Kaip ir pernai. Kirpeja sako kad lb stipriai isslinke yra. Ziuribeju daktatus kas liecia slinkima. Tokzie daktarai tik vln arba kn. Klaipedoj nera. Zinau kad reikes kraujo tyrinus darytis. Bet butent kokius nzn. Db parasiau vienai dermatologei pazistamai, gal nukreips mane kur nors. Esu nevilty 😕

Atsakyti

Ir man nebestovi ant darbo. O atostogos tik kitą savaitę. 

Atsakyti

Laba,

Daug darbų, daug reikalų, intensyvi savaitė laukia. Jos džiaugiasi lietumi, o man jau kaip reikiant įkyrėjo. 

Skaičiau apie moteriškę, kuri kažkada, prieš kiek metų, FB, savo ex vyrą išvadino idiotu, o naują žmoną, - arkliu. Na, sako, skaudu buvo, taip netikėtai tą naują paną susirado, greitai susiorganizavo vestuves. Tai, po  jų vestuvine foto ir pakomentavo. Praėjo keli metai, vyriškis pasimirė, skrido ji su dukra į jo laidotuves. Ir, ką, Dubajuje atėmė iš jos pasą. Bet, jai gręsia 2 metai kalėjimo ir 50 000 svarų bauda. Pasirodo, nauja žmona buvo parašiusi policijoje pareiškimą. SA labai griežtai su socialiniais tinklais, va ir kabojo jos arešto orderis kelis metus. Nu, vat čia skaityk jau, net miręs vyras kenkia. Tikrai nekokį susiradus buvo  :unsure:  :D O, taisyklė, kad nekomentuok naujų žmonų viešai  :D​ 

Upjora, - FB susikūrė nauja grupė apie sodus, jeigu įdomu, sakyk, pridėsiu tave. 

Atsakyti

Maja, klausk Terrezos, ji kažkokiu gėriu tepėsi ir jai padėjo.

Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2019 04 08, 11:49)
Vienu zo. Lb susiparinau. Plaukai kuokstais slenka. Jau kokias kelias sav. Kaip yik sian gavau cienas ampules. Pavarysiu 3 men kursa. Kaip ir pernai. Kirpeja sako kad lb stipriai isslinke yra. Ziuribeju daktatus kas liecia slinkima. Tokzie daktarai tik vln arba kn. Klaipedoj nera. Zinau kad reikes kraujo tyrinus darytis. Bet butent kokius nzn. Db parasiau vienai dermatologei pazistamai, gal nukreips mane kur nors. Esu nevilty 😕

Pirmiausia skydliaukes hormonu tyrimai, hemoglobinas, gelezis. Jei su tais viskas tvarkoj, stipriu papildu kursa. Isorinem priemonem netikiu.
Atsakyti

tai gal butent del paryskintos priezasties mazai ir pliurpiam :D ant musu nei lijo, nei susalom :D

siandien atejus i darba supratau, kad jau noriu atostogu  :unsure: nebestovi visai ant darbo. ale dar beveik 2 menesiai iki ju... nu bet po to uztat kaip buoze atostogausiu siek tiek birzeli, tada liepos pabaigoj, ir tada dar rugseji  :B​ 

nestovi ir man ant darbo, o darbų kaip tyčia daug ir tokių painių, norėčiau ir aš dar atostogų :P 

linamog su giminaite buvau :P​ 

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 04 08, 11:56)
linamog su giminaite buvau tongue.gif

Mes mastem, gal su kokiu gerbeju svieziu. biggrin.gif
Atsakyti

suprantu tave, nes pati per tą pati praėjau, nusiramink, pirmiausia pasidaryk kraują, skydliaukę, būtinai feritiną,  būtinai vitaminą D,  beveik garantuoju, paskutiniai du tyrimai bus minusiniai pas tave,hemoglobinas ir geležis bent man neparodė tikrosios padėties.Tu gi minėjai, kad tau kažkada kraujo tyrimai blogi, juos pastoviai turi sekti jei geležis silpna, aišku ieškok priežasties kodėl taip yra :blink: visos išorinės priemonės tikrai neveikia :unsure:​ 

Mes mastem, gal su kokiu gerbeju svieziu. biggrin.gif

jaučiu reik pradėti mąstyti ta linkme :D 

Atsakyti

linamog, 08 Bal 2019 - 15:41, parašė: Radai savo sirdies sali.

Neeee, ne širdies. Bet labai tinkama pasprukt nuo žiemos, virusų ir tt.

Niekaip nepripratau prie jų chaotiško eismo/vairavimo, tie mocai, nei taisyklių laikosi nei nieko. Taip ir neišdrysau vairuot ta kaire puse.

Teisybes dėlei turiu pasakyt, avarijų šitam chaose nėr. Per visą laiką mačiau vieną, ir tsi ten tokia  menka. 

Evuk, abydna del oro. O šiaip kaip, patiko? per 11 savaičių saloj lijo 3 kartus. 2 kartus po 5 min. ir kartą geras pora valandų.

Bet lyjant irgi karšta, mažiau 28 nenukrenta, vaikai maudesi per lietų. O šiaip saulė, saulė, saulė.

Pridėta:

Atsakyti

Ir man nebestovi ant darbo. O atostogos tik kitą savaitę. 

ragana tu, a negeda taip sakyt? kazkam tik uz poros menesiu :D 

Atsakyti

Pas mus dar ir siandien puikuteliausias oras, saule plieskia, labai silta, silciau, nei vakar man pasirode, nes nera vejo. bet jau norisi lietaus, zada vakare kartu su atvesimu.

Megaujuos paskutine savaite. Ir žinot ką? Atrodė, noriu noriu namo jau, o va arteja laikas išskrist ir darosi gailoka 😊 pripratau, ėmiau dėvėt tailandietiškus rūbus, pamėgau jų maistą. 😀 Sveikos. .

Atvaziuosi  geriausiu ir graziaususiu laiku - ant pacios zydejimo ir pumpuru bei lapu zaliavimo pradzios. Jeee,  koks tai geris, ka ten ta pastovi 30 laipsniu pekla ( zinau, kad tai labai subjetyvu). As pescia pareiciau i lietuviska pavasari. Bet tai as. :D Sirdis  kas metai  dainuoja, mano mylimiausias metu laikas, gaila, kad toks trumpas... :wub:

Vakar prasibastem po dzukija, nei kojyciu nei rankyciu vis dar nejauciu, smagus nuovargis buvo.

Atsakyti