Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nepilnameciai? Smaginosi, matyt. Apie pasekmes nepagalvojo. 

Perziurejau Mados infekcijos sveciu foto ir supratau, kad jezus marija  :blink: 🙄 kaip gerai, kad as nemadinga, o tai tektu ruzavai arba polietilenu pasipuosus vaiksciot. Arba isvis, taip kaip su dryzuotom kelnem. 

161449236-45c61c7d-9c05-4cbb-80a1-bfb9ad

Atsakyti

161449404-a0385c3d-c5ac-4485-a006-6e0a93

Atsakyti

163342954-c3deb178-74a0-45d4-a0d1-07aad3

Atsakyti

Nepilnameciai? Smaginosi, matyt. Apie pasekmes nepagalvojo. 

Perziurejau Mados infekcijos sveciu foto ir supratau, kad jezus marija  :blink: 🙄 kaip gerai, kad as nemadinga, o tai tektu ruzavai arba polietilenu pasipuosus vaiksciot. Arba isvis, taip kaip su dryzuotom kelnem. 

O tu viešpatėliau aukštielninkas  :oh: . Ne veltui infekcija. Sveikas žmogus taip gi nesirengs.

Atsakyti

Yra ir graziai apsirengusiu. Crazy, bet graziai! 

Atsakyti

Ta su persvieciama bliuska ir lasiaku rinke tai is uk matyt. Tokio tipo aprangomis ten stebejausi

Atsakyti

Aha, daug buna.

Atsakyti

tiesa, vakar per tv3 Faru laida rode ta vandalizmo atveji, per kuri ir Majos masinos veidrodelis nukentejo. tai ten 3 nepilnameciai pasidarbavo pasirodo. 40 masinu apniokojo. smagu "saunuoliu" tevams dabar turbut, skaiciuojant nuostolius, kokius reiks moket... padarytu taip mano vaikas, tai dzin man butu visos vaiku teises ir panasiai, taip atspardyciau sikna, kad mazu maziausia dvi savaites prisest negaletu. neskaitant aisku, kad apie bet kokius telefonus, pramogas ir panasiai tai 5 metams pamirst turetu. nepatiko mat vaikinukams Audi markes masinos, tai nusprende pagrazint :oh: veliau Audi neberado, tai ejo per visas, nebesirinko.

Cia  ne nano atvejis. Sis masinis ivykis buvo 3 ar 2 savaites iki mano. Policininkas su kuriuo anwkejau irgi itare juos kaip ir as. Bet sake kad per Lidl kameras matesi vienas veikejas.

Pirmas sestadiwnis, kuris dar leidziamas lovoje. Nereik i darba. Tai nzn kur save padet  :hmm:​ 

Atsakyti
https://www.delfi.lt...-293975:8592208
Va kaip graziai apsirengus . As laisvai taip i gatve ir i turgu , na visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 balandžio 2019 - 07:45

Tikrai, kad infekcija :D 

man mobilus parasas isigelbejimas. Nes visur eidavau, keliaudavau ir atostogaudavau su kruva ivairiu banku generatoriu. Dabar uztenka telefono.

reikia ropstis is lovos. Beri varyt i tech. apziura. 

Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(maja32 @ 2019 04 13, 08:30)
Cia  ne nano atvejis. Sis masinis ivykis buvo 3 ar 2 savaites iki mano. Policininkas su kuriuo anwkejau irgi itare juos kaip ir as. Bet sake kad per Lidl kameras matesi vienas veikejas.</p><p></p><p>Pirmas sestadiwnis, kuris dar leidziamas lovoje. Nereik i darba. Tai nzn kur save padet  hmm.gif

As irgi pagalvojau, kad negalejau taip greit po ivykio nufilmuot laidos.
Atsakyti

Ar reikia varant technikine popierini polisa turet? Ar sistemoj mato ir gana?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fate Fate: 13 balandžio 2019 - 08:21