Ir aplamai nzn ka daryt
Oda mano nera sausa. Galva aplamai greit riebaluojas
o kaip cukrus?
Kai mano vaikiui issauseja oda, tada niezti ir galva. Svarbiausia, turi jis visokiu zele, sampunu, kremu be visokiu blogybiu, specialiu jo odai. O, vakar nusimaude su Adidas duso zele. Sake, nieko jam neniezti, netempia, netraukia nei po tu spec priemoniu. Chm... Apie milkshake daug gero esu girdejusi. Dabar kirpeja plove su Matrix priemonemis. Nu, labai svelnus plaukai.
SM ismeta iherb reklama. Tokie grazus buteliukai. Kazin ar ir tokie geri sampunai, kaip grazus.
Visai neseniai žiūrėjau dermatologės/trichologės video. Ji teigia, kad šampūnai jokios įtakos neturi, apart to, kad plauką išplauna. Drėkinimo, maitinimo ar dar kokių biesų iš jų tikėtis nereikia.
o kaip cukrus?
Nevartoju as cukraus, nebent kur ideta jau maiste. Bet as is vis nevalgau saldumynu. Aplamai gi visad taip pat maitinuos, nieks nepasikeite.
Kazkaip galvoju gal nerviskai. Nes alergija kam nors pasireikstu gal berimu, kaitimu, tinimu. Bent taip man reiskias kuno odoj. O via gryn niezulio priepuoliai nevaldomi
Kai mano vaikiui issauseja oda, tada niezti ir galva. Svarbiausia, turi jis visokiu zele, sampunu, kremu be visokiu blogybiu, specialiu jo odai. O, vakar nusimaude su Adidas duso zele. Sake, nieko jam neniezti, netempia, netraukia nei po tu spec priemoniu. Chm... Apie milkshake daug gero esu girdejusi. Dabar kirpeja plove su Matrix priemonemis. Nu, labai svelnus plaukai.
Mano oda neissausejus, normali tiek veido, tiek kuno. Plaukai riebaluojas greit, tai gal irgi nesausa. Zodziu, mistika kazkokia, ir jau nuo rugpjucio taip tesias.
Kaip aš šiandien pavargau
Nuo 8 jau darbe, maže prikelti taip anksti,kad prieš 8 darželį būtų ir sunku, bet pavyko, nors pati naktį neužmigau su savo nemiga
tada darbe krūva reikalų su sąskaitomis, mokėjimais ir savais darbais tiesioginiais... Dar bėgte pas maže į darželį, prikėliau iš pietų miego (pasak jos ji nemiegojo), nes juk koncertas kur ji šoka
ten 5 šokiai su skirtingais kostiumais, perengti ant tempo, vietos nėra,oro nėra,laiko ir nėra
o tada prizas McDonald, nes kiti važiuoja
ir dar reikia apipirkti porai dienų svečiavimuisi pas krikšto mamą su mano krikšto dukra
diedukui su sūnumi parūpinti maisto, kad nenumirtų per porą dienų... Ir daba galiu eiti miegoti, nes naktį išskrendu
Nevartoju as cukraus, nebent kur ideta jau maiste. Bet as is vis nevalgau saldumynu. Aplamai gi visad taip pat maitinuos, nieks nepasikeite.
Kazkaip galvoju gal nerviskai. Nes alergija kam nors pasireikstu gal berimu, kaitimu, tinimu. Bent taip man reiskias kuno odoj. O via gryn niezulio priepuoliai nevaldomi
Turiu galvoje cukraus kieki kraujyje.
Gaile, nervukai tau tas niežėjimas.
Man plaukai labai riebaluojasi. Kas antrą dieną plaunu su riebių šaknų šampūnu. Kaip būtų gerai rečiau juos plauti.... Lėlei irgi riebaluojasi, bet tik dukart savaitėje plaunu, pavaikšto surištais.
Ryt išeiginę turiu, tai grafikas toks-
8.30 kraujo tyrimas,
Turgus,
11.30 depiliacija,
14.30 gitaros pamoka,
17 dantistas. Tik tiek. Po to visą diena mano...