Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Blueta, patiko žinoma,  prisiskaičiau atsiliepimų, kad Milane išskyrus katedrą nėra ką veikti, bet tikrai yra, apėjom visą senamiestį ,Sforcų pilis nereali,  mažos gatvelės,  kavinukės, tikrai, patarčiau geriau apsistoti Milane  nei Bergame, nors pastarasis irgi paliko gerą ispūdį :) Nustebino italų nemokėjimas anglų kalbos, Milane dar dar, bet Bergame, net jaunos padavėjos nemoka, pas mus LT turbūt net į darbą tokių nerpriimtų :D

Susižavėjom rusikėm, nu tos tai sukasi visur, įsivaizduokit viešbutyje  mus pasitiko Vera, nu girdim kalba itališkai, angliškai, tokia  visai neitališkų bruožų, paskui girdim kalba rusiškai :D Nu tai išsiaiškinom, kad pati gimusi rusijoje, gyvenosi ukrainoje dabar jau 14 metų Italijoje, Milane taip pat viena barmene, paklausė ar ruskij panijavem, nu o kaip gi, tai su stipriu akcentu visko prisiūlė, paskui aptikom dar vieną gidę ir dar vieną rusų grupę ir dar gražias rusikės su ančiukų lūpom ir stilingai drabužiais :D nu pasijuokėm,kad mūsų lietuvaitės taip neprasisuka :P 

Atsakyti
Sudukas, Splius neturi ivado musu name.
Atsakyti

tai kaip cia dirbt tokia grazia diena? :D nesidirba... basuciu ieskau vasarai :D praejusia savaite balerinkas gavau jau, nereaaaaaliai patogios, minkstos, laukiu nesulaukiu, kol avet galesiu. basuciu noriu su guma uzkulnyje, nebenoriu su jokiom sagtim, pernai vienas nusipirkau, nu koks patogumas, smaukst ir apsimovei. gal esat kur uzmate graziu, kad be sagties butu?

Atsakyti

O kaip atrodo grazios basutes pagal frofesore? :D  Cia labai individualu, kas vienai grazu, kitai hm, svelniai tariant, nelabai. :B  :D

Atsakyti

O kaip atrodo grazios basutes pagal frofesore? :D  Cia labai individualu, kas vienai grazu, kitai hm, svelniai tariant, nelabai. :B  :D

tai jus rodykit, as pasakysiu, kas man grazu :D 

Atsakyti

Tai cia tau reikia basuciu, tu ir rodyk.  :D  Nera laiko knistis po paveikslelius gi.  As turiu dar nuo pernai nusipirkus, tai neaktualu man. :D

Atsakyti

Sudukas, Splius neturi ivado musu name.

Geras, dar ir taip būna.  :hmm:​  

Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja* @ 2019 04 08, 15:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72406725" data-time="1554719180"><div><p>Sudukas, Splius neturi ivado musu name.</p></div></blockquote><p>Geras, dar ir taip būna.  hmm.gif​  </p>

Jo jo, bet nustebau, kad miesto centras, ir va taip. Telia ir Balticum tai turi. Balticum pasiule 26,50eur/men pirmus metus, 29.50eur/men antrus. Jumoristai.
Atsakyti

Tai cia tau reikia basuciu, tu ir rodyk.  :D  Nera laiko knistis po paveikslelius gi.  As turiu dar nuo pernai nusipirkus, tai neaktualu man. :D

nu va pernai tokio stiliaus nusipirkau, tik visos juodos 

Priedas  elegantiskos-basutes-su-guma-ls-6006p.jpg   26,84KB   0 Parsiųsta kartų

man kasdienai nesiot tobulos

dar vienas radau patinkancias, bet neduoda cia ikelti kazkodel kazkodel  :hmm:

mama sestadieni va tokias panasias, tik smelines spalvos atveze man, kolegei netiko, man paeme

Priedas  037a6_A4p4gBVm4sdCoZr1XEPVaMb9.jpeg   90,69KB   0 Parsiųsta kartų 

sunesiosiu, patogios, bet man tu dirzu per daug :) man pakaktu per pirstus ir per ciurna :) 

as ieskau grynai kasdienai, tai pirmiausia patogumas

Atsakyti

Jo jo, bet nustebau, kad miesto centras, ir va taip. Telia ir Balticum tai turi. Balticum pasiule 26,50eur/men pirmus metus, 29.50eur/men antrus. Jumoristai.

Oho, brangininkai, ne veltui nuo jų pabėgom ir daug kas bėga. :ax:​  Telia man rodos šiek tiek pigiau nei Balticum būtų, bent pažįstamai siūlė pigiau. Mums gerai, kad ta vadybininkė paskambino ir pasiūlė pigiau, nuo 22 eur nukrito kaina iki 14.50.

Atsakyti

ohoho kainos. o ka Telia siulo? as cia kazkuria savaite buvau ant Penki papykus, nes keite, tvarke, ale sutvarke, puse programu neatsukdavo, tai grasinau, kad i Telia iseisiu :D bet dabar sutvarke, viskas vel ciki piki. uz 2 telikus su ismaniaja + internetas moku 16eur. nu dar papildoma paketa esam paeme, kuris 3eur kainuoja, tai viso 19 moku, bet cia jau musu uzgaidos tam tikru kanalu :) mane Telia vilioja tik del vieno- nes atsukimas sekundziu tikslumu :) maniskis atsukineja tik minutem :D 

Atsakyti

ohoho kainos. o ka Telia siulo? as cia kazkuria savaite buvau ant Penki papykus, nes keite, tvarke, ale sutvarke, puse programu neatsukdavo, tai grasinau, kad i Telia iseisiu :D bet dabar sutvarke, viskas vel ciki piki. uz 2 telikus su ismaniaja + internetas moku 16eur. nu dar papildoma paketa esam paeme, kuris 3eur kainuoja, tai viso 19 moku, bet cia jau musu uzgaidos tam tikru kanalu :) mane Telia vilioja tik del vieno- nes atsukimas sekundziu tikslumu :) maniskis atsukineja tik minutem :D

S plius  penkias sek .mažiausiai gali atsukti. 

Atsakyti