Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ir aplamai nzn ka daryt

Oda mano nera sausa. Galva aplamai greit riebaluojas

o kaip cukrus?

Atsakyti

Kai mano vaikiui issauseja oda, tada niezti ir galva.  Svarbiausia, turi jis visokiu zele, sampunu, kremu be visokiu blogybiu, specialiu jo odai. O, vakar nusimaude su Adidas duso zele. Sake, nieko jam neniezti, netempia, netraukia nei po tu spec priemoniu. Chm... Apie milkshake daug gero esu girdejusi. Dabar kirpeja plove su  Matrix priemonemis. Nu, labai svelnus plaukai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 09 balandžio 2019 - 21:01

SM ismeta iherb reklama. Tokie grazus buteliukai. Kazin ar ir tokie geri sampunai, kaip grazus. 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 04 09, 21:07)
Mes konCervatoriai, ten pat biggrin.gif​ . Gegužę. 

Mes irgi geguzes pradziai planuojam, laukiu paskutiniu minuciu.
Atsakyti

SM ismeta iherb reklama. Tokie grazus buteliukai. Kazin ar ir tokie geri sampunai, kaip grazus. 

Visai neseniai žiūrėjau dermatologės/trichologės video. Ji teigia, kad šampūnai jokios įtakos neturi, apart to, kad plauką išplauna. Drėkinimo, maitinimo ar dar kokių biesų iš jų tikėtis nereikia.

Atsakyti

o kaip cukrus?

Nevartoju as cukraus, nebent kur ideta jau maiste. Bet as is vis nevalgau saldumynu. Aplamai gi visad taip pat maitinuos, nieks nepasikeite. 

Kazkaip galvoju gal nerviskai. Nes alergija kam nors pasireikstu gal berimu, kaitimu, tinimu. Bent taip man reiskias kuno odoj. O via gryn niezulio priepuoliai nevaldomi

Atsakyti

Kai mano vaikiui issauseja oda, tada niezti ir galva.  Svarbiausia, turi jis visokiu zele, sampunu, kremu be visokiu blogybiu, specialiu jo odai. O, vakar nusimaude su Adidas duso zele. Sake, nieko jam neniezti, netempia, netraukia nei po tu spec priemoniu. Chm... Apie milkshake daug gero esu girdejusi. Dabar kirpeja plove su  Matrix priemonemis. Nu, labai svelnus plaukai. 

Mano oda neissausejus, normali tiek veido, tiek kuno. Plaukai riebaluojas greit, tai gal irgi nesausa. Zodziu, mistika kazkokia, ir jau nuo rugpjucio taip tesias. 

Atsakyti

Kaip aš šiandien pavargau  :taika:  Nuo 8 jau darbe, maže prikelti taip anksti,kad prieš 8 darželį būtų ir sunku, bet pavyko, nors pati naktį neužmigau su savo nemiga  :frusty:  tada darbe krūva reikalų su sąskaitomis, mokėjimais ir savais darbais tiesioginiais... Dar bėgte pas maže į darželį, prikėliau iš pietų miego (pasak jos ji nemiegojo), nes juk koncertas kur ji šoka :victory2: ten 5 šokiai su skirtingais kostiumais, perengti ant tempo, vietos nėra,oro nėra,laiko ir nėra  :D  o tada prizas McDonald, nes kiti važiuoja  :B  ir dar reikia apipirkti porai dienų svečiavimuisi pas krikšto mamą su mano krikšto dukra  :D  diedukui su sūnumi parūpinti maisto, kad nenumirtų per porą dienų... Ir daba galiu eiti miegoti, nes naktį išskrendu  :bis​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 09 balandžio 2019 - 22:16

Nevartoju as cukraus, nebent kur ideta jau maiste. Bet as is vis nevalgau saldumynu. Aplamai gi visad taip pat maitinuos, nieks nepasikeite. 

Kazkaip galvoju gal nerviskai. Nes alergija kam nors pasireikstu gal berimu, kaitimu, tinimu. Bent taip man reiskias kuno odoj. O via gryn niezulio priepuoliai nevaldomi

Turiu galvoje cukraus kieki kraujyje.

Atsakyti

Kas yra susudure su prekiu grazinimu i uk sport direct?

Atsakyti

Galvą niežti man tik kai nudažau žilę savo, arba kai riebaluoti plaukai (nors teoriškai turėtų niežėti juk sausa odą). 

Atsakyti

Gaile, nervukai tau tas niežėjimas.

Man plaukai labai riebaluojasi. Kas antrą dieną plaunu su riebių šaknų šampūnu. Kaip būtų gerai rečiau juos plauti.... Lėlei irgi riebaluojasi, bet tik dukart savaitėje plaunu, pavaikšto surištais. 

Ryt išeiginę turiu, tai grafikas toks-

8.30 kraujo tyrimas,

Turgus,

11.30 depiliacija,

14.30 gitaros pamoka,

17 dantistas. Tik tiek. Po to visą diena mano...

Atsakyti