Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As tik uz el. parasa. Labai patogu. Per gosign gali pasirasineti visus dokumentus.

O kur gaut ta el parasa?

Atsakyti

O kur gaut ta el parasa?

Kad ir per savo mobilaus ryšio tiekėją. Pritariu Fatei, labai patogu.

Atsakyti

Kad ir per savo mobilaus ryšio tiekėją. Pritariu Fatei, labai patogu.

As neturiu asmeninio tiekejo. Mobilu apmoka darbas

Atsakyti

As tik uz el. parasa. Labai patogu. Per gosign gali pasirasineti visus dokumentus.

paprasti zmones tokiu keiksmazodziu nenaudoja :D

Swed ir Luminor

nu Swedas tik neseniai panaikino kodu korteles, kodel pas tave taip idomiai, kad nieko, apart saskaitos likucio paziurejimo, nedave daryt?

O kur gaut ta el parasa?

as du metus ji turejau, kartu su planu imant isiule, pasiemiau, ne sykio per du metus nepanaudojau, nors apie 0.5eur kas menesi uz ji mokejau :D pernai kai plana keiciau vel siule, nebeemiau. tiesiog iki siol buvo patogu kodu korteles, po to imsiu smart id. tai kam as ta parasa buvau paemusi, pati nesuvokiu

Atsakyti

Nepansikino swed korteliu dar. Snd dariau pavedima su kortele, nes telefo buvau palikus

Atsakyti

Tai uz ta el parasa dar ir moket reik?

tada nesuprantu kame jo privalumas pries smart id

Atsakyti

As neturiu asmeninio tiekejo. Mobilu apmoka darbas

Šito nežinau. Tai gal darbas ir gali išimt.

Atsakyti

Parašas patogu, jeigu turi daug dokumentų pasirašinėti.  :D 

Ir taip, swedbankas nepanaikino dar kortelių, tik vis mažina dienos limitą operacijoms atlikti. 

Atsakyti

Nepasirasineju jokiu doku, tai jauciu man jo nereik

Atsakyti

Nepansikino swed korteliu dar. Snd dariau pavedima su kortele, nes telefo buvau palikus

nezinau, swedu nesinaudoju, tik skaiciau, kad tipo panaikino, tai galvojau, kad jau nebeveikia

Tai uz ta el parasa dar ir moket reik?

tada nesuprantu kame jo privalumas pries smart id

as pries tris metus ji emiau, tai man reikejo moket, sakau, ar tai 0.3 ar 0.5 eur menesiui. kaip dabar nezinau, nes du metus ta plana paturejau, kai variau pratest pernai, jau nebeemiau as to paraso. nereikalingas jis man

Atsakyti

tiesa, vakar per tv3 Faru laida rode ta vandalizmo atveji, per kuri ir Majos masinos veidrodelis nukentejo. tai ten 3 nepilnameciai pasidarbavo pasirodo. 40 masinu apniokojo. smagu "saunuoliu" tevams dabar turbut, skaiciuojant nuostolius, kokius reiks moket... padarytu taip mano vaikas, tai dzin man butu visos vaiku teises ir panasiai, taip atspardyciau sikna, kad mazu maziausia dvi savaites prisest negaletu. neskaitant aisku, kad apie bet kokius telefonus, pramogas ir panasiai tai 5 metams pamirst turetu. nepatiko mat vaikinukams Audi markes masinos, tai nusprende pagrazint :oh: veliau Audi neberado, tai ejo per visas, nebesirinko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 12 balandžio 2019 - 20:49

Aš ne tik šikną atspardyčiau, bet dar visus kompus, tlf parduočiau, likusią sumą turėtų atidirbti.

Atsakyti