Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Radau. Bandysiu gamint:

http://debesijos.blo...-tortas_04.html

Atsakyti

Pakuoju, pakuoju, tiksliau ispakuoju cemodanus, skalbiuskalbiuskalbiu :D

Boze moj, kaip salta "ant LT", koks siaubingai zvarbus vejas. Na, tikrai nesitikejau, kad grizus balandzio vidury dar kurensim zidini. Maciau, ketina atsilt kita savaite, tai su nekantrumu laukiu.

Velykoms meniu dar nesudarinejau, bet esam pasiilge lietuvisko maisto visokio. Dukra Velykoms parskrenda, pabus savaite namie, tai zo, visa seima kartu.

Labu.

Atsakyti

Kaip mėgstu rūgštynes  :wub:​  reiks paprašyti, kad mama pasodintų 😁

omg, pati baisiausia sriuba, kokia tik gali but :D man yra du nevalgomi dalykai- rugstynes ir grybai :D 

Atsakyti

Boze moj, kaip salta "ant LT", koks siaubingai zvarbus vejas. Na, tikrai nesitikejau, kad grizus balandzio vidury dar kurensim zidini. Maciau, ketina atsilt kita savaite, tai su nekantrumu laukiu.

taip tau ir reikia :D salk sikna, salk :D erzinai cia kelis menesius, dabar kentek :lol: 

Atsakyti

Velykoms meniu dar nesudarinejau, bet esam pasiilge lietuvisko maisto visokio. Dukra Velykoms parskrenda, pabus savaite namie, tai zo, visa seima kartu.

Labu.

Jo, pavasaris baisiai šaltas. Planavau langus išsivalyt, bet nusprendžiau palaukti, kol atšils.

omg, pati baisiausia sriuba, kokia tik gali but :D man yra du nevalgomi dalykai- rugstynes ir grybai :D

Vo mano draugė. Rūgštynių sriuba nevalgoma, lygiai taip pat, kaip ir buroklapių. Fuiveu.

Bet žalios rūgštynės man labai patinka.

Atsakyti
Limcamca , parase man jonas is farmdropso , jie tik greater london aptarnauja. Teks sistinai eit i jorkshyro moors laukiniu ieskot. Gal maleficient sutiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 balandžio 2019 - 11:11

Sriuba kaip sriuba, man jos tiesiog ką tik nuskintos yra skaniausios  :essen:​ 

Atsakyti

Rykute, rodel kazkada dazus suvienodinancius zilu plauku spalvs. Gal gali nuoroda vel duot?

Atsakyti

Rykute, rodel kazkada dazus suvienodinancius zilu plauku spalvs. Gal gali nuoroda vel duot?

Nepamenu aš jau 😁 

Atsakyti

Sveikos kumutes :)

Uz lango saule plieskia, ale dumakelis vistiek :rolleyes:Vakar pamislijau, kad jau velykos kita savaite, pagalvojau, kaip reiks kiausinius dazyti, bet neturi nei lukstu, nei zalumynu, reiks pradeti ruostis :P 

Vakar vaikai buvo out, kiekvienas savais reikalais, tai namuose buvo tylu tylu, kazkaip nesam prate taip gyventi :D

Blueta sveika sugrizus :4u:

Atsakyti

Nepamenu aš jau 😁 

Gal galesi savo kirpeju paklaust?

Atsakyti

Vo mano draugė. Rūgštynių sriuba nevalgoma, lygiai taip pat, kaip ir buroklapių. Fuiveu.

Bet žalios rūgštynės man labai patinka.

zalias ir as grauzdavau vaikystej, a.a. mociute turejo sioki toki darza, tai augino, tai sviezios, zalios dar dar, pakramsnodavom su broliu vagoj tupedami :) nu bet sriuba tai jau kazkoks nesusipratimas visiskas. mano kita mociute tai saltibarscius dar gamindavo su tom rugstynem, tai net ziuret negalejau :D net prisiminus nupurte :D vat buroklapiu sriubos nesu net valgiusi, tai nezinau skonio.

Atsakyti