Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, iki kiek tu bausmę atlikinėji? Gal gegužę susitiksim tavo Debesy  :ax:  :rolleyes:​ 

Oi, aš neribotai. Mielai! Kada būsi? Tiesa nuo 05-18 mane savaitei lygtinai paleis. Tai nebūsiu  :D 

Labdien

Atsakyti

Oi, aš neribotai. Mielai! Kada būsi? Tiesa nuo 05-18 mane savaitei lygtinai paleis. Tai nebūsiu  :D

Labdien

vel per prievarta busi pas turkus istremta? :D 

Atsakyti

Gaile, o neturi kokio dermatito? 

Atsakyti

Labdien

Gėda gėda, neprisimenu dienos, metro važiuoju, negaliu patikrinti  :hmm:  :D  :D  :D  Lyg 10ą, jeigu penktadienis. Su bambekliu aš, šį kartą vienos neišleido  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gaile, o neturi kokio dermatito? 

Tai sakau, nieko nera ant odos, absoliuciai. 

Atsakyti

vel per prievarta busi pas turkus istremta? :D

Juo  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 04 09, 19:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Frofesorė" data-cid="72408180" data-time="1554821383"><div><p>vel per prievarta busi pas turkus istremta? biggrin.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Juo  angel_sadangel.gif​ </p>

Kur ir kada?
Atsakyti

Milkshake pas mus naudoja...isdykelis. Cia jo brandas. Mamyte jam nuperka :D 

Gaile, galvoju, kad netoleruoji kazkokios sudetines dalies. Gal net visai nekaltos. Arba del sausos odos.

Atsakyti

Milkshake pas mus naudoja...isdykelis. Cia jo brandas. Mamyte jam nuperka :D

Gaile, galvoju, kad netoleruoji kazkokios sudetines dalies. Gal net visai nekaltos. Arba del sausos odos.

Bet prasidejo is nieko, naujo nieko neivedus, tie pat sampunai buvo kur ir visad

Atsakyti

Ir aplamai nzn ka daryt

Oda mano nera sausa. Galva aplamai greit riebaluojas

Atsakyti

Kur ir kada?

Mes konCervatoriai, ten pat :D​ . Gegužę. 

Atsakyti

Mes konCervatoriai, ten pat :D​ . Gegužę. 

net ir i ta pati viesbuti?

Atsakyti