Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Taip, is naujo, vaziuot i banka, kad naujai ja patvirtintu. Tas tai hemorojus. Nu bet viskas del saugumo.

Neklaidink, nereikejo eit i banka. Viska pasidariau is naujo per el bankininkyste

Atsakyti

Tai aisku toks kunas ir brendimas. Tik pamirso ,kad per maisto pramones revoliucija visiems rupejo ne human o shelf life. Maisto medziagu kiekis maiste itin pasikeite ir iki medicinos tas pastas dar nedaejo. Kad pasikeite duonos technologija ,kad b12 sunku begaut. Bet uztat dafiga depresiniu pacientu del jo trukumo.

Aciu, Alta  :4u:​ 

Atsakyti

Neklaidink, nereikejo eit i banka. Viska pasidariau is naujo per el bankininkyste

Tai dabar sakykim instaliuoju i nauja tel smart id, tai ten manes prasys prisijungti i el.bankininkyste. bet to as negalesiu padaryt be senojo tel, nes kodai tai ten bus? Ar kazkaip kitaip? 

Atsakyti

Tai dabar sakykim instaliuoju i nauja tel smart id, tai ten manes prasys prisijungti i el.bankininkyste. bet to as negalesiu padaryt be senojo tel, nes kodai tai ten bus? Ar kazkaip kitaip? 

Ne. Su nauju tel is naujo indtaliuosi prigramele ir is naujo sukonfiguruosi ja per el bankininkyste su kodu kortele pvz ar generatoriumi

Atsakyti

Yra viskas aprasyta internete kaip naudotis ta smart id

Atsakyti

Ne. Su nauju tel is naujo indtaliuosi prigramele ir is naujo sukonfiguruosi ja per el bankininkyste su kodu kortele pvz ar generatoriumi

Nu tai jei kodu korteliu nebebus, vadinasi keiciant telefona kaip ir butina tureti tada generatoriu, kitaip nesusiinstaliuosi naujam telefone smart id. 

Atsakyti

Nzn kaip bus kai korteliu neliks. Kazkoks sprendimas vistiek gi bus. 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 04 12, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72410711" data-time="1555056853"><div><p>Taip, is naujo, vaziuot i banka, kad naujai ja patvirtintu. Tas tai hemorojus. Nu bet viskas del saugumo.</p></div></blockquote><p>Neklaidink, nereikejo eit i banka. Viska pasidariau is naujo per el bankininkyste</p>

QUOTE(GAILE* @ 2019 04 12, 15:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Frofesorė" data-cid="72411000" data-time="1555070854"><div><p>Tai dabar sakykim instaliuoju i nauja tel smart id, tai ten manes prasys prisijungti i el.bankininkyste. bet to as negalesiu padaryt be senojo tel, nes kodai tai ten bus? Ar kazkaip kitaip? </p></div></blockquote><p>Ne. Su nauju tel is naujo indtaliuosi prigramele ir is naujo sukonfiguruosi ja per el bankininkyste su kodu kortele pvz ar generatoriumi</p>

Su kodu kortele man leidzia tik saskaitos likuti paziuret internete, jokiu operaciju ne. Kodu generatoriaus neturiu. Taip kad MAN MANO SITUACIJOJ reikejo vaziuoti i banka.
Atsakyti

Koks tavo bankas linamog?

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 04 12, 16:33)
<p>Koks tavo bankas linamog?</p>

Swed ir Luminor
Atsakyti

As tik uz el. parasa. Labai patogu. Per gosign gali pasirasineti visus dokumentus.

Atsakyti

Swed ir Luminor

Man swed leido su kodu kortele viska. praeita savaite keiciau tel ir su kortele pasidariau nauja smart id

Atsakyti