Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

S plius  penkias sek .mažiausiai gali atsukti. 

o cia tas S pliusas tik jusu regione yra? as kai 10 metu sedziu su ta pacia kabeline/ismaniaja/internetu, tai jau nebelabai zinau kitu pavadinimu :D nu Telia, Cgates, Vinita Vilniuje zinau :D siaip nesiskundziu, tikrai labai retai per tuos 10 metu skundziausi savo tiekeju, todel kazkaip ir neskubu begt kitur. juolab kad mokam is tikro nedaug, kaip lojalus klientai. tik as, kaip pastovi programu atsukinetoja, pabuvau keleta dienu pas drauge vaikus priziuredama, o pas juos Telia, tai supratau, koks kaifas sekundziu tikslumu atsukinet :lol: 

Atsakyti

o cia tas S pliusas tik jusu regione yra? as kai 10 metu sedziu su ta pacia kabeline/ismaniaja/internetu, tai jau nebelabai zinau kitu pavadinimu :D nu Telia, Cgates, Vinita Vilniuje zinau :D siaip nesiskundziu, tikrai labai retai per tuos 10 metu skundziausi savo tiekeju, todel kazkaip ir neskubu begt kitur. juolab kad mokam is tikro nedaug, kaip lojalus klientai. tik as, kaip pastovi programu atsukinetoja, pabuvau keleta dienu pas drauge vaikus priziuredama, o pas juos Telia, tai supratau, koks kaifas sekundziu tikslumu atsukinet :lol:

Šiaulių jie yra, dabar pažiūrėjau, dar Kelmėje yra. 

https://www.splius.lt/Kontaktai

Atsakyti
Sutarem su Telia uz 22eur su filmu paketu.
Atsakyti

Sutarem su Telia uz 22eur su filmu paketu.

pas mano drauge taip pat- internetas, tada tas mini kazoks paketas, kuri jau minimaliai imti reikia, ir papildomai filmu paketa eme (visi tie Tv1000 ir pan.). tai irgi moka 22. bet realiai tai tiek ir uztenka is tikro.

pas mane pvz tas pagrindinis su 50 kazkeliais kanalais. nu ir ziurim tik - LRT tik kai eurovizija geguzes menesi rodo. LNK tik Lietuvos balsas ir pan.sekmadieniais. TV3 nuolat. BTV Muzikine kauke. tu TV6 ir TV5 kazkokiu isvis neziurim.

tai va pas mus yra geras papildomas paketas, kuris kainuoja 3eur/men, bet gali pasirinkti 6 bet kokius norimus kanalus is mokamu paketu (isskyrus tuos viassat sport visokius). tai va as iskart TLC pasiemiau, o visus kitus 5 vyras rinkosi, nes man daugiau kaip ir nieko nereikia :D tai jis ten kazkokia Kuchnia tv pasieme, nes dievina kulinarinius tv ziuret, o daugiau net nelabai ir pamenu, ka dar eme :) 

Atsakyti

Maja, klausk Terrezos, ji kažkokiu gėriu tepėsi ir jai padėjo.

Nepadėjo man jokie tepami gėriai. Slinkimą sustabdė galvos plovimas ne kas antrą, o kiekvieną dieną. (Man šaknys labai riebaluojasi, dėl to plaukų svogūnėliai negauna deguonies ir uždusę plaukai iškrenta - taip kirpėja aiškino.).

Dar gerus tris metus gėriau maxi hair. Jie skatina augimą, bet slinkimo nesustabdė. 

Tai va kai papildais paskatinau augimą, o kasdieniniu plovimu sustabdžiau slinkimą, tai plaukų per maždaug 15-a mėnesių turiu dvigubai daugiau, nei buvo.

P.s. nei fertilino, nei vitamino D trūkumo pas mane nėra.

Atsakyti

pas mano drauge taip pat- internetas, tada tas mini kazoks paketas, kuri jau minimaliai imti reikia, ir papildomai filmu paketa eme (visi tie Tv1000 ir pan.). tai irgi moka 22. bet realiai tai tiek ir uztenka is tikro.

pas mane pvz tas pagrindinis su 50 kazkeliais kanalais. nu ir ziurim tik - LRT tik kai eurovizija geguzes menesi rodo. LNK tik Lietuvos balsas ir pan.sekmadieniais. TV3 nuolat. BTV Muzikine kauke. tu TV6 ir TV5 kazkokiu isvis neziurim.

tai va pas mus yra geras papildomas paketas, kuris kainuoja 3eur/men, bet gali pasirinkti 6 bet kokius norimus kanalus is mokamu paketu (isskyrus tuos viassat sport visokius). tai va as iskart TLC pasiemiau, o visus kitus 5 vyras rinkosi, nes man daugiau kaip ir nieko nereikia :D tai jis ten kazkokia Kuchnia tv pasieme, nes dievina kulinarinius tv ziuret, o daugiau net nelabai ir pamenu, ka dar eme :)

Pas mus  64 kanalai atrodo, daug HD kokybės, Patinka Sony Channel ir pagrinde LT kanalai žiūrimi, laidos kokias ir tu išvardinai. Internetas ir tik 14.50 į mėnesį. 

Atsakyti

Pas mus  64 kanalai atrodo, daug HD kokybės, Patinka Sony Channel ir pagrinde LT kanalai žiūrimi, laidos kokias ir tu išvardinai. Internetas ir tik 14.50 į mėnesį. 

nu tai pas mane dviems telikams ismanioji ( virs 50 kanalu) + internetas 16eur. tai vyras ir sako, kad gal apseisiu be to sekundinio prasukimo :D nes pigiau negausiu :D reikia pasiteiraut Telioj, kiek paskaiciuotu analogiskoms reikmems

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 08 balandžio 2019 - 17:46

nu tai pas mane dviems telikams ismanioji ( virs 50 kanalu) + internetas 16eur. tai vyras ir sako, kad gal apseisiu be to sekundinio prasukimo :D nes pigiau negausiu :D reikia pasiteiraut Telioj, kiek paskaiciuotu analogiskoms reikmems

Aa nu jei dviems, tai gera kaina, mums siūlė ir kitam telikui, bet mes sakėm nereikia. 

Atsakyti
Zodziu, dar gausiu korta su 20GB interneto nemokamai 6 menesiams, ir pirma menesi internetas ir TV nemokamai, mokejimas tik nuo sekancio menesio. Kuo toliau, tuo man prie sirdies labiau Telios servisas.
Atsakyti

Zodziu, dar gausiu korta su 20GB interneto nemokamai 6 menesiams, ir pirma menesi internetas ir TV nemokamai, mokejimas tik nuo sekancio menesio. Kuo toliau, tuo man prie sirdies labiau Telios servisas.

korta kam? telefonui? siaip Telia tikrai neblogus pasiulymus siulo. dar kad kaina ciut pamazintu, tai butu labai labai gerai :D bet kazi ar mazins kainas, jie visad kazkaip prie aukstesniu kainu buvo

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 04 08, 19:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72407124" data-time="1554738873"><div><p>Zodziu, dar gausiu korta su 20GB interneto nemokamai 6 menesiams, ir pirma menesi internetas ir TV nemokamai, mokejimas tik nuo sekancio menesio. Kuo toliau, tuo man prie sirdies labiau Telios servisas.</p></div></blockquote><p>korta kam? telefonui? siaip Telia tikrai neblogus pasiulymus siulo. dar kad kaina ciut pamazintu, tai butu labai labai gerai biggrin.gif bet kazi ar mazins kainas, jie visad kazkaip prie aukstesniu kainu buvo</p>

Sake, galima i telefona, plansete detis
Atsakyti

Kaip tik man siandien telia su pasiulymu skambino. Kazkoks pats paciausias (galima pajungti iki 15 irenginiu - telikus, plansetes, telefonus), sau daugybe kanalu ir bla bla bla, plius internetas uz 24,99. Liepiau skambint vyrui - ne mano sritis cia.

Sveikos.

Bet Evuk, kaip nepasiseke su oru. Mums tai lafa buvo, tik vakarai vesoki, bet apstato dukiniais sildytuvais ir cilini iki vidurnakcio.

Kukuruzini visciuka kepu. Kazkaip keistai uzkvipo, kazin ar nedega :D 

Atsakyti