Orage, iki kiek tu bausmę atlikinėji? Gal gegužę susitiksim tavo Debesy
pas kirpeja ir man reik...galai baisus. bet vis neprisiruosiu
Sveikos,
Pas kirpėja buvau praeitą savaitę. Atsišviežinau spalvą, biški galiukus pakirpau.
Uzsisakiau plauku prieziuros priemoniu milkshake, mano kirpeja su jomis dirba, blynas, kokie plaukai fantastiski po jos buna, grozis ir geris. Pabandys db ne tokie pat buti, nusjusiu juos plikai. O kad esu sudaranke plauku susukavime, i tai demesio nekreipsim
Uzsisakiau plauku prieziuros priemoniu milkshake, mano kirpeja su jomis dirba, blynas, kokie plaukai fantastiski po jos buna, grozis ir geris. Pabandys db ne tokie pat buti, nusjusiu juos plikai.
O kad esu sudaranke plauku susukavime, i tai demesio nekreipsim![]()
Myliu milkshake ir daug metų juos naudoju. Kartais nuklystu į kairę, bet visuomet atgal sugrįžtu.
As kazkaip neprisirisu prie brendo, megstu pakaitalioti. Apie Milkshake daug gero girdejusi, bet taip ir neprisiruosdavau isigyti.
Uzsisakiau plauku prieziuros priemoniu milkshake, mano kirpeja su jomis dirba, blynas, kokie plaukai fantastiski po jos buna, grozis ir geris. Pabandys db ne tokie pat buti, nusjusiu juos plikai.
O kad esu sudaranke plauku susukavime, i tai demesio nekreipsim![]()
įmesk ką užsisakei, girdėjau ir aš gerų atsiliepimų apie šias priemones
kazkaip taip
nepavyko sukisti i viena posta...
kazkaip taip
nepavyko sukisti i viena posta...
Man kaip tik buvo liepta išsirinkti jų psl., ko noriu ir parašyti kirpėjai. Plaukai dažyti, reikia gaivinimo "ant pavasario". Kai tik to, ką įkėlei. Nereikės man vargti. ![]()
O kuom tie sampunai stebuklingi?
as tai jau daugiau nei pusmeti kankinuosi su galvos niezejimu. Kaip ir ner jokios priezasties, nei uteliu, nei pleiskanu, nei kokiu formavimo priemoniu naudoju, dazau tik galus balayage technika. Antialerginiai nepadeda, sebamed jautriai odai nepadeda, naturalys sampunas du medetkom nepadeda, levandu ea nepadeda. Uzeina tokie niezulio priepuoliai, net nakti pazadina. O nieko matomo ner ant galvos